Tam Sürümü Gör : Şehitlerimiz İçin Duyarlı Olalım
fırtına_38
17.10.2007, 22:32
bu haftaki erciyesspor ve elazıgspor karşılaşmasının tüm gelirlerini erciyesspor külübü ve yönetimi şehit ailelerine bagışlayacagını açıkladı bizde üzerimize düşen görevimizi bir sefere mahsus :))) laikile yerine getirelim bu cennet vatanımız içintüm görevi başında şehit düşen şehitlerimiz için bütün kayserilileri gencinden yaşlısına kadar şehit ailelerine destek vermek için bu maça bekliyoruz SAYGILARIMLA FIRTINA_38
LEVENT ŞEKER
17.10.2007, 22:34
Tebrikler Arkadasim Bu Duyarliligin İcİn Tesekurler Arkadaslar Bu Maca Daha Cok Istekli Olalim Lutfen Ne Erciyesspora Ne Kayseriye Tum Sehitlerimiz Icin Duyarli Olalim Kardes Sende Saolaasin Boyle Bir Konuya Degindigin Icin
anti_ist_38
17.10.2007, 23:34
cok guzel helal olsun
furkanks38
17.10.2007, 23:39
bu konuyu açtıgın için teşekkürler
Quaresmaa
18.10.2007, 00:01
keşke bende kayseride olsaydım da bu maça gidebilseydim ama inanıyorumki kayseri halkının stadı dolduracağına
bir sefere mahsus değil her zaman layıkıyla destek isteriz
fırtına_38
18.10.2007, 00:33
arkadaşlar yorumlarınız için tşkr ederim duyarlı insanlarımızı maç saatinde görecez inşallah gelen taraftarlarımız keşke herzaman destek verseler ne güzel olur ama nedense bir türlü taraftarımıza takım sevgisini aşılayamadık inşallah bundan sonra her maçta desteklerini verirler sevgiler
pitbull_ahmet
18.10.2007, 11:22
Cok Guzel Bisey Olur Aslinda Yonetimin Aldigi Karar Arkadaslar Kesin Gelin Bu Hafta Maca Sehitlerimiz Icin Gelin Bari Bu Maca Herkezi Bekliyoruz Dernegimize Ordan Hareket Ederiz
::::::bu Vatan ÖÜlnmez Bu BÖyle Bİlİne Bu Vatan Ugruna Haziriz Olmeye Aponun Picleri Sabrimiz Kalmadi Cilginlar Geliyor S... Anani.. Pİtbull_ahmet
YAKAMOZ_38
18.10.2007, 11:36
şehitler ölmez vatan bölünmez...
ArkadaŞlar Yazdilkarinizi OkudukÇa İnanİn Çok Duygulandim Zaten Benİm BİldİĞİm Kayserİlİler Şehİt İne Ve Emanetİne Sahİp Çikar Cumartesİ Hepİnİzİ Beklİyoruz Bazi Şer Odaklarina Gereken Cevabi Verelİm Şİmdİden Cumartesİyİ DÜŞÜnÜyorumda TÜylerİm Tİken Tİken Oluyo
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.