Tam Sürümü Gör : Türkiye'nin ilk 11'i belli oldu!!!
jackal_3806
16.10.2007, 16:59
Türkiye'nin 11'i:
Volkan Demirel
Hamit Altıntop
Servet Çetin
Gökhan Zan
İbrahim Üzülmez
Mehmet Topuz
Mehmet Aurelio
Emre Belözoğlu
Arda Turan
Gökhan Ünal (Hakan Şükür)
Ümit Karan
Muzaffer
16.10.2007, 17:05
Hayret Topuz oynuyor...
Gökhan da oynarsa bence Topuz-Gökhan ikilisi bu maçta çok şeyler yapacak.
your_azrail38
16.10.2007, 18:07
Çok şaşırdım cidden....Aferin Topuz ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu Terim'in ön yargısını yıkarak gösterdin inşallah bu maçta bir gol atarsın...(İ.Üzülmez yine mi kadroda:wallbash::wallbash::wallbash::crying:)
your_azrail38
16.10.2007, 18:10
Bu arada defansın göbeğinde Servet-Gökhan hiç olmamış ikisininde ne yapacağı belli olmuyor...Son maçta Gökhan çok büyük hatalar yaptı (sola atmaya çalıştığı top Servet'e çarpmasa rakibin önüne düşerdi)..Anlayacağınız defans Allah'a emanet...
servet-volkan hariç iyi bi kadro. servette belli olmaz bakarsın iyi tarafına denk gelir top geçirmez hiç. çok inişli çıkışlı bi oyuncu. volkanda geçen seneki gibiyse yandıık
volkan=hakan arıkan ikside aynı b..
bence orkun daha formda...
Sniper38
16.10.2007, 19:32
Defansdaki su üc Oyuncu bence hep oldugu gibi yanlis bir secim:
Servet Çetin
Gökhan Zan
İbrahim Üzülmez
Son zamanlar formdan cok düstü: Arda Turan
Hakan Sükürün hala bu kadroda ne isi var ya?
ona bakarsan tüm kadroda form düşüklüğü var ama en çok göze batan servet bence. servetin attığı adım, aldığı nefes hatalı. yerine daha iyisini çok rahat bulur fatih hoca ama neden ısrar ediyo anlamıyorum
kaleyede @megs38'in dediği gibi ORKUN'dan başkasını tanımam
Servet ve I.Üzülmez olmasa daha iyi olurdu ve Volkanin yerine Orkunun olmasi iyi olurdu ama hocanin tercihi iste.
Muzaffer
16.10.2007, 19:48
Baktığınız zaman zaten gruptaki puan kayıpları hep Kalci hatalarından geliyor.
Yunanistan-Türkiye
Norveç-Türkiye
Bosna Hersek -Türkiye
Moldova-Türkiye
Quaresmaa
16.10.2007, 20:32
türkiyenin iki yıldızı bu maçta oynuyor rakip yunanistan bu iki yıldızda anadolu çocuğu vay gele yunanların haline
LEVENT ŞEKER
16.10.2007, 20:45
fena degıl kadro umudum yok ıbtrahım uzulmezın yerıne baska bırı olabılırdı
ali38_38
16.10.2007, 22:55
Türkiye'nin 11'i:
Volkan Demirel
Hamit Altıntop
Servet Çetin
Gökhan Zan
İbrahim Üzülmez
Mehmet Topuz
Mehmet Aurelio
Emre Belözoğlu
Arda Turan
Gökhan Ünal (Hakan Şükür)
Ümit Karan
bence seçimler 2-3 oyuncu hariç güzel
volkan :shock:
hamit :clap2:
servet :helpsmilie:
gökhan zan :clap2:
ibrahim üzülmez :evil:
mehmet topuz :yahoo:
mehmet aurelio :clap2:
emre belözoğlu :evil::evil:
arda turan :clap2:
gökhan ünalll :clap2: hakan şükür :evil:
ümit karan :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
superluxsick38
16.10.2007, 23:28
yunanistanı yenemessek başka bahara kalır bu sevda, ona göre. Gerçi bu futbolla gitdsek ne olur gitmesek ne olur da neyse.
Cilginlar_38
16.10.2007, 23:35
kadro bu degil arkadaslar. bosuna tartismayin.
Eğer Türkiye bu 11 ile çikarsa Mehmet ve Gökhan iyi futbol sergileyeceklerinden eminim. Fatih terim neden hala Hakan şükür'ü oynatmaya calişir onu bir türlü anlayamadim :blink:
LEVENT ŞEKER
17.10.2007, 00:07
kadro bu degil arkadaslar. bosuna tartismayin.
bencede hakanla umıdı oynatırsa hıc sasırmayın
ibrahim_1966
17.10.2007, 00:49
hakan şükür artık milli takım jübilesini yapsa hem kendi açısından hemde bizim açımızdan çok güzel olur
PrivatePilot
17.10.2007, 00:53
topuz kayserispordaki gibi rahat oynarsa,yani yerinde oynarsa çok can yakar gökhanla...zaten ezberlediler artık birbirlerini artık dünya futbol izlesin biraz.....
İbrahim üzülmez yerina baska isim yokmu ki:( hakan oynamasın gökhan oynasın gökhan ümit forvet güzel.Kalede volkan iyidir Hakan yan toplarda cok zayıf.Topuz cok iyi bir oyuncu eğer oynatmazsa ayıp etmiş olur ztn
Erkann_38
17.10.2007, 03:09
Hakan Sukur(SABAN) Oynarsa ozaman mac bakmiyom!!!
ibrahim1299
17.10.2007, 03:14
turkiyede sol bek mi bitti annamadım gitti...benim bildigim tr de sol bekte yerli oyuncuların arasında en iyi bursasporda volkan var o cok deli topcu...o sol beke alınabilir sonra servet ve emre asık kazmalarının yerine aydın ve ali turan banko alınmalıydı...orta sahada neden hala mehmet cakır düsünülmez anlamıs deilim(ligin en formda oyuncularının basında).daha Anadolumuzda bir cok kaliteli oyuncu var hatta genclerbirliginde Engin(38) var...sırf fatih terimin bizans sempatizanlıgı ve Anadolu düsmanlıgı yuzunden bir cok oyuncu hakettigi yerde degil......
Cilginlar_38
17.10.2007, 07:48
Hakan Sukur(SABAN) Oynarsa ozaman mac bakmiyom!!!
gökhan`i oynatmazsa ozaman bende bakmam dostum. vurur kafayi yatarim:search:
Yücel Şahin
17.10.2007, 11:43
Gökhandan vazgeçeceğini sanmıyorum.Topuz geçen maçta en iyisiydi bütün medya söyledi,hamitin önünde oynaması ihtimal gibi,tuncayı kesmez.Hakan Şükür oynamaz bence.Tuncay formsuz sağ kanat tam topuz için,sağ bektede süperdi keserse yazık olur.İsim değil yüregini koyan ve formda olan oynamalı.
Gökhanın moldava maçındaki boş kaleye vuruşu,hakan şükürü anımsattı.Gökhan kendi gibi vurmalıydı zımba gibi,kaleci bile topu görmemeliydi.Geleceğin en büyük santroforu olacak milli takımda yeni korkmadan oynaması lazım ki öz güveni gelsin.Bu gün patlayacak inşallah,İstanbul medyası eleştirmek için fırsat kolluyor,bu fırsatı vermemeli.
Muzaffer
17.10.2007, 13:51
Bu arada Sanırım Mehmet Topuz Yine İlk 11 de yok.
Dün akşamki muhtemel kadroda ismi geçmedi.
ibrahim üzülmez genemi oynuyo :wallbash:
arkadaslar kadro bencede bu sekılde olmucak cunku kadrolarda bıldıgınız gıbı son dakkalara kadar stratejı geregı devamlı degısıklıkler oluyo bana ama baslangıcta forvette fatıh hocanın boylesıne onemlı maclarda hastalıgı olan hakan sukur ve umıt karan seklınde olabılır cunku gokan son macta o kadar ıyı deyıldı mehmet topuz bu kadronun bankosu olur...uzulmezde bır daha kadroya gıremez bence saygılar
your_azrail38
17.10.2007, 15:41
Bugün açıklanan muhtemel kadroda hiç bir gazete,dergi veya internet sitesinde Topuz 11'de değil...Acaba bir sakatlığı mı var ya da Terim'in mi bir sakatlığı(!) var....
ANT!bizans
17.10.2007, 15:41
kazma servet ama nese hadi hayırlısı bakalm ..
Sniper38
17.10.2007, 15:46
Türkiye: Volkan, Hamit, Gökhan Zan, Servet, İbrahim Üzülmez, Gökdeniz, Aurelio, Emre, Tuncay Şanlı, Ümit Karan, Hakan (Gökhan)
Yunanistan: Nikopolidis, Dellas, Kyrgiakos, Kapsis, Torosidis, Basinas, Karagounis, Giannakapoulos, Amanatidis, Gekas, Charisteas
Al iste Fatih Terim:
-Mehmet Topu yok!!
-Gökhanin yerine Hakan oynuyor!!
-Defansda yine kötü Zan, Üzülmez, Servet!
Kapadokyalı
17.10.2007, 15:54
gökhan oynuyacak ama topuz yok
ali38_38
17.10.2007, 16:16
hocaa topuzu oynatmazsann aklından şüphe ederim seni tamam gökhanı anlarız belki gol kaçırdı ama topuz 0 hatayla oynuyor :confused1::confused1:
Serdar ERBASI
17.10.2007, 16:36
Basında söylenen tüm kadrolar Basındaki şahsiyetlerin kendi arzuladığı kadrolar. Ayrıca bu kadroları yayınlayarak Terim i etkilemeyi de düşünüyorlar. Kadro maçtan bir saat önce belli olur.
Zorlu karşılaşmada ekiplerin kadroları ise şöyle:
Türkiye: Volkan, Hamit, Gökhan Zan, Servet, İbrahim Üzülmez, Gökdeniz, Aurelio, Emre, Tuncay Şanlı, Ümit Karan, Hakan (Gökhan)
Yunanistan: Nikopolidis, Dellas, Kyrgiakos, Kapsis, Torosidis, Basinas, Karagounis, Giannakapoulos, Amanatidis, Gekas, Charisteas
Stat: Ali Sami Yen
Yayın: atv
Saat: 20.30
Hakem: Mejuta Gonzalez (İspanya)
saçmalamış terim gine türkiyenin en formda oyuncusu m.topuzu oynatmıyor
terimn aklı başına gelmiş
Cilginlar_38
17.10.2007, 17:25
Basında söylenen tüm kadrolar Basındaki şahsiyetlerin kendi arzuladığı kadrolar. Ayrıca bu kadroları yayınlayarak Terim i etkilemeyi de düşünüyorlar. Kadro maçtan bir saat önce belli olur.
aynen kadro`lar maçtan 1 saat önce bellli olur. oyuncular ISINmaya çikmadan 15 dakika felan önce açiklama gelir.
Cörekdere38
17.10.2007, 18:24
yaw hani topuz oynuyordu?
amannnn hepsinin köküne kibrit suyuuu...
walla yensinlerde bizimkiler oynamasın nedyim...
umarım yeneriz....
ali38_38
17.10.2007, 20:26
TÜRKİYE
Volkan Demirel
Hamit Altıntop
Servet Çetin
Gökhan Zan
İbrahim Üzülmez
Gökdeniz
Mehmet Aurelio
Emre Belözoğlu
Arda Turan
Gökhan Ünal
Ümit Karan
ali38_38
17.10.2007, 20:28
sporx de böyle yazıyor galiba topuz oynamıyrrr :evil::evil::evil::evil:
gökdeniz ilk 11de, sanırsam topuz yerine onu almış, bide hamitin cezası bittiği iyi oldu
gökdenizden bugün çok şey bekliyorum
batıkan_develi
17.10.2007, 21:21
gökhan oynuyoda topuz neden oynamıyoya
iyi tuncayda yok
servetle ibrahimde oynamasa süper olacak
ali38_38
17.10.2007, 21:23
maç başlıyor başarılar milliler yunanları denize dökelim :yes::yes:
ali38_38
17.10.2007, 22:23
fatih terimmmm yuhhhhh oynattığın sisteminde oyuncularındaa hepsi senin gibi korkak ilk yarı pozisyon bulamadan 3-4 pozisyon verdik :evil::evil:
LEVENT ŞEKER
17.10.2007, 23:12
ee gorunen köy kılavuz ıstemez terım ıstıfa
ali38_38
17.10.2007, 23:15
hak etmedik alamadık yazık euro 2008 e gitsek nolcakki bu futbolla rezil oluruz
LEVENT ŞEKER
17.10.2007, 23:15
hala anlamıyorum adam 3 aydır yedek mıllı takımda oynatıyor gıren conconlu cıkan conconlu
LEVENT ŞEKER
17.10.2007, 23:16
nereye gıdecek bu futbolla bu kadroyla bız ıstanbul koprusunu gecemezler
Cörekdere38
17.10.2007, 23:51
arya aurelioya helal olsun hepimiz kiziyorduk utaniyorum vallah utaniyorum dediklerim icin helal olsun aurelio sen o takimdaki herkesden daha türksün
birde gökhan a iki lafim var:
simdi belki kizacaksin gökhan kayserisporda degil baska bir takimda oynasa ve böyle kötü oynasa hepiniz ortaya düserdiniz bu adam kadroda ne isi var diye hepiniz kizardiniz ama kayserisporda oynuyor diye kizmiyorsunuz ama gökhanin bütün golleri tesadüf ve sans golleri yani demek istedim gökhan milli formayi hak etmiyor !!!
Serdar ERBASI
18.10.2007, 00:02
Bir maçtaki performansa göre genelleme yaparak Gökhan ı eleştirmek balık hafızalı bir değerlendirme olur. Lütfen gollerini youtube dan indirip baştan izleyin...
Ayrıca ben bu iki maçta Gökhan a verilen iyi bir pas hatırlamıyorum. Tüm pozisyonlarında top önüne rakipten geldi...
dünyakupasi yok euro yok halisaha varmi hoca takimi toplada gel iki cekisek :wallbash:
realk@yseri
18.10.2007, 09:48
arya aurelioya helal olsun hepimiz kiziyorduk utaniyorum vallah utaniyorum dediklerim icin helal olsun aurelio sen o takimdaki herkesden daha türksün
birde gökhan a iki lafim var:
simdi belki kizacaksin gökhan kayserisporda degil baska bir takimda oynasa ve böyle kötü oynasa hepiniz ortaya düserdiniz bu adam kadroda ne isi var diye hepiniz kizardiniz ama kayserisporda oynuyor diye kizmiyorsunuz ama gökhanin bütün golleri tesadüf ve sans golleri yani demek istedim gökhan milli formayi hak etmiyor !!!
KARDEŞ DEDİKLERİNDE % 100 HAKLISIN BENCEDE HAKETMİYOR...AMA SÖYLESENE KİM OYNAMALI...YANİ BENCE MECBURİYETTEN OYNATILIYOR
Yücel Şahin
18.10.2007, 11:35
Gelecegin en iyi santroforu,ama koşmuyor pres yapmıyor.Orta sahadan top gelmezse pas alamzsa yapacaĞı pek birşey yok.Bir iki kere de boş olanlarada top atmadı.Ama başarılı olacagına eminim sabredecez pekte alternatifi yok en azından bizim futbolcumuz destek olmalıyız.
Bir maçtaki performansa göre genelleme yaparak Gökhan ı eleştirmek balık hafızalı bir değerlendirme olur. Lütfen gollerini youtube dan indirip baştan izleyin...
Ayrıca ben bu iki maçta Gökhan a verilen iyi bir pas hatırlamıyorum. Tüm pozisyonlarında top önüne rakipten geldi...
Bir maç ama nasıl bir maç ??
Böyle maçlarda kendinizi göstereceksinizki Kaliteli bir oyuncu olduğunuz anlaşılsın.
ali38_38
18.10.2007, 22:50
gökhan milli formayı hak edip etmiyomu tartışılır ama şuda tartışılır hangi milli oyuncumuz hak ediyorki ?
gökhan milli formayı hak edip etmiyomu tartışılır ama şuda tartışılır hangi milli oyuncumuz hak ediyorki ?
bu çok doğru komple değiştireceksin...gerekirse oyuncuları 2.ligden topluycaksın. türk milleti anca bundan anlar. ruhunu koymuyo hiç biri sahaya. aslan gibi gençler var onları oynatmak lazım.
muptela_38
18.10.2007, 23:35
aurelio bebbe nobre vederson :D:D:D
servetde fazlasiyla hakedio canim beni koysa ben daha az hata yaparim :JCuz:
Quaresmaa
19.10.2007, 00:56
servetde fazlasiyla hakedio canim beni koysa ben daha az hata yaparim :JCuz:
volkan senın yerın orası mı aaaaaaaaaaa sen on numarsın
ali38_38
19.10.2007, 00:59
servet cidden çok hata yapıyorr :swoon:
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.