Tam Sürümü Gör : Türkiyemiz 0-1 Yunanistan
furkanks38
17.10.2007, 23:31
bune ya kendi sahamızda bile yeniliyok terim istifa etmelimi etmemelimi
anti_ist_38
17.10.2007, 23:32
terımın ne sucu gunahı var futbolcular utansın
furkanks38
17.10.2007, 23:33
takımı kuramıyo
Şimdi kimi şuçlayacagız belli degil ama ortada çok kötü bir futbol var
furkanks38
17.10.2007, 23:36
evet oynayamadılar
LEVENT ŞEKER
17.10.2007, 23:39
adamlar yuruyerek mac aldı son vurusları yapsalardı yunanlılar 8 tane atardı suclu terım bıraksın artık hıcmı futbolcu yok anadolu takımlarında
http://image.haber7.com/haber/80907.jpg
http://image.haber7.com/haber/80906.jpg
Leo İglesias
17.10.2007, 23:45
bir bakın bir bakın sahaya,
neler neler var sahada
kolculardan emre ortada
pişpirikçi gokdeniz sağda
az sonra girer hakan baba,
70 milyon demek bu mu demek ?
devşirmelerde aurelio canla başla
servet yine saçla başla
gökhan yine zan altında!
volkan püskürtüyor tek başına,
bizim forvet arazi durumda
ne as kaldı ne yedek
70 milyon demek bumu demek?
nerde istanbula karadan gemi yürüten fatih
nerde yeşillikte hücum yaptıramayan fatih
bir bakın bir bakın sahaya
70 milyon, 15 milyona yenildi demek
alıntıdır yazan arkadaşa helal olsun istediklerimi anlatmış
ademdolgun
17.10.2007, 23:45
evet terimin hic sucu yok
cünkü
hakan sükür 37 yasina gelmis halen oynamakda israr ederse
asker kacagi tümer 35 yasinda halen ben kurtariciyim diye oyuna girerse
orta yapma özürlü ibrahim üzülmez TÜRK milli takiminin sol kanatini tapularsa
TÜRKIYE liginin en yavas ve heran hata yapmaya müsait defans adami servet oynarsa
tuncay gibi torpilli nerdeyse son 10 macta topa dahi vuramayacak kadar aciz adam varsa
ve ve ve TÜRK milli takimin ortada toplari kesecek bir adami olmadigi icin brezilyali ithal mehmet´den baska top kesecek adamimiz olmazsa
soruyorum size Fatih terimin nerde sucu var
ama benim cevabim ise HEPSINDE
ali38_38
17.10.2007, 23:46
takım isteksiz fatih hoca bırak git gadanı alıyım tolunaydan ne farkın var korkakkk hocasınız erkek gibi oynatın takımı ne adam gibi defans yaptırıyorsunuz ne adam gbi hücum norveçi yenemeyiz bizz artık elveda diyelim ayrıca futbolcularda çok kötü oynuyolar hamit nası münihde oynuyor ? merak konusu , servet zaten söylenecek bişey yok , emre yi n.unt boşuna yedek bırakmıyor , tuncayıda aynı şekilde tek kelime yazık
LEVENT ŞEKER
17.10.2007, 23:47
neler neler var sahada
kolculardan emre ortada
pişpirikçi gokdeniz sağda
az sonra girer hakan baba,
devşirmelerde aurelio canla başla
servet yine saçla başla
gökhan yine zan altında!
volkan püskürtüyor tek başına,
bizim forvet arazi durumda
ne as kaldı ne yedek
70 milyon demek bumu demek?
nerde istanbula karadan gemi yürüten fatih
nerde yeşillikte hücum yaptıramayan fatih
bir bakın bir bakın sahaya
70 milyon, 15 milyona yenildi demek
alıntıdır yazan arkadaşa helal olsun istediklerimi anlatmış
super yazı helal olsun ıstanbulu fetedenle bunun arasında cokk fark var
Quaresmaa
17.10.2007, 23:48
uyuz terımın kurduğu takıma bakın
laa bu kadroyu bizim mahallenın takımı bıle yenmzse bende insan değilim ruhsuzluk kol gibi attırıyordu uyuz tavuklar gibi dolaşıyorlardı
takımın en iyisi aurello oda birezilya aslılı ıkıncı en iyiside volkan geriye kalanı bi bidon benzın dök yak yazık bee orada topuz yedek kulubesınde oturacak adammıydı yuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhh terim yuuuuuuuuh senin anlayışına tuuuuuuh
emre_38_ks
17.10.2007, 23:48
mehmet topuz terım ı oncekı macta ıpten aldı ya ondan oynatmıyo..bırak gıt terım..sen necısın yaa :evil:
furkanks38
17.10.2007, 23:50
ademdogun ama terim oynatmasın teknik direktörse istedigini alır
Cörekdere38
17.10.2007, 23:50
varya aurelioya helal olsun hepimiz kiziyorduk utaniyorum vallah utaniyorum dediklerim icin helal olsun aurelio sen o takimdaki herkesden daha türksün
birde gökhan a iki lafim var:
simdi belki kizacaksin gökhan kayserisporda degil baska bir takimda oynasa ve böyle kötü oynasa hepiniz ortaya düserdiniz bu adam kadroda ne isi var diye hepiniz kizardiniz ama kayserisporda oynuyor diye kizmiyorsunuz ama gökhanin bütün golleri tesadüf ve sans golleri yani demek istedim gökhan milli formayi hak etmiyor !!!
LEVENT ŞEKER
17.10.2007, 23:53
aurello sankı osmanlı torunu nasıl oynda canla basla ne dıyelım sonradan olma gavurdan dönme ama bizim orjınallerın cogundan ıyıydı alkıslıyorum
ademdolgun
17.10.2007, 23:53
ademdogun ama terim oynatmasın teknik direktörse istedigini alır
gözüm sanirim benim yazdigimi ve ne demek istedigimi tam anlamamissin galiba bir daha oku istersen
ademdolgun
17.10.2007, 23:54
varya aurelioya helal olsun hepimiz kiziyorduk utaniyorum vallah utaniyorum dediklerim icin helal olsun aurelio sen o takimdaki herkesden daha türksün
simdi belki kizacaksin gökhan kayserisporda degil baska bir takimda oynasa ve böyle kötü oynasa hepiniz ortaya düserdiniz bu adam kadroda ne isi var diye hepiniz kizardiniz ama kayserisporda oynuyor diye kizmiyorsunuz ama gökhanin bütün golleri tesadüf ve sans golleri yani demek istedim gökhan milli formayi hak etmiyor !!!
yerden göge kadar haklisin gardas
ali38_38
17.10.2007, 23:56
tolunay terimmm el elle tolunayy terim el eleee hep berabeerr İSTİFAYAA hepp beraberr İSTİFAYAAA :intheclub::intheclub::intheclub:
tarihimizde ilk defa yunanlılara yenildik. yazık gercekten yazık. anlasılan avrupa sampiyonasını tribunden izleyecegiz
Quaresmaa
18.10.2007, 00:03
tolunay terimmm el elle tolunayy terim el eleee hep berabeerr İSTİFAYAA hepp beraberr İSTİFAYAAA :intheclub::intheclub::intheclub:
oleyyy oleyyy ali oleyyy oleyyy alii sen çok haklısın alii sençok haklısın aliii
JACK SPARROW
18.10.2007, 00:07
ya bırakın Allahınızı severseniz yaa...
terim napsın...
tuncaya, hamite,emreye,üzülmeze topa vurmasını mı öğretsin bu yaştan sonra...
adamlar nasıl oluosa oynamıolar...
sonra da gökhana laf ediolar...
kahvede izledim maçı...
herkes gökhana kzıdı...gerçi sonradan bizzat tarafımca bozuldular ama...
adama top mu geldi...
orta mı geldi...
hamit denen öküz topuzu kesmiş....
kesmiş ama napmış...top bile açamamış...
ne günlere kaldık be...
HEP DESTEK TAM DESTEK....
NORVEÇİ YENECEĞİZ....
Serdar ERBASI
18.10.2007, 00:10
Kötü sonuçlardaki BİR numaralı suçlu Fatih Terim' dir, bu kesin ancak; Bu aşamada Teknik Direktör değiştirmek bir fayda sağlamaz diyebiliriz. Zaten Terim istifa da etmez. Federasyon da onu göndermez.
Hamit, Hamit diye hafayı yediler ama Hamit felaketti. Ne defans yapabildi, ne de atak... Kurtacılarımız da Tümer ile Arda. Bence Topuz kurtarıcı olarak girebilirdi ama Terim in böyle bir şey yapmayacağını biliyordum.
gelde_icme38
18.10.2007, 00:12
120 milyar bana verseler bende 1,0 yenirdim
Fatih Terim istifa diye bağıranlar zamanında aldığı kupaları , başarıları kıskananlardır ,
şimdi ellerine fırsAT geçti hemen çullandılar benim zavallı milletim de hemen medyanın oyununa geldi Terim istifa diyo
Adam ne yapsın futbolcularda ruh yok ! , Gökhan Ünal iyi golcü , bizim oyuncu ama bu maçta çıkacaksa Gökdeniz , Ümit karan daha tecrübeliydi tek hatası bu bence.
Sonuna Kadar yanındayım Fatih Terim !
sükürü koyarsan bunlara razi olcan karani cikarirsan bunlara razi olcan topuz gibi bi oyuncuyuda yedek birakdigin icin kendinden utancan .. buarada gökii berbattin ne yalan sölim
JACK SPARROW
18.10.2007, 00:28
Fatih Terim istifa diye bağıranlar zamanında aldığı kupaları , başarıları kıskananlardır ,
şimdi ellerine fırsAT geçti hemen çullandılar benim zavallı milletim de hemen medyanın oyununa geldi Terim istifa diyo
Adam ne yapsın futbolcularda ruh yok ! , Gökhan Ünal iyi golcü , bizim oyuncu ama bu maçta çıkacaksa Gökdeniz , Ümit karan daha tecrübeliydi tek hatası bu bence.
katılıorum sonuna kadar...mantık aynı....:clapping:
Volcanic Mount
18.10.2007, 01:15
Tarih bunu da yazdı . . .
TÜRKİYE'DE YUNANİSTAN geldi yendi
ve paşalar gibi gitti hemde 2008 finallerine !
Hiç suçu olur mu canım artist TERİMOVSKİ nin....
aldığı 120 milyar maaşa bence zam yapılmalı yarın , derhal.
""" T O L U N A Y Ş U A N D A KayseriSpor'un Tek. Dir'idir
ama konuyla TOLUNAYI nasıl bağdaştırdınız anlaşılmaz birşey,
bravo doğrusu !!! """
Tek merakım Norveç e yenildikten sonra
bu artist Terimovski kovulacak mı yoksa 1 gr vicdanı var ise istifa edecek mi?
Freestyle
18.10.2007, 02:07
Yav maç çok kötü. Herif kurtarici olarak oyuna kimleri aliyor:
* Kendi takiminda oynamayan Tümer
* Hakan amca
* Sümüklü Arda
Yav hahahahah Arda hayatinda kaç maç çevirmis yav hahahhaa tüm komedi bizim milli takim
Capitano
18.10.2007, 02:13
TERIM istifa yeter artik cektiklerimiz....
biz moldavaya karsi tek forvetle oynuoruz ama yunanlar bize karsi istanbulda 3 forvetle oynuyorlar......
senol günes dünya ücüncüsü yapti bizi neden ona haksizlik yapildi terime neden kisme bisey yapamiyor?
bu takimi sadece Lucescu kurtarir, Lucescu dünyanin en iyi antrönörü elindeki mazemeyle neler yapior adam helal ona.
Turkmania
18.10.2007, 02:20
BUTUN SUCLU TERIM MILLET TERIMIN NE UCU VAR DIYOR MOLDOVAYA TEK FORVETLE CIKAN TERIM RUHSUZ TUNCAYI EMREYI OYNATAN TERIM 37 YASINDAKI HAKAN SUKURU OYNTANA TERIM 1 BUCUK AYDIR MAC YAPMIYAN TUMERI OYNATAN TERIM TOPUZU SAG BEK YAPAN TERIM SELCUK INANINI OYNATAN TERIM BUTUN SUC TERIMDE TERIM ISTIFAA TERIM ISTIFAAAAAA TERIMIN NE SUCU YOK DIYENLERIN HEPSI BIZANSLI GALATASARAYLIDIR
ibrahim1299
18.10.2007, 02:30
kardes sen varya sen yerden goge kadar haksızzın...tek cumleyle berbat yorumlamıssın....
Orta sahası olmayan bir takımın forveti Henry Rony Ronaldo olsa neye yarar....senin orta saha denen bir yapın yokki.Orta sahası olmayan bir takımın forvetide olmaz bunu unutmayın..Sen gitmissin takımında yedek kalan tümeri tuncayı emre b. oynatırsan sonra gecen macın en iyisi Topuzu 11 e surmezssen hersey soylenir sana(terim)...Daha soyleyim mi: aydın gibi Turkiyenın en iyi stoperlerinden birini emre asık ve serveti alırsan...sonra hicbir ise yaramayan i.uzulmezi kadroya alırsan yerine bursasporlu volkan var kat kat daha iyi oyuncu.Sonra emre belezoglu ve tumerin yerine Mehmet cakır ve aynı takımda oynayan engin varken...ulan daha sayayım mı????????
terim misin ne haltsın vazgecmedin sen bizans hayranlıgından doldurdun milli takıma 5 para etmez oyuncuları...Halbuki o mevkileri dolduracak anadoluda bir cok oyuncu varken...Ulan terim sen artık ölmüssün bitmissin bırtak artık su futbolu sen bu kafayla daha coooooooookkkk takımı yakarsın....Milan baskanı zamanında gormusde tehlikeyi adam gittide ancelottiyi getirdi de sampıonlar ligi sampıonu oldu... Anadoludan nefret mi ediorsun ne yapıorsun bilmem ama sana tek sozum Bırak artık futbolu futbol bsensiz daha güzel....
realk@yseri
18.10.2007, 09:42
ruhsuzlar,elin brezilyalısı aurelio hepsinden daha canla başla oynuyor,aferin gençler aferin hep böyle devam edin,sen bosnaya yenil,daha harita üzerinde yerini bilmediğimiz malta ve moldovayla yenil...hadi gruptan çıktınız diyelim gidip ingiltereyimi,almanyayımı yoksa italyayı mı yeneceksiniz
Muzaffer
18.10.2007, 10:56
Devşirme diye kızdığımız Aurelio erpsinden daha canla başla mücadele etti.
Gökhan hayal kırıklığı yarattı,o Gökhan kayserideki gökhan olamaz.Maçta kendine gelen tüm topları rakibe teslim etti.
40 Yaşınada gelse bu şaban dediğimiz adam oynar,oynamalıda.
Koca türkiyede defansın sağına adam yok Hamit koyuluyor.
Tuncay artık evine gitsin,ondan ne köy olur ne kasaba.
Mehmet Topuz bir daha milli takıma çağırılmasın.Sonra iyi oynarda emreyi yada Tuncayı keser.
Kalede volkanı gördünüzmü,Heralde oda Aurelio gibi devşirme olsa gerek.
Hiç birşey zoruma gitmiyorda,kazansalar galibiyet primi alacaklar..
Halbuki üstüne para verip oynayacak ne BABAYİĞİT var bu ülkede.
zirveci38
18.10.2007, 11:27
MİLLİ MAÇIN TARAFSIZ ANALİZİ...
A Milli takımımızın Yunanistan karşısındaki yenilgisi bence kesinlikle SÜRPRİZ değil...Biz 2000'li yılların başından bu yana A Milli takımımızda futboldan kopan bazı oyuncuların halen alternatiflerini bulamayışımızın ve oturmuş bir SİSTEMİMİZİN olamayışından kaybettik.Rüştü,Tugay,Alpay,Ümit Davala,Okan Buruk'u halen arıyorsak, bizim futbolumuz BİTİK demektir.
Düşünün bir kere : Bu takımda Gökhan Ünal ne yaptı ? O hani hayran kaldığımız BALON yıldızlarımız (!) Tuncay,Emre,Arda ve bu takımda kesinlikle yeri olamayacak İbrahim Üzülmez nerelerdeydi ? Fatih Terim eleştirilir...Nerede ? Mehmet Topuz'u oynatmadığı için...Ama, Hakan Şükür dururken birileri yazdı-çizdi-eleştirdi diye başkalarını konu mankeni gibi oynatırsa tabii.
Olaya farklı gözlüklerle bakmayalım arkadaşlar.Bizim bildiğimiz Gökhan Ünal ile son iki maçtaki Gökhan'ı şöyle bir tartın: Bence kesinlikle Milli takımda yeri yok ! Gökhan iki maçtaki performansıyla TRANSFER piyayasındaki fiyatını iyice aşağıya çekti. Yunanlılar farklı kazanıp giderlerdi ama Allahtan ki atamadılar veya şansımız yanımızdaydı.Olay hoca sorunu değil...Sistemsizliğimizin sorunu.Tutar da şampiyonluğa oynayan takımları 8-9 yabancı ile doldurursanız, sonuçta daha da kötü olmaya adaysınız.Milli takımımız çok yakın bir gelecekte Moldova,Beyaz Rusya, İzlanda,Finlandiya gibi takımlarla aynı torbaya girer.
Yunanistan milli maçı umarım hepimize ACI bir ders olur.Gerçekleri görmek ve balonlarımızın aslında şişirilmiş olduklarını bilmemiz açısından...Tuncay, Emre, Arda, Gökhan Ünal ve diğerleri kendilerini yenilemezlerse, bir daha Milli takımın kapısındangeçemezler.Ama bu maçta Mehmet Topuz mutlaka oynamalıydı.Hepimize kocaman bir geçmiş olsun.Kaçan balık büyük olacak yani...20008'i TV'lerde izleriz artık.
Osman TAMBURACI Türkiye-Yunanistan maç yorumu ;
(yorumdan kısa bir alıntıdır)
Yıldızlama ve yaldızlama
Fatih Terim: Tek yıldız (rakipsiz olduğu için)
Volkan : 9 yıldız (kalede dokuz doğurduğu için)
Hamit Altıntop: 6'n yıldız (soyadı için)
Servet : 1 yıldız (Kasabanın şerifi gibi gezdiği için)
Gökhan Zan: Hiç yıldız (İsmi Zan altında kaldığı için)
İbrahim Üzülmez: -10 yıldız (Durup dururken ters yöne koştuğu için)
Memet Aurellio: 10 yıldız (Örnek teşkil ettiği için)
Emre Belözoğlu: 5 yıldız (Yumruğunda taşıdığı beş parmak için)
Gökdeniz: 4 yıldız (Diğerlerinden farklı olduğu için)
Tuncay: İçi boş yıldız (Görünmediği için)
Gökhan Ünal: Fos yıldız (Umutların ötesine düştüğü için)
Ümit Karan: 2 yıldız (Çift santrfordan biri olduğu için)
Hakan Şükür: Yıldızlar kümesi (Rekorlar sahibi olduğu için)
Arda: Kayıp yıldız (Yeteneğinin hakkını veremediği için)
Tümer: 3 yıldız (Askere gitseydi bu yaşta yüzbaşı olacağı için)
YAKAMOZ_38
18.10.2007, 11:40
resmen rezalet bide bizim türkiyemiz bu degildi böyle futbolmu oynanır be bide şehitler için oynuyorsunuz utanın utanın başka bişey demiyorum
muzaffer arkadasima katılıyorum hele son cümlesi mukemmel özetlemiş yenseler para pirim alacaklardı ama bu ulkede üste para verecek yigitler var
Freestyle
18.10.2007, 12:44
Gökhan Ünal'in iyi oynamasi için ona saga sola serbest kosmasi için özgürlük vermelisin, depar atabilecek kadar serbest oynamali. Bunu degerlendirmek için arkasina ara pasi veren bir orta saha oyuncusu koymalisin. Bunun her ikisi de yoktu, Gökhan'i Pivot santrafor olarak oynatti. Tüm kaleciden gelen uzun toplara Gökhan yükseliyordu. Kayserispor'da Gökhan'in kaç kere uzun topta hava mücadelesine çiktigini gördünüz? Gökhan'i yanlis kullandi.
Zriveci38 televizyon programlarindaki analizleri güzel birlestirmissin, ama tarafsiz analiz yerine galatasarayli'nin analizi yazsan keske.
Gökhan Ünal'i elestiriyorsun, ama yanlis görevlendirildiginden bahsetmiyorsun. Kamber'i sol açik koysan, oda oynayamaz. Sirf elestiri olsun diye kendi oyuncumuzu elestiriyorsun, ve Hakan Sükür dururken demissin, bravo yani, 40lik Hakani begenen biri ya futboldan anlamiyor, yada galatasarayli :yes:
emre_38_ks
18.10.2007, 13:04
gokhan unal ıle ılgılı sozlerıne katılmıyorum..bence butun sorun fatıh terım de..kadro secımı yanlıs oyuncu secımı yanlıs..sectıgı oyuncuları oynattıgı mevkıı yanlıs..dusunsene gokhan unal gıbı bır oyuncu bır pıvot forvetın oynadıgı mevkıı de oynar mı? gokhan unal ın oynadıgı mevkıı de hakan sukur tuncay ın oynadıgı yerde ıse gokhan unal oynamalıydı..mehmet topuz gıbı bu ulkedekı su an oynayan en verımlı oyuncuyu kesıyosun sen..ben bıle fatıh terımden ıyı kadro kurarım..kalede volkan defansın solunda volkan yaman gobekte servet ıbrahım toraman defansın sagında hamıt lıbero aurelıo orta sahanın beynı tumer sag kanat mehmet topuz sol kanat arda ılerde hakan sukur ve gokhan unal..:rtfm:
realk@yseri
18.10.2007, 13:32
Devşirme diye kızdığımız Aurelio erpsinden daha canla başla mücadele etti.
Gökhan hayal kırıklığı yarattı,o Gökhan kayserideki gökhan olamaz.Maçta kendine gelen tüm topları rakibe teslim etti.
40 Yaşınada gelse bu şaban dediğimiz adam oynar,oynamalıda.
Koca türkiyede defansın sağına adam yok Hamit koyuluyor.
Tuncay artık evine gitsin,ondan ne köy olur ne kasaba.
Mehmet Topuz bir daha milli takıma çağırılmasın.Sonra iyi oynarda emreyi yada Tuncayı keser.
Kalede volkanı gördünüzmü,Heralde oda Aurelio gibi devşirme olsa gerek.
Hiç birşey zoruma gitmiyorda,kazansalar galibiyet primi alacaklar..
Halbuki üstüne para verip oynayacak ne BABAYİĞİT var bu ülkede.
:worshippy::worshippy::worshippy:
helal olsun abi valla süper yazmışsın sonuna kadarda haklısın
zirveci38
18.10.2007, 14:07
DOĞRULARI YAZMAK SUÇ MU OLDU YANİ ?
Freestyl moderatör arkadaşıma :
Bir kere şunun iyi bilinmesi isterim ki , A Milli takımımızın Yunanistan'a yenildiği maç sonrasında hiç ama hiçbir TV proğramının yorumunu izlemedim.Deyim yerinde ise, o kötü futbolu ve alınan sonucu görünce yüzüstü yattım (!)...O nedenle, "TV proğramlarını iyi harmanlamışsın "sözlerin havada kalıyor.Çünkü, bunlar tamamen kendi görüşlerimdir.Türk futbolu , resmi kuruluşundan yani 75 yılı aşkın bir süredir hani beni hep TARAFTARI olmakla suçladığın G.Saray'ın bir daha ASLA kurulamayacak kadrosunun yakaladığı başarılarla Dünya üçüncülüğünü görmüştür. Avrupa'da UEFA ve Süper Kupayı kaldırmıştır.Hani, nerede o hemen her sezon trilyonları su gibi saçan Fenerbahçe, BJK ve diğerleri ? Acaba neden gruplara bile kalabilmek için göbekleri çatlıyor ? Bir de Hakan Şükür gerçeğini kimse inkâr edemez...40 yaşına gelen bir Hakan'ı savunan adam ya futboldan anlamıyor, ya da G.Saray'lıdır diyorsun.Bir gerçeği bilmelisin :Ben önce Türkiyeliyim kardeşim.Taraftarı olduğum kulüp sonlarda gelir.Gökhan Ünal yanlış ta olsa doğru da oynasa ne yaptı ki ? Gökhan'ın başarılı olmasını çok isterim.Ama iki maçtır geziniyor.Mehmet topuz ise kesinlikle oynamalıydı.
Bu forumda kişisel eleştirileri hiç sevmem ama ne yapayım cevap vermek durumunda kaldım.Bir de G.Saray veya bir başka kulübün sempatizanı olmak ,onu sevmek hiç te ayıp değil...
yalnızkurt38
18.10.2007, 14:21
fatih hocanın bence hiç şucu yok...futbolcular ruhsuz mücadele ettiler.
Rekabet ortamı olmazsa böyle olur formda oyuncumuz yok olanıda oynatmıyor artık norveç maçı kaldı ne olur bilmiyorum ama ümidim yok elveda 2008 bir başka bahara umarım ben yanılırım
Burda kimse gese,bejek,febe, sempatizanlıgı yapar zirveci sen necisin arkadaş akıllı ol
Herif burda kendini kasa kasa ben GS'liyim diyor. Yorumsuz....
gökhan çok kötü oynadı keşke geçen sezon bitiminde satsaydık çok değer kaybetti
Bir atasözümüz vardı tam hatırlayamadım ama şöyleydi galiba..
''KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER''
F.Terim etme bulma taktiğini bilmesi gerekirdi !!!
Zamanında o koltuğa oturuncaya kadar kimlerin koltuğunu sallandırmadı ki,
Şimdi ''hayatımda ilk defa istifa sözleri duydum''deyiveriyor
Muzaffer
18.10.2007, 18:08
Abartmayın...
Bir maçta kimse satılmaz...
Dünki performansı sadece kendisine yakıştıramadık o kadar.
jackal_3806
18.10.2007, 18:13
fatih hocanın su var hıc takımında oynamayan adamları ılk onbıre sokuyor
kardes sen varya sen yerden goge kadar haksızzın...tek cumleyle berbat yorumlamıssın....
Orta sahası olmayan bir takımın forveti Henry Rony Ronaldo olsa neye yarar....senin orta saha denen bir yapın yokki.Orta sahası olmayan bir takımın forvetide olmaz bunu unutmayın..Sen gitmissin takımında yedek kalan tümeri tuncayı emre b. oynatırsan sonra gecen macın en iyisi Topuzu 11 e surmezssen hersey soylenir sana(terim)...Daha soyleyim mi: aydın gibi Turkiyenın en iyi stoperlerinden birini emre asık ve serveti alırsan...sonra hicbir ise yaramayan i.uzulmezi kadroya alırsan yerine bursasporlu volkan var kat kat daha iyi oyuncu.Sonra emre belezoglu ve tumerin yerine Mehmet cakır ve aynı takımda oynayan engin varken...ulan daha sayayım mı????????
terim misin ne haltsın vazgecmedin sen bizans hayranlıgından doldurdun milli takıma 5 para etmez oyuncuları...Halbuki o mevkileri dolduracak anadoluda bir cok oyuncu varken...Ulan terim sen artık ölmüssün bitmissin bırtak artık su futbolu sen bu kafayla daha coooooooookkkk takımı yakarsın....Milan baskanı zamanında gormusde tehlikeyi adam gittide ancelottiyi getirdi de sampıonlar ligi sampıonu oldu... Anadoludan nefret mi ediorsun ne yapıorsun bilmem ama sana tek sozum Bırak artık futbolu futbol bsensiz daha güzel....
Kardes sana sonuna kadar katiliyorum. Tuncay, Emre B. ve Emre Asik, bunlarin hepsi formsuz, kendi kulüplerinde bile yedekler. Illa Kayseriden Aydini alsinlar demiyorum baska anadolu takimlarindada bu Emre Asik ile Servetten kat kat iyi stoperler dolasiyor. Neden harla israr ediliyor anlamis degilim. Mehmet Cakir gibi futbolcudan nasil faydanilmaz? Mehmet Topuzu oynatmiyor, oynatirsa bile yerinde oynatmiyor. Su Emrerin yerine genc Nuri Sahini cagirsin, adam her hafta ilk onbirde baslayip 90 dakika oynuyor. Sol kanada Volkan Yamani al yada kimi alirsan al yeterki su Ibrahim Üzülmezden kurtar bizi. Yazik gercekten cok yazik bunlari haketmiyoruz...
Cörekdere38
18.10.2007, 18:24
gokhan unal ıle ılgılı sozlerıne katılmıyorum..bence butun sorun fatıh terım de..kadro secımı yanlıs oyuncu secımı yanlıs..sectıgı oyuncuları oynattıgı mevkıı yanlıs..dusunsene gokhan unal gıbı bır oyuncu bır pıvot forvetın oynadıgı mevkıı de oynar mı? gokhan unal ın oynadıgı mevkıı de hakan sukur tuncay ın oynadıgı yerde ıse gokhan unal oynamalıydı..mehmet topuz gıbı bu ulkedekı su an oynayan en verımlı oyuncuyu kesıyosun sen..ben bıle fatıh terımden ıyı kadro kurarım..kalede volkan defansın solunda volkan yaman gobekte servet ıbrahım toraman defansın sagında hamıt lıbero aurelıo orta sahanın beynı tumer sag kanat mehmet topuz sol kanat arda ılerde hakan sukur ve gokhan unal..:rtfm:
sende haklisinda kardes ama milli takimda oynamak istiyorsan her pozisyonda oynayabilmen lazim örnek HAMIT ALTINTOP HAMIT ASLA VE ASLA DEFANS OYUNCUSU DEGIL AMA YINEDE IYI OYNUYOR!
gökhan bir varlik gösteremiyor farkina sizde varmisinizdir gökhana her pas mehmet topuzdan geliyor!
GÖKHAN MEHMETSIZ OYNAYAMAZ
your_azrail38
18.10.2007, 19:00
Kimse kusura bakmasın ama bu milli takımla bu kadar olur...Yenilgiyi hak ettik...
*Dünya'nın neresinde iki stoperin ikisi de topu oyuna sokamaz bunu anlamak imkansız ne Servet ne de Gökhan Zan topu oyuna sokamadı...
*Hangi ülke milli takımının sol kanadı bir maçta bir tane isabetli orta açamaz ve top ayaktan çıktıktan sonra ofsayt taktiği uygular...(Ve bizim basın hala çok koştu diye övüyor çok koşmayla futbolcu olunsa en iyi maratonculardan futbolcu olurdu)
*Hangi ülkede takımında sakat olan oyuncu milli takımda maç eksiğini tamamlar...
*Hangi ülkede kendi takımında hiç 90 dakka oynamamış oyuncu 90 dakka hiç birşey yapmadan sahada kalır...
*Hangi ülke sahaya bir planı taktiği olmadan çıkar...
*Hangi ülke en çok ihtiyacı olduğu mevkiinin oyuncularını başka milli takıma kaptırır...(Serdar Taşcı 20 yaşında geçen sene Bundesliga'da 30 maçta oynadı Alman Milli Takımında)
*Hangi Milli Takım teknik direktörü ders almaz ders verir...
*Hangi milli takımda bir maç süper oynayan oyuncu 4 gün sonra kesilir...
Bunların cevabını verince neden yenilgiyi hak ettik anlayacakasınız...
fatih hocaya önce kızıyodum ama şimdi hak veriyorum. takım öyle ruhsuz oynadıkiiiii
diyeceksinizki ruhsuzları çıkarsın, hangi birini çıkarsınki? bir kaçını değiştirdi dün yinede fyda etmedi. öyle topçuların allah belasını versin.
heralde milli takımdan maaş almadıkları için koşmuyolar:(
Cilginlar_38
18.10.2007, 21:01
maçta 1 tane isabetli orta yok, topu ayagina alan 2 3 adam geçmek ister, bence forvetlerin hiç bir suçu yok. çünkü bunlar turkiye`nin en iyi golcüleri.
anti_ist_38
18.10.2007, 21:39
yavv oyunular kotuyduu terım cıksın kendımı oynasın yane
Cörekdere38
18.10.2007, 21:42
kaleciye gelen bir top yok kaleci cok berbat bir kaleci top kaleyi bulsa yüzde yüz girecek ama BIR SUT BILE YOK KALEYI TUTAN ARDANIN SUTUNDAN HARIC O TOPDA GIRIYORDU ZATEN DIREGE CARPTI
miss_k@yseri
18.10.2007, 22:32
İyi topçular... iyi bir 11... ki fatih terim klasiklerinden... kötü oyun... olmayınca olmuyor işte... mahvettiniz bizi ya...
adamların forvetinde gökhan olsaydı 5-6 fark yerdik
ali38_38
18.10.2007, 22:42
adamların forvetinde gökhan olsaydı 5-6 fark yerdik
niye atamadık ya ?
niye atamadık ya ?
yorumumu bidaha oku istersen...
admalrın forvetinde gökhan olsa 5-6 fark yerdik...
forvetleri okadar beceriksizdiki. eğer gökhan kendi milli takımında niye atamdı diyosan doğru düzgün ortayı yaptılarda oda atmadımı
gökhan bisi yapamadi ya cok korkak oynuyo topuzu koysa koyardi topuz :wallbash:
ali38_38
18.10.2007, 23:54
yorumumu bidaha oku istersen...
admalrın forvetinde gökhan olsa 5-6 fark yerdik...
forvetleri okadar beceriksizdiki. eğer gökhan kendi milli takımında niye atamdı diyosan doğru düzgün ortayı yaptılarda oda atmadımı
gökhan bizim takımın değerini bilsin adam gibi pas bile vermediler , gerçi verilenleri de kaybetti ama bizim takımda herkes gökhana çalışıyor ve gökhanda atıyor :friends:
topuz oynasaydı 5-0 yenerdik...
ali katiliom sana kardesim benim gökhan efendi heryeri kayseri belleme bak gördün iste sen kayseriden baska yerde yapaman onlar seni besleyemez
Bu maçın en kötü oyuncuları Hamit, Tuncay ve Gökhan'dı.Sonradan oyuna girdiği halde hala Hakan'a suç bulanlar var. Forvette Gökhan,Ümit birlikte oynamaz yanlarında güçlü bir forvet olmalıydı.Oyun olarak çok kötüydük ama en büyük yanlış Hamit'in sağ bek olmasıydı.Adam kaplumbağa gibi, Karagounnis basıp basıp geçti Hamit efendi hala ileride keyif yapıyor.Bayern Münih'te oynadığının yarısını oynasa yeter.Doğru yerde oynamıyor biliyorum ama orada da kaplumbağa gibi.Ofsaytı bozanda (ofsayt değil ama) İbrahim değil Hamit'ti.Burada Topuz oynamalıydı.Gökdeniz'i de verimsiz hale getirdi, uzun boylu defansın arasına Gökdeniz'in gönderilmesi komik oldu.
Bütün takım kötü oynadı ama her maçta Hakan ve İbrahim'in suçlanmasını anlamıyorum.Hakan'ın değeri bence yokluğunda daha iyi anlaşıldı çünkü Hakan girene kadar forvetlerimiz pozisyonada giremedi yerden de kalkmadı.Yaşı dolayısıyla eleştiriliyor ama Hakan bırakana kadar bu takımda Hakan oynar yanında da diğer forvet.Tıpkı Kayserispor'da Gökhan'ın durumu gibi.Kayseri'de ne olursa olsun Gökhan oynar yanında da diğer forvet.Türkiye'de ve dünyada önemli bir yere sahip olan bu futbolcuyu eleştirin ama aşağılamayı öküzdü,inekti,Şabandı bunları bırakın.
Birde Avrupa ofsayt kralı Ümit Karan'ı en iyi golcü diye tanımlamayın. Hakan'a, Gökhan Ünal'a ve Fatih Tekke'ye ayıp oluyor.
KAYSERİLİ_KİZ
19.10.2007, 20:46
Geçmiş olsun sağlık olsun atamayana atarlar çoğu futbolcu sahada yoktu bedenen vardı ama işlevde yoktu buda işimizi zora soktu önümüzdeki maçı mecburen almalıyız yada veda edeceğiz tabi inş. Terim e de takımında bile şans bulamayan bilmem kaç haftadır ayağına top deymeyen futbolcuyu sahaya sürersen olacağı bu bence artık terim isime değil ihracatta iyi olan futbolcuyu milli takıma almalı egosunu tatmin etmek yerine milli takımı başarıya götürecek futbolcuları almalı
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.