Tam Sürümü Gör : Estonya Maçının Biletleri Satışta!
Muzaffer
26.08.2009, 17:21
A Milli Futbol Takımı'nın, Estonya ile 5 Eylül Cumartesi günü Kayseri'de oynayacağı 2010 Dünya Kupası Avrupa elemeleri grup maçının biletleri yarın satışa çıkarılacak.
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçın biletleri Ticketturk'ün <nobr>internet</nobr> sitesinden 27 Ağustos saat 13.00'ten itibaren satışa sunulacak.
Maç biletlerinin fiyatları şöyle:
Güney Tribünü: 5 TL
Kuzey Tribünü: 5 TL
Doğu Tribünü: 10 TL
Batı Tribünü: 20 TL
Ziya DİNÇSOY
26.08.2009, 17:25
hele bir ilk plandaki denizli maçının biletini alalım da gerisine bakarız :)
bilet fiyatları gayet ucuz.stad dolar yine.
Muzaffer
26.08.2009, 17:30
Bir Fikir:
Kapalı kale gurubu, mümkün olursa yine bu maçta kareoğrafi yapabilir. ortayada Atatürk yada türk bayrağı açılabilir.
Mad_Chemist
26.08.2009, 20:49
Ama şu var Kapalı Kalenin biletlerini satışa çıkar çıkmaz alması lazım yoksa. Milli maçta bu fiyatlara boş yer bulunmaz ve hemen alınır biletler. Eğer kayseride olsaydım bilet satışa çıktığı dakika biletimi alırdım o derece yani
Haydi Kayserim herkes maça
İstanbul milli takımı ve Estonya
Ben bugün biletimi aldım. Bayada sıra vardı aldıgım zaman.
Henüz almamış arkadaşlara tavsiyem elinizi çabuk tutun. Benim gittigimde Dogu-Batı alt bitmişti. Biletler ucuz oldugundan 2-3 gün içinde tükenir.
Bugün 11de gittim batıdan son bir bilet kalmıştı.Güney üst bitmiş.Kuzey alt yoktu. Bende Kuzey üstün en önünden (I) bloktan 7 tane aldım :D
Nerde satılıyor maç bileti ?
Ziya DİNÇSOY
28.08.2009, 22:41
örnek kitabevi(alt katında :)).millet caddesinde.eger ki hunat tarafından gelirsen hunat alt geçitinden geçtikten sonra 30 metre sonra solda
Yücel Şahin
29.08.2009, 00:34
Tamamen dolar ,satış başladı internetten aldıgım halde istediğim yer olmadı.köşeler boş diger yerler alınmış.
alayina38
31.08.2009, 13:25
arkadaslar talep nasil dolu olur ins.rezil olmayiz millet laf ariyor zaten herkesin agzini tikamak lazim
mehmetgazi
31.08.2009, 13:53
Sabah Örnek Kitabevinden Biletimi Aldım. Sadece Köşelerde Boşluklar Kalmış Onlar Satılıyordu.
Kayseride Istanbul Milli Takimi.
biletler tamamen tukenmis
ayrica maca gelenlere turk bayragi dagitilacakmis
arkadaslar talep nasil dolu olur ins.rezil olmayiz millet laf ariyor zaten herkesin agzini tikamak lazim
BİLETLER TÜKENDİ Türkiye taraftar görsün ...
:(
Şehir dışına çıkmıştım, alamadım bilet, nasıl iş anlamadım 33000 kişilik stadda bilet nasıl bu kadar çabuk biter?
Ziya DİNÇSOY
01.09.2009, 13:24
ucuzdu :)
Şehir dışına çıkmıştım, alamadım bilet, nasıl iş anlamadım 33000 kişilik stadda bilet nasıl bu kadar çabuk biter?
biletler karaborsa olmus
sehir dısından 4 arkadasım geldi üni okuyan bilet bulamıyolar 4 tane lazım,binanın cocuklarında var 4 tane kale arkası(kardesim de dahil) 4 bilete 50 lira verdik satmıyor adamlar.bi güzellik yapabilecek var mı ?
Bi de bu görüntüleri Arda, Sabri gibi oyuncular için degil de Ali Turan ve Cangele için yasandigini görebilseydik ölmeden.
Peşindeyiz
01.09.2009, 14:06
Bu görüntüleri Ankaraspor maçındada görürüz umarım ;) Arda'ya , Sabri'ye olan sevgi gösterilerini kendi futbolcularımızada gösteririz umarım.
alayina38
01.09.2009, 18:24
lan su yilan suratli sabri bile bizim stadda milli takim macina cikacak ya adam ana avrat küfür ettdi ragiba olsun Kayseriye herkese
1 adet güney kale arkası lazım elinde olan varsa ulassın bana.
aLaYıNa gİdEr!!
02.09.2009, 14:46
1 adet güney kale arkası lazım elinde olan varsa ulassın bana.
aynen varsa banada '!'
Ama şu var Kapalı Kalenin biletlerini satışa çıkar çıkmaz alması lazım yoksa. Milli maçta bu fiyatlara boş yer bulunmaz ve hemen alınır biletler. Eğer kayseride olsaydım bilet satışa çıktığı dakika biletimi alırdım o derece yani
aynen öyle oldu.
Benim biletim var ama arkadaşlardan bile bulamayanlar var. Hadi bulsalar da aynı tribünde toplanmak bile mesele oldu. Genelde kuzey üstten aldık ama bilet bulamayanlar mecburen nerden bulduysa aldı ve almaya çalışıyor.
Vanhelsing_38
02.09.2009, 20:07
şatışa çıkar çıkmaz aldım perşembe günü bizim enişte yeğen ve ben üçümüz gidecez maça umarım kayserispor maçlarında yaşanan tatsız olaylar biterde o maçlarada gideriz
bilet alacak olan varsa volkan abiye ulaşsın; volkidur@hotmail.com
Biletler saat 1 de satışa sunuldu biz 1.01'de satışa sunuldukdan bir dakka sonra tıcketturk sitesine girdik doğu trubun batı trubun alttaki kısımların tamamı satısa kapalı dolu görünüyor 1 dakkada imkansız bu kadar bilet satılması üst taraftan biletleri aldık .Tıcketturkden bileti alırken sordum alt taraf nasıl bir dakka biter netten satısımı yok sizdenmi almamız gerekiyor neden satış olmuyor dedim alt tarafları hatta biletlerinbüyük bir kısmını fedarasyonu sponsorlara verdiğini yani biletlerin büyük çoğunluğunun fedarasyon tarafından beleşe dağıtıldığını öğrendik.turkcell cocacolanun felan kayseri bayilerine büyük ihtimal dağıtıldı biletler
sponsorlara yada belirli kişilere dağıt beleş bilet orasını anladık diyelim bari aynı yerleri bir anda kapama farklı yerlerden ver az ver 40 yılda 2 defa milli maç seyretme şansı bulmuş üstelik bunada para veren seyirciyi mahrum etme .Azerbaycan macında da aynısı olmuştu
Fedarasyona bir kaç şikayet maili attık faydası olurmu bilmem ama sizinde bu forumdakilerinde atmanızı tavsiye ederim en azından sesimiz duyulur
Klublere beleş bilet dağıtmayın ceza keserim diyen fedarasyon imam cemat atasözüne ceviriyor olayı.O zaman beleş bilet dağıtıp ceza yiyen takımların suçune .
Deve sormuşlar neren eğri deve demiş nerem doğru
dj_kankas
03.09.2009, 21:47
biletler kara borsaya düşmüştür kesin
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.