PDA

Tam Sürümü Gör : 1.lig maç özetleri Samanyolu TV'de..

BÖRTECINE 38
25.08.2009, 03:41
Futbol heyecanı Samanyolu TV'de

1. Lig heyecanı Samanyolu TV'de başlıyor. Usta kalemlerin yorumuyla ekrana gelecek maçlar, Tütüneker analiziyle sunulacak.
Futbolun yeni heyecanı, Bank Asya 1.lig, Samanyolu Televizyonu'nda yer alacak. Maçların geniş özetlerinin yanısıra canlı bağlantılarla renklenecek programa Uğur Tütüneker'de ayrı bir renk katacak.

Türk spor basınının iki önemli kalemi Altan Tanrıkulu ve Tunç Kayacı'nın yorumları Oğuzhan Özbek'in sunduğu Bank Asya Futbol Heyecanı'nda olacak.

Bank Asya Futbol Heyecanı her salı saat 23:10'da Samanyolu Televizyonunda yayınlanacak.

http://samanyoluhaber.com/h_312762_bank-asya-heyecani-samanyolu-tvde.html (http://samanyoluhaber.com/h_312762_bank-asya-heyecani-samanyolu-tvde.html)

BÖRTECINE 38
25.08.2009, 03:51
en sevdigim ligdir Lig A buranin tadini ne premier lig , ne bundesliga nede la liga verir , samanyolunun özetleri göstermesine sevindim artik kacirmadan izlerim .

13
25.08.2009, 14:59
Allah Allah nasıl olurda sır kapılarından fırsat bulup bunu gösterebilirler :D

Köln38
25.08.2009, 15:24
yanlis okumadim galiba, samanyolu tv gösterecekmis hayret, haydi hayirlisi...

tekin
25.08.2009, 15:37
yanlis okumadim galiba, samanyolu tv gösterecekmis hayret, haydi hayirlisi...

onlarda yakinda sifreye geçerler ayni TRT'nin Almanya liginde yaptigi gibi

JACK SPARROW
25.08.2009, 17:10

Takip ettiğinize emin misiniz Samanyolu Tv'yi?
Ben pek yazınızdaki programları göremiyorum artık Samanyolu Tv'de de o yüzden yazıyorum yanlış anlamayın.
O ismini zikrettiğiniz programın almış olduğu reytinglere bakıp ağzı sulanan diğer tv yöneticilerini ve de ondan sonra hayata geçirdikleri programları hatırlatmama gerek var mı bilmiyorum.
Zaten bu tür programlar diğer kanallar tarafından istismar edilince Samanyolu Tv bir önlem alarak programı yayından kaldıran ilk Tv kanalı olmuştur. Bilginize...

karizmatix
25.08.2009, 17:13
Ben pek yazınızdaki programları göremiyorum artık Samanyolu Tv'de de o yüzden yazıyorum yanlış anlamayın.
O ismini zikrettiğiniz programın almış olduğu reytinglere bakıp ağzı sulanan diğer tv yöneticilerini ve de ondan sonra hayata geçirdikleri programları hatırlatmama gerek var mı bilmiyorum.
Zaten bu tür programlar diğer kanallar tarafından istismar edilince Samanyolu Tv bir önlem alarak programı yayından kaldıran ilk Tv kanalı olmuştur. Bilginize...

Öyle 4-5 program türedi sonra...

Sonra istismarı görünce yayından kaldırdılar...

Maç özetlerinin Samanyolu'nda olması BankAsya'dan kaynaklanıyor sanırım..

JACK SPARROW
25.08.2009, 17:16

Evet, Bank Asya'dan kaynaklanıyordur muhtemelen.
Devamı gelir umarım.

13
25.08.2009, 17:26

Aynen bende o tarz türeyen 4-5 programdan bahsediyorum zaten '' sır kapılarından '' kastım oydu :)
Tamam güzel hoş ders verici nitelikte insanlar ordakileri örnek almalı ama sürekli bu tarzdan gidincede insanları sıkıyor bir süre sonra. Onlara altrenatif daha degişik programlar bulmaları lazım.

Konuya gelincede umarım güzel bir program olur malum bank asya özetlerini her yerde bulmak mümkün degil.

Bay Şui
25.08.2009, 22:23

Dostum BANK ASYA işte.. :D

13
25.08.2009, 23:09
Dostum BANK ASYA işte.. :D

Senin sponsorlardan işte :D