PDA

Tam Sürümü Gör : Her Vurduğunu Gol Yapan Oyuncu..

Peşindeyiz
23.08.2009, 22:06
Başlığı eleştirmek amacıyla açmadım, olabilir.. Hemen ilk 2 maçtan beğenmemezlik yapma gibi bi lüksümde yok.

Gerçekten her vurduğunu gol yapan oyuncu aldı Süleyman Hurma..

Makakula 2 defa vurdu.. Ikısıde gol oldu. Buldum mu affetmiyor, bize bari atma büyük golvü :biggrin:

ibrahim1299
23.08.2009, 22:55
Bugün en iyi oyuncumuz Makukulaydı...Kendi kalemize atsada atmasa oyun olarak en iyimizdi...Burda en büyük suç Tolunay denen adamın ve yönertimindir...

Alper MUTLU
23.08.2009, 23:40
hakkaten adam taş gibi. servetin azına zıctı tabiri yerindeyse

xKayseri38x
24.08.2009, 00:14
Makukula tek kelimeyle müthis cok begendim adami zanla servet ikisi beraber zor tutular

ademdolgun
24.08.2009, 01:16
Başlığı eleştirmek amacıyla açmadım, olabilir.. Hemen ilk 2 maçtan beğenmemezlik yapma gibi bi lüksümde yok.

Eeee peki ne diye actin bu konuyu, maksat ne üzümü yemek nede bagciyi dövmek degilsi amac nedir

haso
24.08.2009, 01:35
takimin en iyisiydi
ayrica ligtv istatistiklerinde yeni gelmesine ragmen macin en cok kosan 3. ismiymis

macta en cok kosanlar

1.gokan zan
2.saido
3.makukula

Halitus
24.08.2009, 01:40
@Peşindeyiz

Açtigimiz konulara biraz daha dikkat edelim, futbolculari eleştirebilirsiniz ama her eleştiriye yeni konu açmamiza hiç gerek yok!

monofotcu
24.08.2009, 02:03
abartmayalım lütfen geçen hafta yerden yere vurduğunuz ariza bugun 1 gol attı diye mi veya bos boş koştu diyemi iyi topçu oldu karşısında türkiyenin 2 tane en kazma defansı vardı bırakda bişiler yapsın artık yoksa topçu olmasının anlamı yok bu sene küme düşmemeye oynarız gibime geliyor da dur bakalım .

çerkez
24.08.2009, 02:38
biraz erken eleştirmek ve iyi demek iin forvet hattının ne kadar iyi oyuncu olursa olsun orta saha olmayınca adamlar bişey yapamaz

Muratt
24.08.2009, 17:45
karşısında türkiyenin 2 tane en kazma defansı vardı bırakda bişiler yapsın artık
Senin Kazma dediğin adamlar Milli Takımın İki Stoperi. Birincisi Konuşurken biraz düşünde Konuş.

1 gol attı diye mi veya bos boş koştu diyemi iyi topçu oldu
Gol de attı bol bol koştuda. Günümüz futbolunda koşmayana ekmek yok sen bunu bilmiyorsun galiba.

Takımın tek kelime ile en iyisi olduğunu bütün otoriteler söyledi. Tek hatası vardı oda yanlış zamanda yanlış yerde olup yanlış kaleye gol atmasıydı ki gerçekten büyük bir hataydı.

Kim ne derse desin. Takımın oynayacak hali yok. Hiç bir oyun mantalitesi olmayan, orta saha varyasyonları yapılmayan tabir-i caizse Salla Pati vurulan toplarla atak yapmaya çalışan bir görüntüde takım. Geçen hafta Antep maçında da aynıydı dün gece de aynı. Allah sonumuzu Tolunay Etmesin...

Mad_Chemist
24.08.2009, 18:01
Geçen hafta da iyi oynadığını savunmuştum Maku nun. Bu hafta da iyi oynadığını savunuyorum. O vücutla adam holosko gibi top taşıyıp tek başına gol yapıyordu neredeyse.

zirveci38
24.08.2009, 18:55
ERKEN GELSEYDİ NE OLURDU ?
Kayserispor'un transfer işini yürütenler gerçekten de bu işi baştan savma yapıyorlar. Şayet böyle olmasaydı, her vurduğunu gol yapan oyuncunun alınışı transferin sonlarına kalır mıydı ?
Ariza bence hiç te fena oynamadı. Ona kızmamak lazım. Burada tüm suç, yönetimin. Eğer bu oyuncu erken alınıp hazırlık kampına götürülse, birkaç özel maçta yer alsa ve arkadaşlarıyla uyum sağlasa daha iyi olmaz mıydı ?
Bence bizim işler günübirlik yürüyor. Gördük ki bu takımda orta sahada iyi pas dağıtan, oyunu iyi yönlendiren bir usta yok. Rast gele oynuyoruz. Mehmet Ueren'den asla sağ bek olmaz. Toledo da eski formundan çok uzakta. Yeni alınanlar ise sahada duracakları yeri bile bilmiyorlar (!)..
Anlayacağınız, Ariza Makukula bizim takımın en çalışkan oyuncusu ise vay halimize !!!
Kendi kalesine attığı gole bir diyeceğim olamaz.Çünkü, futbolda bu tür olaylar hep var.
Bu sezon sıkıntılı günler bizi bekliyor beyler.
Korkarım ki bizim yönetim ara transferde Mehmet Topuz'dan gelen parayı da harcasa bu sezon ilk 8 bile zor gibi. Avrupa ise HAYAL !

Muzaffer
24.08.2009, 19:26
Bekir abi:
Arıza Makukula yı 2,5 ay önce almaya çalıştık ama hem oyuncu hemde kulubü yanaşmadı.
Sonlara doğru sağlam bir isteyen çıkmayınca geldi bize. Malesef ancak böyle transfer yapabiliyoruz.

LEON38
24.08.2009, 21:09
ya birakin arizayida Troisi ne ise yarar
onun gibi yüzlerce var süper ligde

Ziya DİNÇSOY
24.08.2009, 21:13
Eeee peki ne diye actin bu konuyu, maksat ne üzümü yemek nede bagciyi dövmek degilsi amac nedir
forumsal düzen içerisinde küfür yada benzeri hakaretler bulunmadıgı sürece herkes istedigi konuyu açabilir.hele hele aktüel bir içerigi olan konuyu.

@Peşindeyiz

Açtigimiz konulara biraz daha dikkat edelim, futbolculari eleştirebilirsiniz ama her eleştiriye yeni konu açmamiza hiç gerek yok!
3 ayda bir foruma girip 'posta koymak',jargon belirlemek,hiç bir mantıksal,akil izahi olmayan kelime kümülatifleri oluşturmak...herkes yerini bilsin.

konu mizansellik ve trajedisi açısında gayet güzel.teşekkürler.

F.K
24.08.2009, 21:37
Başlığa Takılmamıza gerek yok

şu anda ilk 2 maçı çok çok iyi değil çokçok kötü değil ilerleyen zamanlarda çok daha iyi olacaktır

haso
24.08.2009, 21:45
bence kayserispor adina sahanin en iyisiydi

Alper MUTLU
24.08.2009, 22:11

valla doğru. hem çelimsiz hem de kendini ronaldinho zannediyor.

M_G
24.08.2009, 22:30
5 dk icinde
hem rakip takıma hemde kendi kalesine gol attı
sanırım tek futbolcudur bu kadar kısa sürede iki tarafa gol atmak

gaziköylü0038
24.08.2009, 23:29
kendi kalesine attığı gol tamamen süleymanu ile anlaşamaları idi daha bizim dilimizden kelimeler öğrenememiş 10 kelime bilse yeterdi

ŞAMPiYON KS
24.08.2009, 23:38
sülo o pozisyonda benim diye bagirmis.
adam geleli daha 3-5 gün oldu
o karambolin icinde benim falan anlamadi.
kalecininde üzerine geldigini görünce otomatikman bi büzüldü o sirada istemeyerek o vurusu yapti.
makuyu dünkü macta bayagi bengendim ben.
3-5 mac sonra mac kondisyonuda iyilesir.
tek eksik bu adamin yanina bi tane hizli forvet.
taklaci bu sene gitmeseydi maku ile iyi bir ikili olustururlardi

Peşindeyiz
25.08.2009, 00:47
Başlığı oyuncuyu eleştirelim yerden yere vuralım diye açmadım. Başlığa takanlar olmuş.
Mizahi açıdan yaklaştım konuya..

Makakula çok iyi oyuncu fakat onu besleyecek adam yok takımda..

Turan ÖZTÜRK
25.08.2009, 00:55
Sеrvеt'lе G.Zan'ı yatırıp yatırıp kaldırdı bizdеn sahanın еn iyisiydi Dеnizli maçında gоl bеkliyоrum kеndisindеn tabi tоli о sеyircinin önündе aptallık еdip 9 kişi dеfans yapmazsa :)

emre_38_ks
25.08.2009, 01:49
2.GOLDEN ONCEKI KORNERIN KORNER OLMADIGINI VE BU GOLDEN SONRA DAGILDIGIMIZI O GOLU YIYENE KADAR GALATASARAYI ZORLADIGIMIZI HIC KIMSE SOYLEMIYOR...BENCE KAYSERISPOR O CAKMA KORNERDEN GELEN GOLE KADAR FENA DEGILDI..OZELLIKLE CANGELE ILE GUZEL POZISYONLAR BULDUK..UZERINE GIDIYODUK AMA..BURASI TURKIYE VE TURKIYE LIGINDE BU HAKEMLER HER ZAMAN LIGIN KADERINI DEGISTIREN BIRINCI UNSURDUR..BRE SEREFSIZ INSAN HAYSIYETSIZ INSAN O KORNERI VERDIN..O ILK GOLU VERDIN ALLAHASKINA ONLAR BIZIM POZISYONUMUZ OLSA VERIRMIYDIN...

ademdolgun
25.08.2009, 11:56
forumsal düzen içerisinde küfür yada benzeri hakaretler bulunmadıgı sürece herkes istedigi konuyu açabilir.hele hele aktüel bir içerigi olan konuyu.

3 ayda bir foruma girip 'posta koymak',jargon belirlemek,hiç bir mantıksal,akil izahi olmayan kelime kümülatifleri oluşturmak...herkes yerini bilsin.

konu mizansellik ve trajedisi açısında gayet güzel.teşekkürler.

Ziya efendi yine bülent ersoy agzi ile yorumlarini bizimle paylasmissin sagolasin, arkadasa herkes yerini bilsin demissinya ah birde sen bilebilsen yerini

JACK SPARROW
25.08.2009, 16:15
Servet'in 2. Sheva olayı olacaktı az kalsın:)
Makakula bence iyi bir oyuncu.
Fiziki açıdan Kayserispor'a katkı sağlayacaktır hiç olmazsa.
Tek üzüleceği yanı 11-0-0 oynatan Teknik Patronun takımında oynaması!!!

pablo aimar
25.08.2009, 16:38
2.GOLDEN ONCEKI KORNERIN KORNER OLMADIGINI VE BU GOLDEN SONRA DAGILDIGIMIZI O GOLU YIYENE KADAR GALATASARAYI ZORLADIGIMIZI HIC KIMSE SOYLEMIYOR...BENCE KAYSERISPOR O CAKMA KORNERDEN GELEN GOLE KADAR FENA DEGILDI..OZELLIKLE CANGELE ILE GUZEL POZISYONLAR BULDUK..UZERINE GIDIYODUK AMA..BURASI TURKIYE VE TURKIYE LIGINDE BU HAKEMLER HER ZAMAN LIGIN KADERINI DEGISTIREN BIRINCI UNSURDUR..BRE SEREFSIZ INSAN HAYSIYETSIZ INSAN O KORNERI VERDIN..O ILK GOLU VERDIN ALLAHASKINA ONLAR BIZIM POZISYONUMUZ OLSA VERIRMIYDIN... hıhı tabi...zaten hakem korner değil aut vermiş olsaydı biz gs yi 5lerdik...o derece güzel oynuyorduk yani...hakeme söveceğine önce takımdaki sorunları gör...ama ne gerek var zaten hakemler belirliyor herşeyi...bakalım bu sene piyango kime vuracak

RooT
25.08.2009, 18:47

Yüzeysel konuştuğunuz çok açık ve net.
Troisi'yi sahada görmeden bu tarz yorumlar yapmanız yanlış.
Antep maçında Cangele ve Troisi sahanın en iyilerinden idi.
Cangele biraz bencil davranıyor doğru ama bencillik yapmasa şuan burda oynuyor olmazdı zaten avrupada olurdu onada eyvallah diyeceğiz.
Onu bunu boşverin 15. sıradayız bu tolunay varken bi nane olmaz.
Galatasaray maçında sol oynayan futbolcuyu sağda sağ oynayanı solda oynattı sonrada çıkmış hücum futbolu oynadık o yüzden hatalar yaptık demiş. Tolunay efendi bu takım senden önce çok ofansifti ve çok çok başarılıydı sorunları sakatlarda arama kendinde aramaya başla bir an önce !