Tam Sürümü Gör : Gercek Hedef Belirlendi
Birinci etap kamp çalışmalarını kendi tesislerinde tamamlayıp bugün Hollanda’ya hareket edecek Kayserispor’da herkes yeni sezondan umutlu. Yeni transferlerin takıma çabuk uyum sağladığını söyleyen Teknik Direktör Tolunay Kafkas, “Genç, mücadeleci, koşan, savaşan, takım ruhunu ön planda tutan bir Kayserispor geliyor. Yeni sezonda herkes Kayserispor’u konuşacak. Hedef zirve olacak” dedi. Kafkas, ayrıca Galatasaraylı Necati Ateş ile de kesinlikle ilgilenmediklerini söyledi.
PİVOT FORVETE İHTİYACIMIZ VAR
Yabancı bir pivot forvet alıp transferi bitireceklerini sözlerine ekleyen Tolunay Kafkas, “Takımdaki tek eksiklik gol noktasında. İyi bir pivot forvet alıp transferi bitireceğiz. Hollanda kampına bu oyuncuyu yetiştirmeye çalışacağız” diye konuştu. Kayserispor’un Avusturya’da forma giyen ismi gizli tutulan bir oyuncuyla temas halinde olduğu, bonservis bedelindeki sorunda aşıldığı takdirde teknik heyetinde onay verdiği oyuncunun imza atacağı öğrenildi.
kaynak: http://www.kayserianadoluhaber.com/haberd.asp?id=6089
forvetimizide alalim gelsin rakipler
bunu bizimkimi demis? allah allah hayirdir insallah
H.KaanK.K
14.07.2009, 12:22
bunu bizimkimi demis? allah allah hayirdir insallah
bende tam onu diyecektim kardeş demekki gözü kesiyor yukarıyı:yahoo:
38ölümüne38
14.07.2009, 12:30
SIz bakmayin onun soylediklerine...
2 gun sonrada cikar hedefimiz kumede kalmak der!!!
Onun isi hic belli olmaz
karizmatix
14.07.2009, 13:51
Xirve de ne zirvesi? Nerenin zirvesi?
Bu kadar genç kadroyla koşan hucum yapan bir Kayseri seyredeceğiz diyecem ama hocanın futbol mantalitesi ofansif değil.Sağlamcı
ksmustafa
14.07.2009, 15:00
bence hızlı bir orta saha futbolcusu alınmalı bülent bölükbaşı özelliklerini taşıyan
kafadan
uydurma bir
klasik kayserianadoluhaber gazetesi haberi
StrangeR
14.07.2009, 20:00
:thumbup::yahoo:SIz bakmayin onun soylediklerine...
2 gun sonrada cikar hedefimiz kumede kalmak der!!!
Onun isi hic belli olmaz
DEREYI GÖRMEDEN PACAYI SIVAMAYALIM ARKADASLAR, HELE BI MACLAR BASLASIN O ZAMAN ANYAYI KONYAYI GÖRÜRÜZ BIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
karizmatix
14.07.2009, 21:53
Konyayı gördük mü yerimiz belli olur. onlar Bank Asya'da.. :(
Volcanic Mount
15.07.2009, 01:08
Daha Geçen hafta hedef Türkiye Kupası demişti radyoda.
Zirve filan dememişti müstakbel teknik direktör.
batıkan_develi
15.07.2009, 10:33
geçenlerde Türkiye kupası hadefi
bugünlerde zirve hedefi
toliii çifte kupa istiyor
maşallah maşallah
Muzaffer
15.07.2009, 12:13
ben hedefi zirve olarak belirlediğine inanmıyorum.
TOlunay öyle bişey demez,diyemez.
Elindeki kadroyu geçen yıl ilk 5 e sokamayan adam bu sene zirveyemi oynatacak takmı.
Gazetenin kendi fantezisidir bu bence.
Bizim tollli öyle bir hedef koymaz, işin kolayına kaçmak varken niye ıkına ıkına ligi bitirsinki?
Hedef kupa diyor neden?
Çünkü kupadaki maç sayısı az ve daha kolay hedefe ulaşılabilir. Lig dealınacak başarısızlığada kılıf olur. "biz zaten kupayı hedefliyorduk" der çıkar işin içinden.
BU haber bence asılsız..
H.KaanK.K
15.07.2009, 13:41
ben hedefi zirve olarak belirlediğine inanmıyorum.
TOlunay öyle bişey demez,diyemez.
Elindeki kadroyu geçen yıl ilk 5 e sokamayan adam bu sene zirveyemi oynatacak takmı.
Gazetenin kendi fantezisidir bu bence.
Bizim tollli öyle bir hedef koymaz, işin kolayına kaçmak varken niye ıkına ıkına ligi bitirsinki?
Hedef kupa diyor neden?
Çünkü kupadaki maç sayısı az ve daha kolay hedefe ulaşılabilir. Lig dealınacak başarısızlığada kılıf olur. "biz zaten kupayı hedefliyorduk" der çıkar işin içinden.
BU haber bence asılsız..
kardeş ilk 5 diyorsunda bi sivasın kadrosundan iyiydik diğer takımların kadrosu bizden iyiydi ha şu kadroyla oynasak şampiyon bile olurduk ama işte...
sülo
alit.-aydın-eren-toledo(bilal)
topuz-saido-apo(furkan)-olembe(umut k.)
cangele(aqa)-puro(tevfik)
olmadı ben bu seneden umutluyum hocaya 1 sene daha şans tanıyorum herkeside bu şansı vermeye davet ediyorum sonuçta başarı istikrarla geliyor diğerleri her daim tesadüften öteye gidemiyor...
Peşindeyiz
15.07.2009, 14:14
Hedef kupa veya zirve orasını bilmiyorum ama Tolunay'ın akıbetini ilk 5-6 maç belirleyecek.
Peşindeyiz
26.08.2009, 19:56
O zaman hedef zirve demiş Büyük Hoca Tolunay Kafkas.. Şimdi sorsan ne der acaba.
Yeter taraftarı umursadığınız yok , takımı düşünün bari yaw.
Uyan yönetim uyan! 3 senedir nedir bu çektiğimiz çile.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.