Tam Sürümü Gör : İBRAHİM TORAMAN:CANGELE BANA TAM 6 KEZ PARMAK ATTI!:D
H.KaanK.K
12.08.2009, 20:39
TORAMAN TACİZE UĞRAMIŞ
"Cangele bana 6 kez parmak attı"
Beşiktaşlı İbrahim Toraman’ın, Kayseri maçında ’taciz’e uğradığı ortaya çıktı!
İnönü’de oynadığı maçın ardından Kayserili Cangele’yi Mustafa Denizli’ye şikâyet eden Toraman “Sık sık Cangele’yle tartıştık, kusura bakmayın. Fakat bana 6 kez parmak attı. Böyle bir terbiyesizlik olur mu? Gerçekten kendimi zor tuttum” isyanında bulundu. Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli ise “Aferin... Zaten ben de atılacaksın diye çok korktum. Bunlar ne yazık ki futbolun içinde var” diyerek, oyuncusunu teselli etti.
http://www.uludagsozluk.com/k/cangele-bana-tam-6-kez-parmak-att%C4%B1/
:gulme::gulme::gulme::wub::flowers::flowers::O:D:D :D:D
emre_38_ks
12.08.2009, 20:43
BAGIMLILIK YAPMASAYDI SUREKLI ISTER :)
gaziköylü0038
12.08.2009, 21:06
eğer yaptıysa yanlış yapmış
hic yapmazdi
vay kerata vay:p
chefchemiker
12.08.2009, 22:38
Demekki hosuna gitti, erkek adam bir seferden sonra karsisindakin parmagin alir gözüne sokar, sereflicede kirmizi karti yer
ibrahim.onur38
12.08.2009, 22:59
ya ayıp ya su olayın dalgasını bile geçiyorsunuz ya. biz centinmenlik diyoruz. fair play diyoruz. siz ahlaksız espirilere devam ediyorsunuz.
sonra diyolar stadlarda neden bayan yok. sizleri görünce tabi gelmezzler...
bu forum sitesine yakışmıyor. lütfen kaldırın.
Darkness38
12.08.2009, 23:07
cangele ile toraman akraba çıkacak sımdı:D
EmslandX
13.08.2009, 01:50
ya ayıp ya su olayın dalgasını bile geçiyorsunuz ya. biz centinmenlik diyoruz. fair play diyoruz. siz ahlaksız espirilere devam ediyorsunuz.
Bu sitede ki bu üyelerle ne yazikki alismamiz gereken bir durum....
Seviyeyi toz duman etmissiniz, terbiye sinirlarini zorlamissiniz. Ne demisler "Biliyorsan konuş alim sansınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar"
yav ne alakasi var parmak atmayinan kadinlarin sitadyuma gelmeyisininin adam atmis parmagi elini kolunu mu baglayip cikarsinlar adami maca .birde cangeleye sorun bakalim durduk yeremi atmis o parmaklari demekki haketmis ki yapiyo farzedelimki toraman biseyler yaptida yapti bu hareketi cangele .. böyle yapmayipda yumrukmu vursaydi
H.KaanK.K
13.08.2009, 13:01
Bu sitede ki bu üyelerle ne yazikki alismamiz gereken bir durum....
kardeşim bunda edepsizlik falan yok,gayet mizahi durum tüm spor haberlerinde geçti,resmi konuşma resmi yazı...siz bana değilde oradaki gruplara laf atın maç boyu sövüyorlar sövmeyin diyen 1-2 gurbetçiyide dövüyorlar emxlands...
H.KaanK.K
13.08.2009, 13:07
hatta bu olaydan sonra cangelee cangele parmakçı cangele diye slogan atan 10 un üstünde kişi oldu işte lafa gelince sallarsınız katılıyorum arkadaşa biliyorsan konuş alim sansınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar...klavyeyi eline geçiren yazıyor,beni bilen bilir kimseye ne olduğumuzu anlatmamıza gerek yok abes bi konu olsa o kadar haber sitesi kullanmazdı,bizim yöneticilerde bana uyarı çeker konuyu silerlerdi!
aLaYıNa gİdEr!!
13.08.2009, 13:11
HATIRLIYORUM BI ARA OLUMUNU BEŞİKTAS DIYENDE SENDIN UNUTMAYALIM !!
cangele21
13.08.2009, 13:17
CANGELE DE AZ DEĞİL HAA :D:D
ali38_38
13.08.2009, 13:52
Cangele ayıp ya evinde yapıyon bari deplasmanda rahat dur :D
Peşindeyiz
13.08.2009, 13:59
Cangele " Toraman Taş gibi " :)))
H.KaanK.K
13.08.2009, 20:17
Cangele " Toraman Taş gibi " :)))
:gulme:
alizey86
13.08.2009, 20:34
yapmışsa gayet terbiyesizce bi hareket yapmış karşısındaki futbolcu ne yaparsa yapsın boyle mi yapılmalıı ne kadar iyi topçu olursan ol ki son zamanlarda oynadığı futbolla tartışılır iyi topçuluğu.. bu olaylar oluncaa gecen yıl FERİDUN DÜZAĞAÇ isimli bi sanatçının bi tv programında isim vererek cangelenin ne kadar ahlaksız futbolcu olduğunu soylemiş ve bir futbolsever olarak cangeleye ''lütfen ülkemden defoll iyi çalım atabilirsin ama etik olarak bu lige yakışmıyosun'' demiştii o aklıma geldi.. bende bir kayserisporlu daha da ötesi bir kayserili olarak bu tarz haberleri özellikle ulusal basında duymak istemiyorumm çünkü cangele, adı KAYSERİ ile başlayan bi kulupte futbol oynuyor.. kulübümüz de bu konuda gerektigi gibi durmalıı bencee...KAYSERİSPORUMA BAŞARILAR...
ahmetg38
13.08.2009, 20:36
Cangele ayıp ya evinde yapıyon bari deplasmanda rahat dur :D
:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O
6 aylık olayı nie konu olarak açtınız anlamadım ama nese
ya millet şamatasını yapıyor daha nee attıysa çok iyi yapmış cangele evi deplasmanı dinlemezz toramanda istiyomuşki cangeleye yumruk atmamışş :D:D:D
H.KaanK.K
13.08.2009, 22:50
6 aylık olayı nie konu olarak açtınız anlamadım ama nese
mizah bölümün adı zaten kardeş güncel spor haberleri değil:flowers:
yapmışsa gayet terbiyesizce bi hareket yapmış karşısındaki futbolcu ne yaparsa yapsın boyle mi yapılmalıı ne kadar iyi topçu olursan ol ki son zamanlarda oynadığı futbolla tartışılır iyi topçuluğu.. bu olaylar oluncaa gecen yıl FERİDUN DÜZAĞAÇ isimli bi sanatçının bi tv programında isim vererek cangelenin ne kadar ahlaksız futbolcu olduğunu soylemiş ve bir futbolsever olarak cangeleye ''lütfen ülkemden defoll iyi çalım atabilirsin ama etik olarak bu lige yakışmıyosun'' demiştii o aklıma geldi.. bende bir kayserisporlu daha da ötesi bir kayserili olarak bu tarz haberleri özellikle ulusal basında duymak istemiyorumm çünkü cangele, adı KAYSERİ ile başlayan bi kulupte futbol oynuyor.. kulübümüz de bu konuda gerektigi gibi durmalıı bencee...KAYSERİSPORUMA BAŞARILAR...
yav adami ne yapinlar kovsunlarmi sizde amma abarttiniz bir cok macda futbolcular birbirinn anasina avradina küfreiyo onlar görülmüyo bu mu göze batiyo kayserinin ismini kötü seylerde duymak istemiyounuz tamam da bir cok sike olaylarinda kayserinin adi var o zaman kulübede kilit vurup gitsinler
gaziköylü0038
14.08.2009, 00:27
ne şikeleri birçok derken bizi iyice şikeci ettiniz son gençler maçıda mı şikeydi yani
H.KaanK.K
14.08.2009, 01:05
ya arkadaşlar sadece metni okuyun bölüm mizahdı:D amacım biraz gülmek,güldürmekti dünyanın neresine gidip bu olayı anlatın en sert adam gülecektir tartışmaya gerek yok...:D:D:D zaten bunun çok üstüne gidildi hatırlamıyor musunuz?bjkliler yüzümüze bakamıyodu:D cangelee cangele parmakçı cangele:D bunun ismi kötü bir alanda duyulmak değil bir futbolcunun yaptığı koca camiaya mal edilemez zaten...
Darkness38
16.08.2009, 21:01
Cangele Cangele Parmakçı Cangele..
y_d_yazici
16.08.2009, 22:58
olayı neden tek yönlü alıyorsunuz. bu tip durumlarda defans oyuncusu forveti rahatsız edici yıldırıcı şekilde hareketler yaparak durdurmaya çalışır ama burada tam tersi bi durum görüyoz. cangelenin yaptığı belki hoş olmayabilir fakat toraman cangeleye ne yaptıda cangele buna karşılık bu hareketi yaptı bilmiyoz. istanbul takımı oyuncusu yediği parmakta bile her zaman haklı yazıklar olsun böyle anlayışa.inadına ANADOLU inadına KAYSERİSPOR
y_d_yazici
16.08.2009, 23:00
bir futbolcunun yaptığı koca camiaya mal edilemez zaten...
kes,inlikle katılıyorum. topuz hala bizim oyuncumuz iken " ben doğuştan eziktaşlıyım " demişti , bu durumda bizim camiadamı böyle oluyo:):) fazla abartmayalım
Geçen maç neden Toraman sakatim diye oynamadigi simdi belli oldu :D:D
KyS_ToTTi
24.09.2009, 08:33
Cangele yine bir tenhada sıkıştırmıştır :D
toraman maci birakip atlan marmalarimi saymis
CILGINCA38
24.09.2009, 12:39
Koptum yaaa!! :D :D
Adam harbi milletin anasindan emdigini burnundan getiren cinsten..
Gerci boyle bisey yapmis oldugunu zannetmiyorum.. Yenilgiden sonra bi uydurmadir..
Yaptiyisada millet artik orasina, burasina dikkat etsin Cangele'ye yakin pozisyonda oynuyorsa.. :D :D
H.KaanK.K
24.09.2009, 13:14
:D :D :D bu konuyu iyi ki açmışım:D dikkat ederseniz son maç toraman oynamadı niahaha:D:D:D
Darkness38
24.09.2009, 16:17
:D :D :D bu konuyu iyi ki açmışım:D dikkat ederseniz son maç toraman oynamadı niahaha:D:D:D
adam ıyı bısey yapar ovunur sen ıyı bısey yapmış gibi kendini övüyon..:gulme:
bir erkegın bır erkege parmak atması sence komikmi yada güzelmi?:gulme:
ali38_38
24.09.2009, 16:47
Tabi güzel değil ama toramanın böyle bir açıklama yapmasıda çok ilginç gerçekten :D
H.KaanK.K
24.09.2009, 20:45
adam ıyı bısey yapar ovunur sen ıyı bısey yapmış gibi kendini övüyon..:gulme:
bir erkegın bır erkege parmak atması sence komikmi yada güzelmi?:gulme:
:D kardeşim bir erkeğin erkeğe parmak atması tabii ki güzel değil ama futbolcunun futbolcuya atması tabii ki de komik :yes: adamlar tribünde etmediği küfürü komuyo lig tv buna göz yumup tribün sesini kısmıyor sen burda kendi takımının taraftarına sallıyorsun:unsure:polemiğe girmeyeceğim üzgünüm:flowers:
ahmetg38
26.09.2009, 11:23
cangele biri söylesin Beşiktaş Yalama :) başka takımlara
KyS_ToTTi
26.09.2009, 23:31
Oturupta onu mu düşünmüş ya birde Tan 6 defa attı demiş :D
THEEAGLE38
27.09.2009, 17:52
2 sene önce de kaleci runje'nin yüzüne tükürmştü:)
2 sene önce de kaleci runje'nin yüzüne tükürmştü:)
İyi etmiş ..
Pısırık topçumuz olana kadar altta kalmayan olsun ..
Tebrik ediyorum Cangeleyi ..
THEEAGLE38
27.09.2009, 18:04
komiklikler bi yana ahlaksızlıklar bi yana kim yaparsa yapsın böyle şeyler güzel değil aslında.
Dinsizin hakkindan Cangele gelmis.
ne gülmüştüm
Cangelee dön artık bjk maçında 6 tane daha yap :D
Konuyu hortlatıyorum ama
ahmetg38
12.01.2011, 12:50
Oturupta onu mu düşünmüş ya birde Tan 6 defa attı demiş :D
konu hortlamışken neşemizi bulalım :O:O:O:O:O:O
Acaba saydı mı 6 defa diye yuvarladıysa o kötü :gulme::gulme::gulme: :)
ibrahim1299
12.01.2011, 14:12
Toraman bile özlemiştir Cangeleyi XD...Dön artık Cangele...
Cangele'ye niye yaklaşmadıklarını şimdi anladım :)
Cangele'ye niye yaklaşmadıklarını şimdi anladım :)
Kaçın cangele geliyor :D
seval_ks
14.03.2011, 16:05
TORAMAN TACİZE UĞRAMIŞ
"Cangele bana 6 kez parmak attı"
Beşiktaşlı İbrahim Toraman’ın, Kayseri maçında ’taciz’e uğradığı ortaya çıktı!
İnönü’de oynadığı maçın ardından Kayserili Cangele’yi Mustafa Denizli’ye şikâyet eden Toraman “Sık sık Cangele’yle tartıştık, kusura bakmayın. Fakat bana 6 kez parmak attı. Böyle bir terbiyesizlik olur mu? Gerçekten kendimi zor tuttum” isyanında bulundu. Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli ise “Aferin... Zaten ben de atılacaksın diye çok korktum. Bunlar ne yazık ki futbolun içinde var” diyerek, oyuncusunu teselli etti.
http://www.uludagsozluk.com/k/cangele-bana-tam-6-kez-parmak-att%C4%B1/
:gulme::gulme::gulme::wub::flowers::flowers::O:D:D :D:D
ben bunu paylaşcaktım baktım bu haber var sonra vaz geçtim çok güldüm ya acaba toramaını nasıl hayal etti 6 kere parmakladı
H.KaanK.K
16.03.2011, 19:17
ben bunu paylaşcaktım baktım bu haber var sonra vaz geçtim çok güldüm ya acaba toramaını nasıl hayal etti 6 kere parmakladı
Toraman'ı hayattan soğutmak içindir kardeş.Cangele bu yani fazla söze gerekte yok :D
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.