Tam Sürümü Gör : Soru ?? bir başka gözle kayserispor
felsefematik
31.08.2009, 17:07
bugün arkadaşım "kötü kötü maçlara gidiyon milli maça gitmiyon" diye bir sitemde bulundu.kendisine kötü kötü maç ne dediğimde "kayserispor'un maçları işte" cevabını aldım ve verecek cevap bulamadım, çünkü tarafsız biri için kayserispor izlenesi bir takım değildi ona göre. siz olsanız ne cevap verirdiniz yada bir cevap verebilir miydiniz?
bugün arkadaşım "kötü kötü maçlara gidiyon milli maça gitmiyon" diye bir sitemde bulundu.kendisine kötü kötü maç ne dediğimde "kayserispor'un maçları işte" cevabını aldım ve verecek cevap bulamadım, çünkü tarafsız biri için kayserispor izlenesi bir takım değildi ona göre. siz olsanız ne cevap verirdiniz yada bir cevap verebilir miydiniz?
objetif olarak dogru.. kayserim iyi oynamiyor.. ama avrupada bir futbol kültürün icinden gelen biri olarak diyebilirim ki: ister iyi ister kötü oynasin, ister sampiyon ister küme düssün.. ister tolunay ister ertugrul olsun...GERCEK TARAFTAR daima takiminin macina gider, destek olur.. kayitsiz, sartsiz!!!... sonucta BIZLER - veya cogunlugu bu sitedekilerin - "Skor taraftari" degil)!!
Hersey bu arma ugruna:ksjpeg:
Bizler takimin 12. adamiyiz, bunu hicbir zaman unutmayalim..
ali38_38
31.08.2009, 17:50
Kadro açısından demiyorum futbol açısından bana göre ligdeki kasımpaşa ve sivasdan sonra en kötü takımız , defansımız sağlamki en azından kolay maç vermiyoruz , yeni bir hocayla eski kayserispor gelcektir şimdilik sabır ...
Cilginlar_38
31.08.2009, 18:21
milli maclar cokmu kaliteli geciyormus. ahi gitmis vahi kalmis. bi tolunayda orda var sonucta. kalite acisindan bi fark göremiyorum. Ben olsam bende gitmem o maca.
Muzaffer
31.08.2009, 18:23
tarafsızda olsa insanlar göze oş gelen futbol seyretmek istiyor. Bunu bi bizim yönetim anlamadı.
ŞAMPiYON KS
31.08.2009, 18:31
gözü hos gelen maci kac takim oynuyor türkiyede ?
tis tis :)
türkiyede futbol oynanmiyor ki zaten. 1-2 yildiz aliyorlar göz boyuyorlar hepsi o.
göze hos mac istiyorsaniz oturun evinizde barca, madrid, milan falan maclara bakin
ama ben taraftarim diyrosaniz kayitsiz sartsiz her maca bütceniz müsade ediyorsa gitmeniz gerek.
gaziköylü0038
31.08.2009, 19:08
iyi günde kayserisporluyum de kötü günde işim olmaz de.
milli takim en son ne zaman iyi oynadi yav :D
kaplan38
09.09.2009, 00:55
deseydin
delikanlı taraftar asla ama asla yaşadığı şehre ihanet etmez
ŞAMPiYON KS
09.09.2009, 01:04
milli takim en son ne zaman iyi oynadi yav :D
2002 de :)
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.