Tam Sürümü Gör : UEFA: Erciyesspor 3-1 Maccabi Tel-Aviv
Ayhan BAYNAL
30.08.2007, 13:52
http://img441.imageshack.us/img441/4087/adszlk9.jpg
realk@yseri
30.08.2007, 13:54
haydi kayseri maça...ben şimdi evden çıkıyorum bu maçı mutlaka alacağız
eciyes için hayırlısı olsun
erciyes alacak inş bu maçı
haydi kayseri maça...ben şimdi evden çıkıyorum bu maçı mutlaka alacağız
ev çokmu uzakki kardeş?
telavivliler hiltondaki dev bayrağı görmüşseler zaten kazandık gitti
İki takımın maça şu onbirlerle çıkması bekleniyor.
K.Erciyes
Yusuf
Kamil
Aydın
Kemal
Hüseyin
İlhan
Ramazan
Adem Dursun
İlker
Burhan
Alaattin
M.Tel Aviv
Jevric
Kamanan
Martinovic
Mesika
Nimny
Peretz
Shpungin
Yeini
Yifrah
Romann
Haddad
Stat: Atatürk
Yayın: D Smart
Saat: 19.00
Hakem: A. Dan Tudor
İsrail'de golü atan Kamanan'a dikkat etmeliyiz.
Maccabi'nin kalecisi Ankaraspor'daki oğlan deeeemi? -He Jevriç.
Evet maccabinin kaleci eski ankarasporlu
geçen maçda golü atan kamanan çok hızlı bi oyuncu defansın arasından çabucak geçip gol pozisyonuna girebiliyor..
bu maçta stat full çekmeli 90 dakika destek olmalıyız.zaten 0-0 da bize yetiyo ama illaki yenecez
ali38_38
30.08.2007, 14:42
:oleyo: yenecez inş
adEnisaY38
30.08.2007, 14:45
yenecez yenecez baska yolu yok tel avivi kayseriye gömcez
yeneceğiz mahfedeceğiz.erciyes kim asla unutamayacaklar...
realk@yseri
30.08.2007, 15:00
ev çokmu uzakki kardeş?
birazdan çıkacam sivas kale arkası bilet kalmazsa ben başka yerden izleyemem ondan:boxing:
haydı ercıyesim güldür yuzumuzu
mgm_grand1980
30.08.2007, 15:03
in$allah kazanicaz, UEFA bekle bizi....
PrivatePilot
30.08.2007, 16:30
yenecegiz insallah,gol yemeyelim yeter zaten
birazdan çıkacam sivas kale arkası bilet kalmazsa ben başka yerden izleyemem ondan:boxing:
Hadi bakalım yolun açık olsun:JCuz:
Sniper38
30.08.2007, 16:51
Her türlü Galibiyet ve 0-0 lik beraberlik bize turu getirirk
1-1 lik skor ile uzatmalara gider
Her türlü Maglubiyet ve her türlü gollü berabertlik(1-1 haric) eleniriz.
HAYDI HERKES STADA. 90DK DESTEK TAM DESTEK!
2 Saat kaldi!
mrvaykut
30.08.2007, 17:16
hic kurtulusları yok bende sivas kale ark dayım beyler b tribünü
:good:
superluxsick38
30.08.2007, 18:04
Bizim içinde gidin ve destekleyin arkadaşlar...
Hadi Erciyesim
PrivatePilot
30.08.2007, 18:44
erciyes bugün bir destan daha yazacak insallah
Sniper38
30.08.2007, 18:51
Maca 8 Dakika kaldi!
PrivatePilot
30.08.2007, 18:52
haydi erciyes dualarımız seninle
Sniper38
30.08.2007, 19:04
Mac basladi
Dakika: 5
ve gol yok!
Sniper38
30.08.2007, 19:07
Gooooooooooooooooool!
Ilhan Atti!
Dakika 7!
helal olsun ne diyeyim :) Bütün takımların içinde en zorlu rakip bizimki :D Ama hayırlısıyla çıkacağız bir üst tura :)
Sniper38
30.08.2007, 19:12
7.dakikada: (GOL)
Rakip ceza sahasında topla buluşan İlhan, kaleci ile karşı karşıya kaldı... Sağ çaprazdan vuruşunu yaptı ve top filelere gitti. Erciyesspor 1-0 önde...
Sniper38
30.08.2007, 19:12
Dakika 13
1-0 Öndeyiz!
Mehmet Bulut yerinde duramiyor.
Erciyesspor daha üstün oynuyor.
Sniper38
30.08.2007, 19:14
Köksal Ve Goooooooooool
2-0!!!!!!!!!!!!!!!
Dakika 17
Sniper38
30.08.2007, 19:25
Dakika 26
Degisiklik yok
Erciyesspor-2-0-M. Tel Aviv
Sniper38
30.08.2007, 19:26
15.dakikada (2. GOL): kazandığı topla Maccabi Tel Aviv ceza sahasına giren ilk golün yaratıcısı Köksal, rakibin geçtikten sonra Kayseri Erciyesspor'a 2 farklı sütünlüğü getiren golü attı. 2-0
Sniper38
30.08.2007, 19:28
Radyo ile dinlemek istiyenler icin:
www.yayinonline.com da Lig Radyo ile dinliyebilir!
Sniper38
30.08.2007, 19:41
Dakika 41
M. Tel Aviv atti
Oyuncu: Haddad
Hadi Erciyes 3-1 yap su iside rahatliyak.
2-1 ama bize yeter, bir gol yersek ve 2-2 olursa, eleniriz!
Sniper38
30.08.2007, 19:43
Erciyes yine kacirdi.
Burhanin vurusu diregin dibinden maalesef auta cikti.
Sniper38
30.08.2007, 19:47
Ilk yari 2-1 bitti!
Umarim ikinci yariyi gol yemeden bitiririz.
SivasLady
30.08.2007, 20:05
Radyo ile dinlemek istiyenler icin:
www.yayinonline.com da Lig Radyo ile dinliyebilir!
:) sagol iyi oldu
mac iyi gidiyor insallah galip gelecek
bir iki gol daha atarlarsa rahatlarlar
Sniper38
30.08.2007, 20:06
Ikinci Yari basladi.
Hadi Erciyes. Sakin gol yeme.
Kac tane atarsan at, gol yemede.
Sniper38
30.08.2007, 20:17
Emrah cikiyor ve Alaattion giriyor
Dakika 60
Erciyesspor-2-1-M Tel Aviv
Sniper38
30.08.2007, 20:18
Ilhan uzakdan serbest vurus ile sert cok güzel vurdu ve top au farkla diregin yandan auta gitti.
TARAFTAR COSTU!
TAKIMDA DAHA ÜSTÜN!
stadın doluluk oranı nedir arkadaşalr atmosfer nasıl radyoda dinleyemiyorum neden acaba bilgisayarmı engelliyor :shock:
insallah Erciyesimiz yine gündem yaratacak
Sniper38
30.08.2007, 20:27
Alaattin mutlak gol kacirdi
Dakika 70 ve 2-1 öndeyiz.
superluxsick38
30.08.2007, 20:28
süper sonuc ya, radyoyu yeni açtım şok oldum helal be erciyesim...
Türkiyenin en gizemli takımı: Erciyesspor...
superluxsick38
30.08.2007, 20:30
süper be gollll alaattin...
Sniper38
30.08.2007, 20:30
Alaattion Öztekin GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
Dakika 71!
3-1 ÖNDEYIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CIFTE BAYRAM VAR BUGÜN!!!!!!!!!!!!!!!!
superluxsick38
30.08.2007, 20:31
Erciyes 3 oldu...
SivasLady
30.08.2007, 20:32
gooll geldi süper oldu
not: bende mini sohbet ilerlemedi :unsure:
superluxsick38
30.08.2007, 20:33
4 geliyor 4 bu maçta bir tane daha atarız...
emsalsiz_38
30.08.2007, 20:34
goooooollllll beeee
Sniper38
30.08.2007, 20:34
Adem Dursun cikiyor
Ramazan Durdu giriyor
superluxsick38
30.08.2007, 20:37
Bu Gollerİn Hepsİ Trabzona Kapak Olsun...
SivasLady
30.08.2007, 20:40
Bu Gollerİn Hepsİ Trabzona Kapak Olsun...
K.Erciyesin UEFAya gitmesini istemeyenlerede olsun
Sniper38
30.08.2007, 20:42
Dakika 84, hala 3-1 öndeyiz.
Kalan zamanda Tel Avivin iki gol atacagini sanmiyorum.
Bu ne demek oluyor?
ERCIYES TURU GECTI! TEL AVIVI ELEDI!
Sniper38
30.08.2007, 20:46
Dakika 89:
Burhan cikti, Ömer girdi
Sniper38
30.08.2007, 20:48
Son dakikalar oynaniyor.
Erciyessporun turun gecmesine dakikalar kaldi.
superluxsick38
30.08.2007, 20:51
Gözlerim doludolu oluyor arkadaşlar, dayanamıyorum valla.
SivasLady
30.08.2007, 20:53
veeee mac bitti
hayirli olsun :) cok güzel oldu
Sniper38
90+5 oynaniyor....
az kaldi az!!!!!!!!!!!!!
superluxsick38
Bitti
Kayseri Erciyesimiz bir üst turda...oley
Sniper38
Mac Bitti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
emsalsiz_38
30.08.2007, 20:59
oley be helal olsun erciyesim
Tebrikler Erciyes, gercekten gúzel bir oyun ortaya koydular...
PrivatePilot
30.08.2007, 21:39
bu gurur bize yeter 2.ligde bir Türk takımı olarak bir ilki gerçekleştirdik ve tarih yazdık.ne mutlu erciyesliyim diyene
superluxsick38
30.08.2007, 21:49
Helal olsun aslanlarıma bu yakışır...
batıkan_develi
30.08.2007, 22:05
işte budur aslan eciyes yıktı geçri pis israillileri
destannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ibrahim1299
30.08.2007, 22:43
macın sonunda show olması gerekırken.gereksiz seyler oldu...futbolcular biraz dusunmeli neden boyle oldu diye..........
realk@yseri
30.08.2007, 23:05
erciyesspora bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim...inşallah erciyessporlu futbolcular hakettikleri yerlere gelirler
fazlada yorum yapmaya gerek yok YORUMSUZ
buraya bari yazmayın olanları rezil oluyoz....EĞER KARDEŞSEK TAM KARDEŞ OLALIM...DEĞİLSEKDE DÖNÜP SIRTIMIZI RAKİP OLALIM BIRAKALIM BAKALIM KAYSERİ HALKI HANGİ TAKIMI TUTUYO....
KAYSERİSPOR+ÇILGINLAR+ERCİYESSPOR=BİR BÜTÜNDÜR, BÖLEN ŞEREFSİZDİR
bu takım erkilet kale arkasına gelmedikten sonra ne yapsa yaranamaz kale arkası taraftarına
Erciyesli futbolcular hiç iyi bir şey yapmadı
Freestyle
30.08.2007, 23:36
helal olsun sana erciyesspor
lanet olsun böyle erciyesspora 90 dk senidestekleyen çılgınlara gelmeden kapalıdan giriyosun sonra başkan gelse nolacakki
realk@yseri
30.08.2007, 23:47
lanet olsun böyle erciyesspora 90 dk senidestekleyen çılgınlara gelmeden kapalıdan giriyosun sonra başkan gelse nolacakki
impala bende çılgınlardayım sakin ol...futbolcular gelir geçer erciyesspor kalır
en büyük kayserispor-erciyesspor
impala bende çılgınlardayım sakin ol...futbolcular gelir geçer erciyesspor kalır
en büyük kayserispor-erciyesspor
kardeş tutamıyorum kendimi hele öbür forumda dan dun konuşuyorlar doğru söylüyosun ama tutamıyorum kendimi
realk@yseri
30.08.2007, 23:52
kardeş tutamıyorum kendimi hele öbür forumda dan dun konuşuyorlar doğru söylüyosun ama tutamıyorum kendimi
kardeş fazla sinirlenme...o takımda bu şehir için uğraş veriyor...herşey zamanla düzelir bana güven _BADA_
Arkadaşımız bayrağı çiğnediğini itiraf etti ve bana küfür etti gereği yapılsın
Arkadaşımız bayrağı çiğnediğini itiraf etti ve bana küfür etti gereği yapılsın
senle bi görüşelim tehdit olarak algılama
en büyük KAYSERİSPOR ÇILGINLAR38
senle bi görüşelim tehdit olarak algılama
sen ve senin gibilerle asla görüşmem ve görüşmeyeceğim
ayrıca yaşım 18...profile salladım tarihi adminden adil bir yargılama istiyorum. burda mağdur benim eski forumda haksız yere banlandım
en büyük KAYSERİSPOR ÇILGINLAR38
:clap2: bölücülerin kafasına bunu iyce sokacaz
kim banladıysa sorununu onla çöz ok?
sen ve senin gibilerle asla görüşmem ve görüşmeyeceğim
sanalcısın:dribble: ayrıca ben bu siteden banlanırsam çokta şey kaybetmiş olmam...onlarca forum var
Protje38Style
31.08.2007, 00:08
Arkadaslar Bu Ne Kavgasi??
Memleketimizin Takimi Tur Atladi Siz Tartisiyorsunuz..
Helal Olsun Erciyes'ime; Erciyespor+Kayserispor= Tek Yürek...
sanalcısın:dribble: ayrıca ben bu siteden banlanırsam çokta şey kaybetmiş olmam...onlarca forum var
Bana ne???
admin bizim tartışma mesajlarımızı silersen sevinirim...ben tartışmayı özelden başlattımki aramızdaki mesele diye ama bazıları nedense açığa vurdu
admin bizim tartışma mesajlarımızı silersen sevinirim...ben tartışmayı özelden başlattımki aramızdaki mesele diye ama bazıları nedense açığa vurdu
aramızdaki tartışmayı foruma yansıtmadığım halde yansıttın dedin bende yansıttım aramızdaki tartışmayı foruma yansıtmak nasılmış öğrendin mi?
aramızdaki tartışmayı foruma yansıtmadığım halde yansıttın dedin bende yansıttım aramızdaki tartışmayı foruma yansıtmak nasılmış öğrendin mi?
daha ne dediğimi anlamamışın susda daha fazla rezil olma
senin seviyende daha fazla kalmıyacağım
çılgınlar+kayserispor+erciyesspor bir bütündür bölen şerefsizdir
daha ne dediğimi anlamamışın susda daha fazla rezil olma
msne gelsene
Çetin GÖNEN
31.08.2007, 00:17
Bu tartismayi kesin yoksa ikinizide banlarim. @Necati ve @Mali38
Quaresmaa
31.08.2007, 00:22
neden böyle oluyor bizim kardeşliğimiz bumu
Sniper38
31.08.2007, 00:28
Iki Sayfa ile tartisma ile dolmus. Hemde Erciyessporun destan konusuna.
Bütün Tartisma mesajlari silinmeleri ve bence iki üyüyede ceza verilmeli. Daha Forumun ilk anlarindayiz. Hemen pisletiliyor.
emre_38_ks
31.08.2007, 00:36
arkadaslar ben goruntu resmımı degıstıremıyorum nasıl yapıldıgını bılen bır arkadas eklesın benı yardımcı olursanız sevınırım m_re_38@hotmail.com
emre_38_ks
31.08.2007, 00:38
degıstırmısım bıle:comico:
Serdar ERBASI
31.08.2007, 00:39
İzmir' deki Halkın Erciyesspor maçı yerine Fenerbahçe nin rakiplerinin belli olduğu kurayı izlemek istemesi yüzünden maçı izleyemedim. Radyonun başında ve maçtan sonra çok mutlu oldum. Arkadaşlarımı arayarak oradaki atmosferi yaşamaya çalıştım. Gurur duydum...
Tam gurur duyarken, coşkuyu yaşarken Derneğin bulunduğu taraftaki seyircilerin bazılarının daha maç öncesi yaptıklarını farklı kişilerden dinledim. Hepsi de isim yada gurup ismi vererek kendince nedenlerini açıklayarak anlattılar... Tüm coşkum kursağımda kaldı...
Maç sonrası izlediğim röportajlarda Futbolcuların da aynı psikolojide olduklarını gördüm ve çok üzüldüm. Futbolcuya Taraftar Nasıldı diye sordular. futbolcularımız aynı cevabı verdi: "Taraftar müthişti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Maç sonrası bazı kendini bilmezlerin yaptıklarını futbolun gerçekleri olarak yorumluyorum." Bu acı röportajlarda geçen Seyircileri yada Kendini bilmezleri Ben, asla Futbolun Gerçeği diye geçiştiremem. Durumu soracağım daha çok kişi var. Anlamak ve bir şeyler yapmak lazım...
Olmaz böyle şey. Galibiyetin sevinci ile gurur duymak varken neleri tartışıyoruz... ÇOK YAZIK. Bugün çok üzgünüm...
futbolcu kimse; bazı kendini bilmezler seni 90 dk destekledi demek gerekir
superluxsick38
31.08.2007, 00:44
Ne yazıkki vatandaşlarımız futbolun bir spor olduğunun bilincinde değiller.
Destansı bir galibiyet ve bu forum konusunu her açtığımda konu ile alakasız bir çok şey. Birbiri ile kavga eden gençler, neyi paylaşamadıklarını anlamak inanın çok güç. Futbol sadece bir spor ve zevk alınması gereken birşeydir. Alışkınız ama biz.
Bu arada hürriyet.com.tr Avrupadaki tüm takımların galibiyetinden bahsetmiş Erciyes hakkında en ufak bir başlık göremedim.
Bu tartismayi kesin yoksa ikinizide banlarim. @Necati ve @Mali38
tamam. problem yok. ikimizde kayseri sevdalısı oldumuzdan oldu. diğer üyeler kusura bakmayın...
verdiğim rahatsızlıktan ötürü herkesten özür dilerim
Serdar ERBASI
31.08.2007, 00:49
Bu arada hürriyet.com.tr Avrupadaki tüm takımların galibiyetinden bahsetmiş Erciyes hakkında en ufak bir başlık göremedim.
Ne yazıkki durum böyle. Haberi verenler de aynı haberleri geçmişler... Ülkenin gerçeği maalesef
Başlığa Bak Yazılanlara Bak Ne Kadar Büyütülmüş.
Erciyes'e Helal Olsun İnşallah Tekrardan Süper Lige Çıkarlar Bu Futbolla Çook
Can Yakacağa Benziyor..!
kartal042
31.08.2007, 01:34
Tebrikler Erciyese İNŞALLAH DEVAMIDA GELİR BİZLERİ GURURLANDIRIR.
mgm_grand1980
31.08.2007, 03:20
aslanim erciyes............
KAYSERİLİ_KİZ
31.08.2007, 08:28
tebrikler helal olsun Erciyes ligden düşse bile gücünden hiçbir şey kaybetmediğini herkeze gösterdi erciyese hem avrupa hemde lig maçlarında başarılar dilerim harika sonuç
tebrik ederiz bu takım nasıl düştü hala anlamış değilim ;)
Fatih Y.
31.08.2007, 08:35
Sizinle gurur duyuyoruz 3-1
Avrupa'da tarih yazan takımlarımızın arasına Erciyesspor da eklendi. Temsilcimiz, 1-1'in rövanşında Maccabi'ye şans tanımadı. UEFA'da 1. tura yükseldi.
31.8.2007
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_1190__erciyes_sev3108.jpg
Stat: Büyükşehir Belediyesi Atatürk
Hakemler: Alexandru Dan Tudor, Ionel Popa, Nicolae Sorin Meghesan (Romanya)
Kayseri Erciyesspor: Yusuf xxx, Hüseyin xx, Kemal xxx, Emrah xx (Dk. 58 Alaattin xx), Köksal xxx, Adem xx (Dk. 76 Ramazan xx), Kamil xxx, Aydın xxx, İlker xxx, İlhan xxx, Burhan xx (Dk. 87 Ömer ?)
Maccabi Tel Aviv: Oragoslav x, Shpungin xx, Hadad x (Dk. 71 Shivhon x), Kapiloto x, Mesika xx, Roman x, Yeini xx, Nimny xxx, Haddad xxx, Azrane xx (Dk. 64 Peretz x), Kamanan xx (Dk. 78 Biton x)
Sarı kartlar: Dk. 53 Aydın, Dk. 90 Ramazan, Dk. 90 Ömer (Kayseri Erciyesspor)
Goller: Dk. 6 İlhan, Dk. 15 Köksal, Dk. 72 Alaattin (Kayseri Erciyesspor), Dk. 41 Haddad (Maccabi Tel Aviv)
Dün gece Kayseri Atatürk Statı’nda tarihi bir gece yaşandı. Hem Türk futbolu hem de Kayseri tarihinde destansı bir gündü...
İlk maçta elde ettiği avantajlı skorla sahaya çıkan Kayseri Erciyesspor’un katı bir savunma yapacağını sanan rakibi Maccabi Telaviv yanıldı. Daha maçın 6. dakikasında İsrail’de ağları havalandıran İlhan Özbay, Kayseri’de de boş durmadı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün şaşkınlığı geçmeden ani bir Erciyes atağında bu defa Köksal ile durumu 2-0 yaptık.
Gerçekten ilk 30 dakika her şey istediğimiz gibi gitti. Topu iyi kullandık ve orta alanda hakimiyeti rakibe kaptırmadık. Ancak ilk yarının sonlarına doğru birden geriye yaslandık ve orta alanı rakibe teslim ettik. Yine de ilk 45 dakikayı rahatlıkla önde bitirebilirdik. Fakat 41. dakikada Kemal ile başlayan hatalar zinciri sonucunda Haddad’ın kafa golü soyunma odasına Erciyesspor’u buruk gönderdi. İlk 45 dakikanın analizini yaparsak ismi kadar etkili olmayan ve savunması çok kırılgan ve de üzerine gidildiğinde rahatlıkla hata yapan bir Maccabi vardı sahada. Belki teknik kapasitesi yüksek ve top ayaklarındayken etkili gözükseler de gözümüzde fazla büyüttüğümüzü düşündüm. Tabi ki bu düşüncelerim ilk yarı için geçerliydi.
Tarihi gece yaşattılar
İkinci yarıdaki ilk 45’teki düşüncelerimizi doğrular bir futbol ortaya koyduk. Belki panik yapar denilen Erciyes, tam aksine aklı başında bir futbol oynadı. Rakibe önde bastı, orta alan hakimiyetini dengede tuttu ve kısaca en az hatayla oynadı. Oyuna sonradan giren ve gelecekte Türk futbolunun en tehlikeli forvetlerinden biri olmaya aday Alaatin, hocasını yanıltmadı ve skoru 3-1’e getirerek takımını rahatlattı.
Kısaca Türk futbolunun Avrupa Kupaları’nda yaptığı iyi başlangıcın devamı Kayseri’de sürdü. Herkesin, hatta hepimizin ‘nasıl olsa elenir’ dediği Erciyesspor’da teknik direktör Mehmet Bulut ve futbolcuları inanmıştı. Bileklerinin hakkıyla kazandılar ve turu geçtiler. Bugün bütün Türkiye bu başarı öyküsünü, kimilerine göre mucizeyi konuşacak. Ama başta Başkan Enver Kemaloğlu’nun mutevazı kişiliğiyle yönetilen ve ayakları yere basan Erciyesspor’u Türk futboluna tarihi bir altın gece yaşattı, kutluyorum.
Tunç Kayacı
Bulut’u keyfine
diyecek yokErciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, rakipleri karşısında çok iyi bir futbol oynayarak turu geçtiklerini söyledi. 90 dakika boyunca inanılmaz mücadele ettiklerini kaydeden Bulut, “Oyuncularımız görevlerini harfiyen yerine getirdi” dedi.
Peretz: Erciyes hak etti
Umutla geldikleri Türkiye’den hüsranla ayrılan Maccabi Tel Aviv’de teknik direktör İtzhak Peretz, hayal kırıklığı yaşadı. Erciyes’i tebrik eden Peretz, “Bir sonraki tur için kendilerine şans diliyorum. Karşılaşmada gol attığımız zaman maça geri dönmeyi umut ediyorduk. Ancak, 3. gol çok önemliydi. 3. golü yedikten sonra oyuncularımızın bile inancı kalmadı ve maç aslında orada bitti. Rakip, defanstaki zayıflığımızdan faydalanarak fırsatları değerlendirdi” ifadesini kullandı.
Notlar
Paraşüt şov
Erciyesspor’un İlhan ile attığı ilk golden sonra Atatürk Stadı’nda ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Mavi-Siyahlı bir taraftar, satdın üzerinde Türk bayrağı asılı motorlu yamaç paraşütüyle şov yaptı.
Tribünler doldu
Erciyessporlu taraftarlar, dün akşam takımlarını yalnız bırakmadı. Tribünleri dolduran Mavi-Siyahlılar, başlangıç düdüğünden bitime kadar hiç susmadı, takımlarının galibiyetinde önemli rol oynadı.
Balili tribündeydi
Türkiye’de Sivasspor forması giyen Pini Balili, dün akşam Atatürk Stadı’ndaki yerini aldı. Vatandaşları için Kayseri’ye giden yıldız futbolcu, 90 dakikayı büyük bir dikkatle izledi.
Mossad iş başında!
Temsilcimiz Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maç için Türkiye’ye gelen Maccabi Tel Aviv için yoğun güvenlik önlemi alındı. İsrailli Mossad ajanları da görev başındaydı... Ajanlar maç öncesi statta arama yaptı.
Erciyes’in işi zor
Kayseri Erciyesspor’u, UEFA Kupası 1. turunda zorlu rakipler bekliyor. ‹şte temsilcimizin muhtemel rakipleri:
Villarreal
B.Münih
Ajax
AZ Alkmaar
Panathinaikos
Basel
Lens
Bordeaux
Leverkusen
Club Brugge
Palermo
Anderlecht
Tottenham
R.Zaragoza
R.Bükreş
L.Moskova
Zenit
S.Prag
Sochaux
Blackburn
*AEK Athens
Heerenveen
Hamburg
D.Bükreş
Bolton
A.Wien
Dnipro
Sampdoria
S.Moskova
Braga
Getafe
A.Madrid
Everton
Fiorentina
Empoli
Rennes
CSKA Sofya
Hapoel
Kızılyıldız
*Ertelenen maçta AEK, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 2-0 kaybettiği Sevilla ile pazartesi rövanş maçına çıkacak.
tüm türkiye bu sayfaya girip erciyesin başarısını takip edecek burdan. mod arkadaşlar tartışma mesajlarını silsin lütfen
çılgınlar :siz kayserinin en büyük taraftar grubusunuz.affetmek büyüklüktür.yaptılar bir hata affedecek takımı desteklemeye devam edeceksiniz.eminim buna ama siz kayserinin sizi affetmeyeceği hatalar yapmayın. bu benden size bir abi nasiatı
tanzanyali
31.08.2007, 09:07
helal olsun aslanlarıma inşallah gruplarada kalırız.
realk@yseri
31.08.2007, 09:36
yalnızca çocuklar ağlar ve yalnızca ALLAH affeder
eğer bir gün bize bir yamuk yapılırsa çocuk değiliz ağlamayız
ALLAH değiliz affetmeyiz
ama ben affettim sebebi daha ilkkez taraftar karşısına çıkmış olmaları ve nereye gideceklerini bilmemeleri
erciyesspor&kayserispor
ET TIRNAKTAN AYRILMAZ
ÇILGINLAR MİSALİ SEVİLDİĞİNİZİ BİLİN YETER KS&ERCİYES
herşey iyi hoştu ama kendilerine en büyük desteği veren erkilet tribünlerine gelmeyen futbolcular ayıp etti. Bundan sonra çılgınların desteği olmadan bir maç geçirilse anlarlar hatalarını. Tüm stdtan maç boyu iki defa ses çıkar. Birincisi gol olunca ikincisi karşı takım gol kaçırınca.
Dün ne zamanki taraftar ateşliydi iki gol bulundu. Ne zamanki suskunluk oldu gol yedi. Ve tekrar tribünlerin ateşlenmesiyle golü buldular. Tribünleri küstürmenin bi manası yok.
erciyes süperdi bu maç trabzona , erciyes uefaya katılmasın diyenlere , bazı gıcık yorumculara kapak olsun
maç sonundaki olayları unutalım kimse birilerine suç atmasın önemli olan erciyesimizin galibiyeti bu gün saat 14:00 da kura çekilecek erciyessporumuzun rakibi belli olacak hadi hayırlısı
muhtemel rakipler :
Kayseri Erciyesspor seribaşı olmadığı kurada Ajax (Hollanda), Real Zaragoza (İspanya), Sochaux (Fransa), Braga (Portekiz) veya Fiorentina (İtalya) gibi zorlu takımlardan biriyle eşleşecek.
tamamı bunlar ( OLSA GEREK DAHA TAKIM OLABİLİR) benim bize gelmesini umut ettiğim ise :
Braga (Portekiz)
hadi hayırlısı inşallah braga gelir arasında en zayıfı braga
helal sana erciyesim mükemmmelsin.
yaw bu arada çok zorlu rakipler var.
ama erciyes onlarıda duman edecektir Allahın izniyle....
hapoel tel aviv çıksa ne iyi olur:D
realk@yseri
31.08.2007, 09:53
h.telaviv gelsin :D onları yenmesi güzel oluyor
realk@yseri
31.08.2007, 09:57
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, iyi futbol oynayarak turu geçtikleri için sevinçli olduklarını söylerken ''Futbolculara ve tüm maç boyunca desteklerini esirgemeyen taraftarlara teşekkür ederim'' dedi.
Bulut, UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında 3-1 yenerek tur atladıkları Maccabi Tel Aviv maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, takımın 90 dakika boyunca inanılmaz mücadele ettiğini ifade etti. Futbolculara ve desteklerini esirgemeyen taraftarlara teşekkür eden Bulut, şunları söyledi: ''Ülkemiz ve şehrimiz için önemli bir müsabakaydı. Oyuncularımız verilen görevi harfiyen yerine getirdi. Oyunun kontrolü hep bizdeydi. İlk yarının sonunda skoru koruma düşüncesiyle kontrolü kaybettik ama ikinci yarı yeniden oyuna hakim olduk. İyi futbol oynayarak turu geçtiğimiz için sevinçliyiz. Yarından itibaren ligi düşüneceğiz.'' Takımlarının yeni olduğunu, bu nedenle UEFA Kupası'na katılıp katılmayacaklarının bile tartışıldığını anımsatan Bulut, geçen sezondan sonra 1-2 oyuncu haricinde ekibin yeniden kurulduğunu, ancak kısa sürede takımda birlik ve beraberliğin sağlandığını vurgulayarak, bu durumun sahaya yansıdığını söyledi. Maccabi Tel Aviv Teknik Direktörü İtzhak Peretz de turu geçmesinden dolayı Kayseri Erciyesspor'u tebrik etti. Kayseri Erciyesspor'un iyi oynadığını ve kazanmayı hak ettiğini kaydeden Peretz, şöyle konuştu: ''Bir sonraki tur için kendilerine şans diliyorum. Karşılaşmada gol attığımız zaman maça geri dönmeyi umut ediyorduk. Ancak, 3. gol çok önemliydi. 3. golü yedikten sonra oyuncularımızın bile inancı kalmadı ve maç aslında orada bitti. En büyük hataları defansta yaptık. Rakip, defanstaki zayıflığımızdan faydalanarak fırsatları değerlendirdi. İlk karşılaşmada Kayseri Erciyesspor hakkında hiçbir bilgimiz yoktu. İlk maç sonucunda güçlü bir takım olduğuna karar verdik. Çok etkili 2-3 oyuncuları olduğunu gördük. Sonuçta turu geçen taraf onlar oldu, tebrik ediyorum.''
dun gercekten mukemmel bı gundu helal olsun ercıyese bu arada yusuf arkadaşlarını getırmek için gıdıyodu bı su şişesını fırlatmak bence ortamı gerdı olmaz bu kadar bu arada cılgınlarında haklı oldugu nokta cok ama o pet sışe atılmamalıydı neyse cılgınlar bu işin ustesınden gelır gonullerını alır futbolcuların
Avrupalı Erciyes
Kayseri Erciyesli futbolculara hem teşekkür hem de özür borçluyuz. Çünkü onlar sezon öncesi Avrupa Kupaları'nda "en zayıf halka" olarak görüyordu. Hatta Kayseri Erciyes ikinci lige düştüğü için yerine başka bir takımın gitmesi bile düşünülmüştü. Ama sahadaki 14 cesur yürek, dün gece bir onur mücadelesi verdiler ve İsrail üçüncüsünü elemeyi başardılar.
Oyuncuların bir çoğunu futbol kamuoyu fazla tanımıyor. Mesela ilk golün asistini yapan, ikinci golü atan Köksal Yedek... Köksal, geçen sezon Kayserispor'da ligin ilk yarısında sadece iki maçta sonradan oyuna girdi. Ligin ikinci yarısında da Şanlıurfaspor'a kiralandı. Ve sadece 1 gol atabildi. 22 yaşındaki Köksal, Kayserispor'dan ayrılıp sezon başında Erciyes'e geldi.
ALKIŞLAR MEHMET BULUT'A
Diğer futbolcuların bir çoğu genelde alt liglerden transfer edilmiş isimler. Burhan, Samsunspor'dan alındı. Sağbekte Kamil Şener Fethiyespor'dan transfer edildi. Solbekte oynayan Hüseyin'in geldiği takım Yalovaspor. İlker Erbay geçen sezon Kocaelispor' da forma giyiyordu. Takımda çok iyi tanıdığımız üç isim var. Biri İlhan Özbay. Diğeri yılların tecrübesi Adem Dursun. Kaleci Yusuf, geçen sezon Orkun'un arkasında yedek beklemişti.
Kısacası genelde alt liglerden gelen, hiçbir Avrupa Kupası tecrübesi olmayan çoğu genç futbolcular, bir destan yazdılar. Maccabi Tel Aviv karşısında alınan 3-1'lik galibiyette teknik direktör Mehmet Bulut'un katkısı çok büyük. Çünkü böylesi genç ve tecrübesiz bir ekibi, bu kadar zorlu maçlara hazırlamak hiç kolay bir iş değil. Dileğimiz Kayseri Erciyesspor'un yoluna devam etmesi ve gruplara kalması. Ancak onlar ön elemeyi geçerek kendilerinden beklenenin fazlasını yaptılar. Trabzonspor'un Intertoto Kupası'nda elenip ülkemize hiç puan kazandıramadığı düşünülürse bu sezon Anadolu'nun Avrupalı yıldızı şimdiden Erciyesspor oldu
SABAH / Murat DEMİRYAS
realk@yseri
31.08.2007, 10:07
Ya Yusuf Nİye 64 Numara Forma Gİrİyor Bİ Kiz Sevdİk Sevmez Olaydik Kiz UŞakli Heryerde Onu Hatirlatacak BİŞey Çikiyor :(
realk@yseri
31.08.2007, 10:11
SERi BAŞLARI
Villarreal......................İspanya
Bayern Münih..........Almanya
Ajax ..........................Hollanda
AZ Alkmaar..............Hollanda
Panathinaikos......Yunanistan
FC Basel ........................İsviçre
RC Lens..........................Fransa
Bordeaux ......................Fransa
B.Leverkusen............Almanya
Club Brugge ................Belçika
Palermo ..........................İtalya
Anderlecht ..................Belçika
Tottenham ................İngiltere
Real Zaragoza ............İspanya
Rapid Bükreş ..........Romanya
Lok.Moskova ................Rusya
Zenit St.Petersburg ......Rusya
Sparta Prag..............Çek Cum.
FC Sochaux ..................Fransa
Blackburn ..................İngiltere
AEK Atina ............Yunanistan
Heerenveen..............Hollanda
Hamburg SV ............Almanya
Dinamo Bükreş ......Romanya
Bolton Wand.............İngiltere
Austria Wien..........Avusturya
Dnipro........................Ukrayna
Sampdoria......................İtalya
Spartak Moskova ........Rusya
Sporting Braga..........Portekiz
GALATASARAY ....Türkiye
Getafe ........................İspanya
Atletico Madrid..........İspanya
Everton ......................İngiltere
Fiorentina ......................İtalya
Empoli ............................İtalya
Rennes ..........................Fransa
CSKA Sofya..........Bulgaristan
Hapoel Tel-Aviv ..............İsrail
Kızılyıldız ..................Sırbistan
SERi BAŞI OLMAYANLAR
FC Kopenhag ......Danimarka
Litex Lovech ........Bulgaristan
Toulouse FC ................Fransa
D. Zagreb..............Hırvatistan
Panionios ............Yunanistan
Uniao de Leiria ........Portekiz
OB Odense ..........Danimarka
FC Groningen ..........Hollanda
FC Nürnberg ............Almanya
Standard Liege ..........Belçika
Belenenses ................Portekiz
P.de Ferreira..............Portekiz
Mlad Boleslav ........Çek Cum.
Petrzalka ..................Slovakya
Aris Selanik..........Yunanistan
FC Twente................Hollanda
Groclin Grodzisk ......Polonya
Valerenga....................Norveç
Aberdeen....................İskoçya
L.Sofya ................Bulgaristan
Rapid Wien............Avusturya
FC Zürich ......................İsviçre
Metalist Kharkiv ......Ukrayna
Midtjylland ..........Danimarka
FC Salzburg ..........Avusturya
ERCİYES............Türkiye
FC Sion ..........................İsviçre
Larissa ..................Yunanistan
Aalborg ................Danimarka
Brann Bergen..............Norveç
Anorthosis ..............Kıbrıs RK
IF Elfsborg ......................İsveç
AIK Stockholm................İsveç
FK Sarajevo......Bosna Hersek
Hammarby......................İsveç
Hacken ............................İsveç
Helsingborg IF ................İsveç
Tampere ................Finlandiya
Rabotnicki ..........Makedonya
BATE Borisov..............Belarus
valla seri başlarındada erciyesin dişine göre rakipler var örneğin:
Dnipro
Club Brugge
Anderlecht
Lok.Moskova
Rapid Bükreş
bir de Bayern Münih dermişiim :yahoo: :oleyo:
Kapadokyalı
31.08.2007, 10:28
çok güzel maç oldu.gönül isterdiki maç sonunda bi küskünlük yaşanmasaydı çılgınlarla futbolcular arasında ama olsun barışılrı sonra.önemli olan erciyesin başarısı.ankaradan geldigime degdi gerçekten maç.tebrik ediyorum takımımızı
umarım guzel bı kura bızı grublara bırakır
realk@yseri
31.08.2007, 10:34
en sempatik takım
erciyes türkiyenın en sempatık takımı olma yolunda ılerlıo once gecen yıl kı muthıs kumede kalma mucadelesı kumede kalma savaası verırken turkıye kupasında kı fınalı kı kupada haklarıydı bence sımdı de uefa da kı destanları hepsıne helal dıelım barı
YORUM SAHİBİ: betterpan (31/08/2007 00:32)
helall yarasın erciyese
gerçekten mükemmel bir erciyes 2. ligden uefaya gerçekten hepsini kutluyorum ve uefada başarılar diliyorum ayrıca fb bjk ve gs yide kutluyorum
YORUM SAHİBİ: aynen (30/08/2007 23:57)
helal sana erciyes gerçekten türkiyenin gururusunuz bundan sonraki maçlarınızda başarılar
YORUM SAHİBİ: bursasporluyum (30/08/2007 23:51)
ERENESGÜCLÜLER
HELAL OLSUN KAYSERİNİN GÜLLERİNE İŞTE İNAÇ İŞTE AZİM BURSANKARA
YORUM SAHİBİ: e1k9r7e1m (30/08/2007 23:22)
aslan erciyes
sizler bu yürekle oynadığınız sürece kupayı bile alırsınız.ben bir sivassporlu olarak komşumuz kayserierciyesin yaptığını sivassporunda yapmasını istiyor ve erciyesi yürekten kutluyorum HELAL OLSUN SİZE
YORUM SAHİBİ: xclio (30/08/2007 22:48)
kayserinin yiğitleri
canıı gönülden kutlarım başarılarınızın devamını dilerim allah yolunuzu açık etsin arkadaşlar ilk hedefimiz uefakupası ileri
YORUM SAHİBİ: gelendost (30/08/2007 22:46)
BİR KARAGÜMRÜKLÜ OLARAK ERCİYESSPOR'UMUZU CAN-I GÖNÜLDEN TEBRİK EDER,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM..HELAL OLSUN YÖNETİM..HELAL OLSUN TEKNİK KADRO...HELAAAAALLL OLSUN 11 ASLAN YÜREK..HEPİNİZİ KUTLUYORUM....
YORUM SAHİBİ: dogan1958 (30/08/2007 22:30)
Helal olsun
Kayseri Erciyesi bu büyük başarısından dolayı tebrik ederim. Aynı zamanda Fener Beşiktaş ve Galatasarayıda. Keşke Trabzonspor'um da bişeyler yapabilseydi.
YORUM SAHİBİ: yigitak (30/08/2007 22:12)
HELAL OLSUN
Daha önce Şampiyonlar Liginde oynamış bir takımı mağlup edebilmek her Türk takımının harcı değil.Maccabi eski Maccabi olmayabilir ama sonuçta Maccabi.Erciyesspor takımı oyuncularını ve teknik heyeti kutlar,kendilerine UEFA Kupası'nda başarılar dilerim.3-1 lik skor harikaydı.
YORUM SAHİBİ: BLOCKER (30/08/2007 22:11)
helal olsun size.. Türkün ğücünü israile duyurdunuz ya artık bundan sonraki turlarda 5 ğolle yenilip elenseniz bile hiç fark etmez
YORUM SAHİBİ: CENK1907CENK (30/08/2007 22:01)
helal sana...
erciyes spor takımımızı tebrik ediyorum...
helal sana erciyes....
göster kendini göster görsün herkes seni....
YORUM SAHİBİ: siberturc (30/08/2007 21:52)
bravo
hepinize helal olsun erciyes. Hem koca bi destan yazdınız.hemde ülke puanına katkıda bulundunuz. BRAVO......
YORUM SAHİBİ: henry61 (30/08/2007 21:51)
bravoo
süpersin ERCİYES bir fenerli olarak ERCİYES i yürekten kutluyorum
YORUM SAHİBİ: r0cKer13 (30/08/2007 21:49)
ercıyes turkıyenın gururu taraflı tarafsız herkez alkıslasın bu cocukları mılyon dolarla diil yureklerıyle tur atladıkar helal olsun
YORUM SAHİBİ: mustang (30/08/2007 21:28)
ercıyes turkıyenın gururu taraflı tarafsız herkez alkıslasın bu cocukları mılyon dolarla diil yureklerıyle tur atladıkar helal olsun
YORUM SAHİBİ: mustang (30/08/2007 21:28)
ANLAŞILAN BU SENE BÜTÜN AVRUPA TÜRKİYEYİ KONUŞACAK
HELAL SANA ERCİYES
YORUM SAHİBİ: belek (30/08/2007 21:05)
Helal Olsun..
Önce Beşiktaş ile sonra Fenerbahçe ile sevindik.. Fakat Erciyessporun başarısı diğer takımlara oranla daha görkemli oldu.. Gerçekten alkışı hakettiler.. Galatasaray ile bu geceyi firesiz kapatırız..
Erciyessporu yürekten kutlarım hakikaten çok büyük iş başardılar.. Helal olsun..
YORUM SAHİBİ: Iori (30/08/2007 21:05)
helal olsun size kayseri erciyese başka bişi deemicem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YORUM SAHİBİ: carlos (30/08/2007 21:04)
helal size
YA BU ERCİYESSPORU GERÇEKTEN KUTLAMAK LAZIM GEÇEN YIL Kİ KADROYU DĞŞTİRİP TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİNE DE GİDEN ERCİYES İSRAİLİN AVRUPADA SÖZ SAHİBİ TAKIMINI ELEDİ.Bu da gösterdi ki parayla saadet olmaz...
YORUM SAHİBİ: celtikcili1507 (30/08/2007 21:04)
HELAL OLSUN SANA ERCİYESİM,ILK DEFA 4 TAKIMLA DEVAM EDECEGİZ.
YORUM SAHİBİ: cariad (30/08/2007 21:00)
erciyesin aslanları
DURMAK YK YOLA DEVAM ERCİYESİM
YORUM SAHİBİ: realkayseri (30/08/2007 21:46)
Mad_Chemist
31.08.2007, 10:35
Hapoel Tel-Aviv
Dnipro
Zenit St.Petersburg
Sporting Braga
Rapid Bükreş
Kızılyıldız
CSKA Sofya
Bu takımlardan biri gelirse iyi kurra çekmiş sayılırız
Alper MUTLU
31.08.2007, 10:35
helala olsun erciyesime yaw.. saolsunlar..
Dnipro........................Ukrayna
Spartak Moskova ........Rusya
Sporting Braga..........Portekiz
Empoli ............................İtalya
Rennes ..........................Fransa
CSKA Sofya..........Bulgaristan
Hapoel Tel-Aviv ..............İsrail
Kızılyıldız ..................Sırbistan
realk@yseri
31.08.2007, 10:37
bide bayer münih çıkarsa :(
bide bayer münih çıkarsa :(
ONUDA ELERİZ CANIM...TAKIM ARDIK GAZA GELDİ BAĞLASAK DURMAZ. ARKAMIZDA YANLIZ KAYSERİ DEĞİL TÜM TÜRKİYE VAR
realk@yseri
31.08.2007, 10:53
ONUDA ELERİZ CANIM...TAKIM ARDIK GAZA GELDİ BAĞLASAK DURMAZ. ARKAMIZDA YANLIZ KAYSERİ DEĞİL TÜM TÜRKİYE VAR
istersen biraz abartma geçekçi ol :lac: erciyesspora sonsuz başarılar
Çıkladayı
31.08.2007, 11:00
haram olsun verdiğim para onlara 90 dakka bi bağırdık ama onlar maç bitince maraton ve kapalı tribüne koştular...
ÇILGINLAR BÜYKTÜR İNKAR EDİLMEZ !!!
KIZIYILDIZ iyi olur zamanın efsane takımı bide ECİYESİM yener efsane söner...
İyi bir maçtı takım yeni kurulmasına rağmen araya futbolcularımız iyi kaçıyor, takımın uyumu iyi, özellikle deplasmalrda çok faklı galibiyetlerle döneceğimiz maç sayısı fazla olacak gibi birkaç takviye daha olursa ikinci yarı ortalarında şampiyonluk garantilenir böyle devam ederlerse. Ama bu performans bu maçla kalmamalı lige yayılmalı ve önümüzdeki istanbul maçına hemen konsantre olmalıyız. Sonuçta amaç süper lige tekrar dönmek.
imparator38
31.08.2007, 11:16
çok güzel bi sonuç, inş. ilerleyen turlarda da başarılı oluruz.
realk@yseri
31.08.2007, 11:16
birgün değil hergün,yenilene dek değil ölene dek sevdik seni erciyesspor
ademdolgun
31.08.2007, 11:24
tebrikler ERCIYESIN ALSANLARI cenabi ALLAH hepinizden razi olsun
ALLAH´im sükürler olsun sanaki aslanlarimizi sahadan boynu büük ayirmadin
hmm muhtemel rakiplerden bizim oynayabileceklerimiz şu takımlar
panathinaikos
empoli
sparta prag
atletico madrid
bordeoux
bence bu rakipler arasında bizim sistem itibariyle oynamaya müsait olduğumuz sparta prag veya berdeoux var. Diğerlerinin ateşli seyircileri var ve bu en büyük handikap olur.
tutkumsun38
31.08.2007, 11:38
Dün buraya yazmakta geç kaldık... Elimizden geldigince destek verdik takımımıza sonuna kadar bagırdık... erciyes kale arkasında küçük bir grup olmamıza ragmen iyi bagırdık... Yusuf u tribune cagırdık.. maç sonunda arabalarla konvoylar yapıp meydan da meşale yaktık.. saatlerce kayseri sokaklarında zafer şarkıları söyledik...
Şimdi ses yok hal yok derman yok ama Erciyesin zaferi var çok mutluyuz gururluyuz..
HELAL OLSUN YOLUN ACIK OLSUN ERCİYES
Muzaffer
31.08.2007, 12:05
Maç sonu olan olayları az çok duydum..
Bu takım çok deneyimsiz ve çok heyecanlıydı dün..
Düşünsenize ikinci ligdesiniz ve UEFA Kupasında bir üst tura çıkmanın sevincini yaşıyorsunuz...
Bunlar olabilecek şeyler..
Heyecana vermek gerek...
Her aksi olayda takıma verilen desteği kesmemek gerek...
Dün iyi bir taraftar vardı trübünde onlarada teşekkür etmek gerek tabiki..
Herşey o anın sevincinden olsa gerek...
İKİ TAKIM TEK YÜREK...
tutkumsun38
31.08.2007, 12:07
Erciyessporun rakibinin belli olacagı kura cekimini saat 14 de uefa resmi sitesinden canlı izleyebilirsiniz.
kocaelispor41
31.08.2007, 12:27
tebriklerr erciyessporr ..inş.hayırlı bir kura iLe gruplara kalırız....
http://www.korfez.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15706
bu link de bizim siteden bir görüntü herkes kendi takımı gibi nasıl seviniyo..paylaşmakk istedim sizlerle....
Çıkladayı
31.08.2007, 12:28
[B]Maç sonu olan olayları az çok duydum..
Bu takım çok deneyimsiz ve çok heyecanlıydı dün..
peki nie hemen maratona koştular nie kapalıya koştular ordaki adamlarmı bağırdı 90 dakka hepsi çekirdek çitip oturdu biz kale arkasında maçı bile izlemedik sadece tezahürat yaptık ama onlar selam bile vermedi artık çılgınların bu desteğini zor bulursunuz
Muzaffer
31.08.2007, 12:43
Sİze hak veriyorum zaten,açıkcası bende anlayamadım trübünleri dolaşmadan soyunma odasına gidişlerine ama takım yeni ve çok sevinçlilerdi dün..
Ben ona bağlıyorum...
Ama nihayetinde kayseri takımı..
Bu seferlik böyle olsun diyip geçiştirmek gerek diye düşünüyorum....
Dün Çılgınların takıma verdiği desteği kimse inkar edemez.
Sanıyorum bundan sonraki maçlarda takım bu hatayı telafi edecektir...
coook ayıp ettti erciyes biz onlara 90 dk destekleyelim ve onlar sanki bize garezleri var gibi bizim oraya gelmediler... benim için erciyes yok gibi bişi ama destekleriz ama eskisi gibi olmaz... dün cok sinirlendim ....
coook ayıp ettti erciyes biz onlara 90 dk destekleyelim ve onlar sanki bize garezleri var gibi bizim oraya gelmediler... benim için erciyes yok gibi bişi ama destekleriz ama eskisi gibi olmaz... dün cok sinirlendim ....
Ne Olur Destekle Bilader Yazmayım Diorum Zorla Yazdırıosunuz Bu Takım Kimsenin Tekelinde Deil Herkez Kafasına Göre Yani İsteyen Gelir 90 Dakika Destek Olur İstemeyende Gelmez Uzatmanın Alemi Yok.
Ayrıca Bu Hoş Olmayan Muabbetler Başka Sitelerede Yansımız TD Ye Bi Kaç Yere Daha,Gerek Yok Kendimizi Düşürüyoruz...
CEPSERVİS
31.08.2007, 13:03
90 dakika bağıracaksın maç bittikten sonra futbolcular açık tribüne gidecek forma atacak sonra kapalıyı selamlayıp içeri girecekler yok yaaaa başka bir hareketiniz varmı.
yaptıkları yanlış olduğu için enver kemaloğlu tribüne geldi ama nafile iş işten geçti.sonra biz protestoyu yapınca erciyesli futbolcular el kol hareketleri yaptılar sen el kol hareketi yaparsan kafana tokmağıda yersin başka şeyleride yersin.
akıllarını başlarına alacaklar çılgınlar38 büyük gruptur reklama falanda ihtiyaç yoktur.istediğinide istediği zaman yapacak güçtedir.
kayserispor&erciyesspor taraftarlar derneği ve çılgınlar38 grubu şehirde birlik beraberliği sağlamak ve bölünmeyi önlemek için ne gerekiyorsa yapmıştır yapacaktır.
bizim tepkimiz futbolcularadır.
benim yazdıklarıma çekirdek çiten sözde taraftarlar yorum yazmasınlar polemik yapmasınlar.
90 dakika bağıracaksın maç bittikten sonra futbolcular açık tribüne gidecek forma atacak sonra kapalıyı selamlayıp içeri girecekler yok yaaaa başka bir hareketiniz varmı.
yaptıkları yanlış olduğu için enver kemaloğlu tribüne geldi ama nafile iş işten geçti.sonra biz protestoyu yapınca erciyesli futbolcular el kol hareketleri yaptılar sen el kol hareketi yaparsan kafana tokmağıda yersin başka şeyleride yersin.
akıllarını başlarına alacaklar çılgınlar38 büyük gruptur reklama falanda ihtiyaç yoktur.istediğinide istediği zaman yapacak güçtedir.
kayserispor&erciyesspor taraftarlar derneği ve çılgınlar38 grubu şehirde birlik beraberliği sağlamak ve bölünmeyi önlemek için ne gerekiyorsa yapmıştır yapacaktır.
bizim tepkimiz futbolcularadır.
benim yazdıklarıma çekirdek çiten sözde taraftarlar yorum yazmasınlar polemik yapmasınlar.
:good:
90 dk destekledik ama futbolcular yanımıza bile gelmediler.Ayrıca futbolculardan bazılarının yaptıkları hareketler taraftara yapılmıs büyük bir saygısızlıktır.Maç bitiminde Cılgınlar gurubunun yanına futbolculardan sadece Köksal Yedek vardı sonradan geldiler ama sunu unutmasınlar gerçek taraftarı üzdüler umarım böyle tatsız olaylar birdaha yaşamayız.Ayrıca Türk medyası yine yapacağını yaptı tur atlamamıza rağmen hiç bir tv bahsetmediler bile onlarıda ayrıca alkışlamak gerekir.
realk@yseri
31.08.2007, 13:24
arkadaşlar bende çılgınların içindeydim...küskünlüğünüz futbolculara olsun erciyesspor'a değil...futbolcular gelip geçici kalıcı olan biziz ve erciyesspor...
dun gercekten mukemmel bı gundu helal olsun ercıyese bu arada yusuf arkadaşlarını getırmek için gıdıyodu bı su şişesını fırlatmak bence ortamı gerdı olmaz bu kadar bu arada cılgınlarında haklı oldugu nokta cok ama o pet sışe atılmamalıydı neyse cılgınlar bu işin ustesınden gelır gonullerını alır futbolcuların
yusufun getirmesiyle olmaz kendileri gelecekti gönülden gelecekti 90 dk bağıran taraftarına
realk@yseri
31.08.2007, 13:31
yusufun getirmesiyle olmaz kendileri gelecekti gönülden gelecekti 90 dk bağıran taraftarına
kardeşim biz çılgınlar olarak haklıyız ama yeter bence içimize gömelim daha fazla rezil olmaya gerek yok
güncel haberlerde özellikle necati141 yazdıklarını kopyala yapıştır yapmışlar...işte dost düşman fırsat kolluyor özellikle necati146 gibi sayın mod arkadaşlarımda ortamı geriyor
http://www.esesfan.com/
FaNaTiK26
Fanclub Üyesi
Şehir / Ülke: Eskişehir
Durum: Offline
Gönderilenler: 106 Gönderen: 31.08.2007 Saat 10:56 | Kayıtlı IP
--------------------------------------------------------------------------------
Kayseri Erciyersporun dün akşam uefa kupası eleme maçında Erciyessporun Kalecisi Yusufa Tokmak Attılar
bunu yapanda Kayserisporlular
nedir bu yani...
necati146 demiş ki:
maçtan sonra taraftarlar derneği kalecimiz yusufun kafasına tokmak fırlatıp anasına bacısına küfretmiştir ayrıca meydanda sevinen grubu dövüp erciyes atkılarını çiğnemiştir yazıklar olsun
tutkumsun38 demiş ki:
Bir kaç dengesizin yaptıgını boşver yazmaya bile gerek yok çoskumuz büyük kayseri inliyor sokaklarda korno sesleri ahrika bir duygu yaa..
necati146 demiş ki:
boşvermesine boşvereyimde sokakta korna seslerinden çok bu şehrin takımı kayserispor ....... erciyesspor sesleri yankılanıyor
necati146 demiş ki:
söylediğim gerekçeyle futbolcu ve taraftarlara saldıran dernek kayserispor maçlarında maçtan önce tüm futbolcuları tribüne çağırıp oley çektirirken bu maç hiçbir erciyessporlu futbolcuyu çağırmamıştır
Fanclub Üyesi
Şehir / Ülke: İstanbul
Gönderilenler: 43 Gönderen: 31.08.2007 Saat 11:11 | Kayıtlı IP
--------------------------------------------------------------------------------
kafası çalışmayan mahluklar diyorum onları yapanlar başka ne diyebilirim ki...
volkan balcı
Fanclub Üyesi
Gönderilenler: 33 Gönderen: 31.08.2007 Saat 11:14 | Kayıtlı IP
bunların alayı salak
Yukarı Dön Üye Özellikleri | Diğer Mesajlarını Ara: | Özel Mesaj | Arkadaş Listeme Ekle
emrecan26
Kısıtlı Üye
Gönderilenler: 137 Gönderen: 31.08.2007 Saat 12:30 | Kayıtlı IP
yusuf bizim eski kalecimiz deilmiydi
Kısıtlı Üye
Gönderilenler: 17 Gönderen: 31.08.2007 Saat 13:22 | Kayıtlı IP
belki başka birine atmak istemiştir kaleciye gelniştir..
ama tabiki bilerek attığsa yazıklar olsun
Ercİyesİ GerÇekten YÜrekten Tebrİk Edİyorum...ercİyesİn Yerİne Bİz Katilalim Dİyen Trabzona Da En GÜzel Cevap OlmuŞtur Umarim..
HERZAMAN
31.08.2007, 13:37
tüm eziklere rağmen seniinleyiz erciyesim ölümüne kayserispor
umarım bu başlangıç olur bu sezon tff 1 den çıkarız. mehmet bulut şimdiden çok büyük övgüler almaya başladı eğer bu kısıtlı imkanlarla süper lige çıkarsa ertuğruldan bile daha büyük yankı yapar
Muzaffer
31.08.2007, 13:50
Arkadaşlar maç sonu çıkan olayları bir kenara bırakıp,bir üst tura çıkmamızı kutlasak nasıl olur sizce??
Öncelİkle Hayirli UĞurlu Olsun GerÇekten İhtİyaci Olan Bİr Form DeĞİŞİklİgİ Vardi Bunuda BaŞarmiŞlar. Ercİyesİmİze Gelİnce Sonsuz TeŞekkÜrler. BÜtÜn TÜrkİyenİn Yenİlecek GÖzÜyle BaktiĞi Bİr Zamanda Herkese Gereken Cevabi VerdİĞİ İÇİn.
realk@yseri
31.08.2007, 14:08
http://www.uefa.com/video/drawvideo_ucup.html
Dün Erciyesspor Sahada Kazandı Ama Tribünde Kaybettiler.. Eskisi gibi Destek Alabileceğini Sanmıyorum..
gercek_38
31.08.2007, 14:18
kardeşim biz çılgınlar olarak haklıyız ama yeter bence içimize gömelim daha fazla rezil olmaya gerek yok
güncel haberlerde özellikle necati141 yazdıklarını kopyala yapıştır yapmışlar...işte dost düşman fırsat kolluyor özellikle necati146 gibi sayın mod arkadaşlarımda ortamı geriyor
http://www.esesfan.com/
FaNaTiK26
Fanclub Üyesi
Gönderilenler: 106 Gönderen: 31.08.2007 Saat 10:56 | Kayıtlı IP
Kayseri Erciyersporun dün akşam uefa kupası eleme maçında Erciyessporun Kalecisi Yusufa Tokmak Attılar
bunu yapanda Kayserisporlular
nedir bu yani...
necati146 demiş ki:
maçtan sonra taraftarlar derneği kalecimiz yusufun kafasına tokmak fırlatıp anasına bacısına küfretmiştir ayrıca meydanda sevinen grubu dövüp erciyes atkılarını çiğnemiştir yazıklar olsun
tutkumsun38 demiş ki:
Bir kaç dengesizin yaptıgını boşver yazmaya bile gerek yok çoskumuz büyük kayseri inliyor sokaklarda korno sesleri ahrika bir duygu yaa..
necati146 demiş ki:
boşvermesine boşvereyimde sokakta korna seslerinden çok bu şehrin takımı kayserispor ....... erciyesspor sesleri yankılanıyor
necati146 demiş ki:
söylediğim gerekçeyle futbolcu ve taraftarlara saldıran dernek kayserispor maçlarında maçtan önce tüm futbolcuları tribüne çağırıp oley çektirirken bu maç hiçbir erciyessporlu futbolcuyu çağırmamıştır
Fanclub Üyesi
Şehir / Ülke: İstanbul
Gönderilenler: 43 Gönderen: 31.08.2007 Saat 11:11 | Kayıtlı IP
kafası çalışmayan mahluklar diyorum onları yapanlar başka ne diyebilirim ki...
volkan balcı
Fanclub Üyesi
Gönderilenler: 33 Gönderen: 31.08.2007 Saat 11:14 | Kayıtlı IP
bunların alayı salak
Yukarı Dön Üye Özellikleri | Diğer Mesajlarını Ara: | Özel Mesaj | Arkadaş Listeme Ekle
emrecan26
Kısıtlı Üye
Gönderilenler: 137 Gönderen: 31.08.2007 Saat 12:30 | Kayıtlı IP
yusuf bizim eski kalecimiz deilmiydi
Kısıtlı Üye
Gönderilenler: 17 Gönderen: 31.08.2007 Saat 13:22 | Kayıtlı IP
belki başka birine atmak istemiştir kaleciye gelniştir..
ama tabiki bilerek attığsa yazıklar olsun
evet bunun üzerine bence necati146 isimli mod arkadaşımızdan bi açıklama gelse güzel olur.
tebrik ederiz bu takım nasıl düştü hala anlamış değilim ;)
Düşen takım bu değildi zaten:p
Dün Erciyesspor Sahada Kazandı Ama Tribünde Kaybettiler.. Eskisi gibi Destek Alabileceğini Sanmıyorum..
Eskisi gibi destek alabiliceklerini zannetmiyorum diyeceğinize ortamı yumuşatmak için biraz çaba sarfetseniz, ve bu konuyu dahada kaşıyıp büyütmeseniz nasıl olur?
Değerli arkadaslarım anlasılan gerginlik var umarım bu tip olaylar birdaha yasanmaz.Ama farkındamısınız bilmem yazılan msjlar hakaret boyutuna ulasmıs durumda hepimiz Kayseriliyiz sonuçta aynı renklere aşığız sorun ne değerli arkadaslarım lütfen dün yasananlar hos değildi fakat umarım birdaha yasanmaz bu tip olaylar daha fazla büyütmeye gerek yok bence lütfen daha sakin olalım ve konun baslığındaki gibi erciyessporun turu atladığı konusuna ağırlık verelim
evet bunun üzerine bence necati146 isimli mod arkadaşımızdan bi açıklama gelse güzel olur.
Nesini açıklayım? Bu siteyle hiçbir ilgisi olmayan yerde olayları anlattım söylediklerim yalansa yalan diyin
Necati146 ve Tutkumsun38 O Lafını Ettiğiniz Kişilerin İçinde Ben ve Bir çok site üyesi var. ?
Açıklama Lütfen ?
gercek_38
31.08.2007, 15:46
Nesini açıklayım? Bu siteyle hiçbir ilgisi olmayan yerde olayları anlattım söylediklerim yalansa yalan diyin
evet bu siteyle hiçbir ilgisi olmayan bir yerde anlatmışsın.zaten sorunda burda neden kendi içimizdeki bir takım sorunları bizimle ilgisi olmayan bir sitede anlatıyorsun??bundaki maksadın nedir?eses lilerin taraftarlarımızla yapmış olduğu olumsuz yorumları görüyorsundur galiba.bunlar sence hoş şeyler mi?
Necati Arkadaşım Kimsin Bilmiorum Ne İş Yaparsın Ama Olayları Baya Abartmışın Dün Bende Maçtaydım Ama Ben Erciyes Kale Arkasındaydım
Senin Yazdıkların Yenilir Yutulur Cinsten Değil Bende 8-9 Senedir Dernekletim Acısıyla Tatlısıyla Bi Çook Olay Gördüm Orada Sevdiğim Abi Kardeşlerim Var Sakın Ola Bi Daha Böle Milleti Galyana Getirecek Demeçlerde Bulunma Yakışmıyor Bu Bize,Senin Ve Senin Gibilerin Yapdığı Yangına Körükle Gitmek
Sonuçta Hepimizin Davası Aynı KAYSERİSPOR ERCiYESSPOR..! Bu Böyle Biline
Herkez Gelip Geçer Futbolcusuymuş Yönetimiymiş Ama Bizler Kalıcıyız..
Lütfen Bundan Sonra Kelimelerini Güzel Kurarsan Sevinirim
2 Gün Sonra Karşılaştığımızda Yüzünün Kızaracağı Laflardan Sakının
Lafın Sadece Necati Sana Deil Anlaması Gerekenlere..!
@onur
Ben kimseye bir laf etmedim olayları anlattım
@gercek_38
eses sitesine bir yorumda bulunmadım
@piizman
Abi haklısın davamız kayserispor erciyesspor ama dün erciyes atkısı tam önümde çiğnendi içim eridi vallahi
gercek_38
31.08.2007, 16:13
@onur
Ben kimseye bir laf etmedim olayları anlattım
@gercek_38
eses sitesine bir yorumda bulunmadım
@piizman
Abi haklısın davamız kayserispor erciyesspor ama dün erciyes atkısı tam önümde çiğnendi içim eridi vallahi
eses olmayabilir.ama bu site dışında bir yerde var yorumların.konuyu saptırma işin özüne bak.
bence olayı büyütüyorsunuz... Necatinin söyledikleri doğru. yanlışı başka bir sitede dile getirmesi...
evet saygın bir spor sitesinde yazdım ne olmuş?
Daha Yazıosun Ters Ters Ne Olmuş Falan Die Gerek Yok Dedikçe Yaıosun Kardeşiiim Amman Haa Yazman Hoş Geil Dioz Sana İşte
gercek_38
31.08.2007, 16:44
sana daha öncede sordum.tekrar açık bir biçimde soruyorum ve senden de açık ve net bir cevap istiyorum.
sen içimizde olmuş olayları başka yerlere neden taşıyorsun, bunda ki amacın nedir? kayserispor ve erciyesspor taraftarlarını küçük düşürmek için mi?
kardeşim ben taşımadım gir bak siteye ben benden önce yazanlara cevap yazdım başka bir sitedeki olayı burada niye tartışıyorsun?
Arkadaşlar bakın olayları dışarıdan izliyorum.Dün bende sivas kale arkasındaydım.Maç bittiğinde yanımdaki arkadaşımın ısrarla çıkalım demesine rağmen ben dur dedim takım gelecek,ama hepinizin bildiği gibi gelmediler.Ayıp ta ettiler,hiç yakışmadı.90 dakika çılgınlar gibi takımı destekleyen çılgınlara gelmeleri lazımdı.Ama böyle bi hareket sonrasında tokmak fırlatmak,küfür etmek çok daha büyük ayıp.Hani biz bu takımı (takımları) ölesiye seviyoduk noldu? bi maç sonunda böyle oldu diye herşey bittimi? Artık desteklemeyelimmi Erciyes'i.Yangına körükle gider gibi artık desteklemem bu takımı demek bu forumdaki kimseye yakışmıyor.Necati de gercekleri söylüyor,böyle bi durum herkezin zoruna giderdi.Ama gercekleri söyledi diye üzerine gidiliyor.Yapılan yanlışın farkına varın lütfen,bu takım bizim hepimizin. Ayrıca dün akşam takım gibi çılgınlar da harikaydı,hepinize teşekkürler.
canbarkat
31.08.2007, 17:21
erciyesle ne kadar övünsek azdır.doğrusu çok gururlandım.takımda emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum
Tartışmaları Uzatmıyalım Lütfen.
Konu Başlığı Erciyesspor - Tel Aviv
Maçla ilgili yorumlarınızı Yapın!
erciyesspora :)
:worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:
Since 66
31.08.2007, 17:29
cok dğru sölemişsin piizman
hadi erciyesspor gruplara kalllll
Ne Olur Destekle Bilader Yazmayım Diorum Zorla Yazdırıosunuz Bu Takım Kimsenin Tekelinde Deil Herkez Kafasına Göre Yani İsteyen Gelir 90 Dakika Destek Olur İstemeyende Gelmez Uzatmanın Alemi Yok.
Ayrıca Bu Hoş Olmayan Muabbetler Başka Sitelerede Yansımız TD Ye Bi Kaç Yere Daha,Gerek Yok Kendimizi Düşürüyoruz...
futbolcular kendini düşürdü.. @CEPSERVİS olayı özetlemiş...daha cok şey varda..
ayrıca destek cekirdek citmekle olmaz...bunu hala anlayamamıısnız malesef gerçekten... desteklemek tek elinde değil diyosunuz ..,Biz desteğimmizi cekirdekle yapmiyoruz...
wayyy bea ...Bu laflari unutmayın necati ve Tutkumsun biz dengesiz biz kötüyüz doğru bağirmak kötü demi....sizin gibi cekirdek citmemiz lazim...BU LAFLARİ UNUTMAYIN......
bi saniye kim çekirdek çitlemiş
maç boyunca bereberddik erciyes tarafında beraberce omuz omuza takımı destekledik. ama bizi gelip selamlamadı diye arkamızı dönmedikkkk...necati tutkumsun38 doğru olanı yaptı.erciyesi desteklemek suç oldu bu şehirde....
tavsiyem arayayı bulmanıız
diyer forum dahamı iyidi ne!!!
Sniper38
31.08.2007, 18:24
M. Tel Aviv hak ettigini aldi.
arkadaslar bu konu biraz daha uzarsa konuyu kapatmak zorunda kalacağım!
walla ben erciyesde hiç bişi görmedim..omuz omuza cekirdek citen vardi:D:D
Since 66
31.08.2007, 18:33
kapat aga bence çünkü bunlar ruhsuz!!!!!!!!
Since 66
31.08.2007, 18:43
bencede enes:good: erciyes omuz omuza çekirdek çiten wardı:yahoo:
KyS_ToTTi
31.08.2007, 18:43
[QUOTE=megs38;1246]bi saniye kim çekirdek çitlemiş
maç boyunca bereberddik erciyes tarafında beraberce omuz omuza takımı destekledik.
QUOTE]
allah alla benim kulaklarda bi sorunmu var acaba erciyes kale arkasında bagıran bi grup varmıydı:wacko:?
biz 100 kişi olup ta 20 kişilik ses çıkaranlarıda gördük......
Tartışmayı Devam Ettiren Üyeler. İhtar Alacaklardır.
Bu istenmeyen bir olaydı oldu napalım. Uzatmanın Kimseye Faydası yok. Aksine Kırıcı Oluyoruz. Lütfen Dikkatli Olalım Bu Konuda..
realk@yseri
31.08.2007, 19:17
erciyesspor'un yolu açık olsun,hepsinide tek tek kutluyorum,çılgınlara da laf yok gerçekten bu nankörlük olur,futbolcular anlar bundan sonra nereye gideceklerini
forza kayseri forza erciyes forever çılgınlar38
evet bizim çılgınlara lafımız yok Allah onlardan razı olsun ama orda erciyessporun atkısının ezilmesini görmek bizleri kalpten yaraladı. kayserispor erciyesspor el ele hep beraber avrupaya....
evet bizim çılgınlara lafımız yok Allah onlardan razı olsun ama orda erciyessporun atkısının ezilmesini görmek bizleri kalpten yaraladı. kayserispor erciyesspor el ele hep beraber avrupaya....
yanlıs yazmıssın kayserimadrid el ele :clap2:
biz 100 kişi olup ta 20 kişilik ses çıkaranlarıda gördük......
sizden niye hiç ses cıkmıo o zaman
Since 66
01.09.2007, 10:16
uzatma megs misin nesin herkesin hür iradesi war istediğini destekler
ben 4ekim erciyes_MADRİD maçında madrid i destekliom forza MADRİD
realk@yseri
01.09.2007, 10:23
Forza Mİlan Forza Kayserİ Forza Ercİyes
realk@yseri
01.09.2007, 10:25
uzatma megs misin nesin herkesin hür iradesi war istediğini destekler
ben 4ekim erciyes_MADRİD maçında madrid i destekliom forza MADRİD
KARDEŞİM EĞER TÜRKLÜĞÜNE YEDİYEBİLİYORSAN NE MUTLU SANA...3 EZİKLER BİLE ERCİYESİ DESTEKLERKEN BU TAVRIN ÇOKKK YANLIŞ MAÇA GELMEMEKLE TEPKİNİ VEREBİLİRSİN AMA MADRİDİ TUTMAK KÖPEĞİN SAHİBİNE NANKÖRLÜK ETMESİDİR....
:uzgunum:
FORZA MİLAN FOREVER ÇILGINLAR38
ya uzatmayalım boşverin kim ney ortaya çıktı bu benim bu konudaki son yorumum
yanlış yapıyorsunuz
Asıl bölücülüğü siz yapıyorsunuz...
izmirden bizanstan farkımız kalmıyor...
ama sen bunu kendine yediriyorsan o zaman aynanın karşısına geç ve ben kimim kimlerdenim diye bir sor...
bulamazsan cevabını izmire bizansa yerleş...
http://forum.atleticomadrid.de/showthread.php?tid=1464
adEnisaY38
01.09.2007, 10:58
daha agliyorlardir yahudiler
merdanbey
01.09.2007, 11:44
Onlar ağlayadursun, biz yolumuza bakalım, forza madrid
Freestyle
01.09.2007, 11:51
Tüm uyarilara ragmen, MAÇ konusunda MAÇ hakkinda konusmayi basaramadiniz
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.