Tam Sürümü Gör : organizasyon önerileri
http://www.itusozluk.com/img.php/0144d75cdc6ce2fba9342d1cad74bfc031941/tb/120 vicuuvv vicuuvvv şeklinde ses çıkaran bu oyuncak 30 kuruşa satılmakta stadyumumuzda yasaklanan davulun yerini alsın diyorum düşünsenize stadyumun her koltuğuna bunların ördek olmayanından birer tane bırakılsa rakip takımların atak sırasında kontrasyonunu nasıl bozar.
Tezahurat yapmayan ,alkışlamaktan dahi imtina eden sadece gol olunca goool diye bağırıp susan seyircimizde bu zımbırtıyı kullanır .
Konfederasyon kupasında vuvuzelanın yarattığı hem stadyumdaki ses hemde dünya basınında oluşturduğu ses malumunuzdur. Uefa dahi vuvuzela yasaklanamaz diye açıklama yaptı bizlerde bu zımbırtıyı kullanalım ama ördek şeklinde olmasın onun sesinin ne kadar etkili olduğunu benim gibi küçük çocuğu olan çevresinde küçük kardeşi olan gözünde canlandıra bilecektir. Böyle bir organizasyon hakkındaki görüşleriniz.
http://i2.cdn.turner.com/cnn/2009/images/06/29/art.southafrica.vuvuzela.football.cnn.jpg
CILGINCA38
03.09.2009, 11:19
Faydali bisey olacagini zannetmiyorum.. Gelen cebine atacak, evde bebelere veririm diye..
Stadin icinde bunu kullanacaklarini zannetmiyorum..
Acilis macini (KS-FB) örnek alalalim.. Her koltuga bi tane sak sak birakildi.. Ne yapti insanlar bununla? Alip üzerine oturdu.. Bunlarin faydali olmasi icin önce kültürün gelmesi gerekiyo..
Faydali bisey olacagini zannetmiyorum.. Gelen cebine atacak, evde bebelere veririm diye..
Acilis macini (KS-FB) örnek alalalim.. Her koltuga bi tane sak sak birakildi.. Ne yapti insanlar bununla? Alip üzerine oturdu.. Bunlarin faydali olmasi icin önce kültürün gelmesi gerekiyo..
varsın götürsün maliyeti çok düşük sesi çok büyük olan bu oyuncağın güzel olacağını düşünüyorum organizasyon güzel olursa bu götürenler geri getirecektir zaten
benim endişem eline ne verilirse kurcalayan her an kullanan insanımız bizim ataklarımızda da kullanır diyerektir bunu
benim oldugum tribünde hic sak sak yoktu fb macında
hangi tribüne bırakıldı
CILGINCA38
03.09.2009, 11:29
Abi en cok sesi o sak sak'lar cikariyodu.. AZ stadinda yapmislardi, bizde orda görüp yaptirdik zaten.. Stad inledi.. Benim demek istedigim, bizim insanimiz bunu nerde, nasil kullanacagini bilmez.. :)
Bi diger düsünülmesi gereken noktada, sahaya atilir diye bunu bence yapmazlar..
harbi şu konu da itü sözlüğe konacak cinsten olmuş:)
Hay sen çok yaşa Liberty :) sabah sabah hiç güleceğim yoktu.
Stadda ciuvvv ciiuvvv diye öttüreceğiz ha :) çok orjinal bi öneri kutluyorum.
Çok eğlenceli evet ama yok yok bişey diyemeyeceğim. Çok güldüm, çok eğlenceli bişi bu stada koyarsanız bende öttürürüm (:
http://fanatik.ekolay.net/Futbol-Iste-Shakhtarin-yeni-mabedi_3_Detail_27_144354.htm
harbi şu konu da itü sözlüğe konacak cinsten olmuş:)
Hay sen çok yaşa Liberty :) sabah sabah hiç güleceğim yoktu.
Stadda ciuvvv ciiuvvv diye öttüreceğiz ha :) çok orjinal bi öneri kutluyorum.
Çok eğlenceli evet ama yok yok bişey diyemeyeceğim. Çok güldüm, çok eğlenceli bişi bu stada koyarsanız bende öttürürüm (:
beğenmeyebilirsiniz ama bu sayfada bu tür öneriler olursa doğru bir öneri çıkacaktır elbet bence komik değil yapılabilse güzel olur
CILGINCA38
03.09.2009, 11:39
Bizim yeni acilista böyle olacak Samiiiiil.. :)
O zaman alemde bizim mabedi görsün..
alayina38
03.09.2009, 11:48
adamlar ne stad yapmis agzim acik kaldi vallah
CILGINCA38
03.09.2009, 12:04
adamlar ne stad yapmis agzim acik kaldi vallah
Olay stadla alakali bisey degil.. Isiklandirma sistemi bitsin, bizde öyle görsel bi sov hazirlicaz ekim sonuna, o zaman bizim stad gözüne nasil görünecek cok merak ediyorum..
cok gicik bi ses cikariyor bu aletler
Peşindeyiz
03.09.2009, 15:10
Ciuv ciuv fikrini hiç sevmedim.
Shaktar'ın stadına ağzım açık kaldı, bizim stadyumunda bundan geri kalır yanı yok fakat organizasyon eksikliği diyelim.
Sözde Özhaseki Milan'ı getiriyordu.
aslankocero
03.09.2009, 15:11
ama bizim stadda mimari bir hata var üst katlarda maç izlerken kaleyi veya taç çizgilerini görmek imkansız bunu için ayağa kalkman gerekiyo daima
CILGINCA38
03.09.2009, 15:43
ama bizim stadda mimari bir hata var üst katlarda maç izlerken kaleyi veya taç çizgilerini görmek imkansız bunu için ayağa kalkman gerekiyo daima
Bizim stadda cok hata var bencede bu zamanla ortaya cikacakmis gibime geliyo.. Baksaniza zaten tamamen bitmis degil stad.. 1 kasima hazir vaziyete gelecekmis.. Sabirsizlikla bekliyoruz..
Islık daha makule geçer diye düşünüyorum çünkü hayal edince ciuuvv ciuvv :D
Biraz çocuksu kalıyo ..
Shaktarınki gibi açılş olmazsa açmasınlar stadyumu ..
Islık daha makule geçer diye düşünüyorum çünkü hayal edince ciuuvv ciuvv :D
Biraz çocuksu kalıyo ..
Shaktarınki gibi açılş olmazsa açmasınlar stadyumu ..
olabilir ıslık değilde ucuz ve güçlü olması açısından askeri malzeme satan yerlerden bulunabilir düdükte olabilir herkez aynı melodiyle çalarsa bizim ataklardada kullanılır
KürsatSandal
03.09.2009, 17:04
açılısa hadise gelcek die duyumlar var bizim açılışta en az o kadar ii olur diye dusunuorum
Türkiye'nin en iyi stadyumuna, iyi bir açılış yapılır umarım.
omr_ahmt
03.09.2009, 20:40
bu ördekler çok iyi olur aslında. maç sonunda isteyen eve götürsün isteyen de futbolcuların kafasına atsın :)
bu tarz oyuncaklar bizim trubun kültürümüze uymuyor mantıklıda gelmiyor ispanya türkiye macında öten borazanlar tüm maç keyfşnin içine etmişti tv nin sesini kısıyordum karsı takımı demolarize edecek bir şey değil aslında onlar için daha iyi toplu tezahuratlardan toplu tezahuratlar rakip takıma daha iyi baskı uyguluyor bunlar basketbol vs macında kullanılabilir renk getirmesi acısından.
bu ördekler çok iyi olur aslında. maç sonunda isteyen eve götürsün isteyen de futbolcuların kafasına atsın :)
Şimdiden zaten olayı imkansız hale getiriyor bu düşünce pet şişeleri stadyuma almayan zihniyet bunlara hayatta izin vermez
Bizim stadyum su ana kadar daha iyisi yapılmadığı için çok kullanışlı gibi görünüyor ama yenileri yapıldığında eksikleriği acığa cıkacaktır acık doğu trubunun en üst kısımlarından maç seyretmek tam bir eziyet
Kayserispor TV
04.09.2009, 00:23
Bizim stada boyle birsey konsun orayı Yıkarlar...:D
Bizim stad da girerken bozuk paraları almayıp içerdeki büfelerden alışveriş yaptıgında para üstü olarak bozuk para veren zihniyetler varken hepsi hikaye :)
Bizim stad da girerken bozuk paraları almayıp içerdeki büfelerden alışveriş yaptıgında para üstü olarak bozuk para veren zihniyetler varken hepsi hikaye :)
evet ya giriste bozuk paraları topla icedrde bozuk para ver :O
çok komik olamaz öyle birsey :O:O
Traji komik Türkiye gerçeği diyelim buna :O
Güzel tespit tebrikler
Traji komik Türkiye gerçeği diyelim buna :O
Güzel tespit tebrikler
gariplikler ülkesi bunun gibi daha ne saçmalıklar var daha
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.