PDA

Tam Sürümü Gör : Duyuru Eskişehir'e 3.lük Maçına Gidiyoruz... [KASİST]

batuhandan
22.09.2009, 00:29
Değerli KASİST Üyeleri;

Bildiğiniz üzere takımımız oldukça başarılı sonuçlar almakta ve maçlarında taraftara ihtiyaç duymaktadır, 8taşı deplasmanda yenmemizle birlikte artık iyiden iyiye ilk 5 i arzulamaya başladık.

Bu hafta Kasımpaşayı yenmemiz durumunda bir sonraki hafta Eskişehir'e 3.lük mücadelesine gideceğiz. Bu zor maçta takımımızı yalnız bırakmamak adına sorumluluk sahibi tüm KASİST üyelerini Eskişehire maça çağırıyoruz.

Yol parası sorunu olan kardeşlerimiz için, Ankara-İstanbul-İzmirden Demiryolları ile ulaşım sağlarız. Yeterki siz gelin biz her türlü fedakarlığa hazırız...

Maç bileti ise en fazla 10 liradır, gerekirse maç biletinide alırız.
Haydi Maça ;)

Eskişehir taraftarı KAYSERİSPOR TARAFTARI nasıl olurmuş öğrensin...

Kasist Taraftar Grubu Adına

http://img196.imageshack.us/img196/3088/resimmm035.jpg

Salih38
22.09.2009, 00:44
İnşallah rabet olur da gururlanırız ..
Artık herşeyi kolayca facebook da ve diğer sosyal paylaşım sitelerinde paylaşabiliyoruz ..
Bu konuyu da duyurmak için bu tarz çalışmaları yaptınız mı acaba ?
Malum sadece eş dost duyunca yoğunluk ihtimalide azalıyor bir türlü ..
Eskişehirde okuyan kardeşlerimizde gelirler dye bekliyorum ..

Peşindeyiz
22.09.2009, 00:50
Kayseri'den bir organizasyon olursa ( ilgilenen arkadaşlar umarım, yaparlar ), maddi durumum el verirse bende gitmeyi düşünüyorum.

Benim gibi düşünen arkadaşlar varsa sayısal olarak otobüs kiralayamazsakta atlayalım herhangi bir turizm şirketinin otobüsüne gidelim ?

mmd
22.09.2009, 01:14
İnşallah gelirim...

mehmetgazi
22.09.2009, 01:14
Kayseriden Eskşehir'e Trenle Gidiş-Geliş Bileti 27,50 Lira Bilette 10 Lira Desek 40 Lira Yapar 20-25 Lira Harçlık 60-65 Liraya Deplasman Tutar. Kayseriden Eskişehire Giden Tren Doğu Ekspresi. Doğu Ekspresi Treni Sabah 6-7 Gibi Kayseride Oluyor.

LEVENT ŞEKER
22.09.2009, 01:40
Kısmet olursa bende gitmeyi düşünüyorum...

RooT
22.09.2009, 03:11
3.lük maçı kimse beleşci filan demesin ama yönetimin bi organizasyon yapması lazım.

batuhandan
22.09.2009, 10:23
Arkadaşım yönetimden bişey beklemeyelim, taraftar olarak kendi eğlencemizin parasını kendimiz veririz. Bu gönül işi zaten istemedikten sonra üzerine parada versen kimseyi getiremezsin. ;)

Ziya DİNÇSOY
22.09.2009, 10:32
maçın tam tarihi nedir?
izmir-eskişehir kaç saat sürüyor trenle?
samet,sen izmir desin değil mi maça yakın,nasıl gideceksin eskişehire(öm ile de konuşabiliriz)

ademdolgun
22.09.2009, 11:39
INSALLAH katilim cok olur ama benim anlamadigim, neden istanbulda iki elin parmaklarini gecemyen kalabalik oluyor, kasistteki arkadaslar veya istanbuldaki kayserililer dernegi Kayder, hicmi organize etmiyor bu isleri

Ziya DİNÇSOY
22.09.2009, 11:52
http://forum.kayserispor.org/showthread.php?t=9843
sorunuzun cevabı,tartışmaları linkte.

bu konuda eskişehire gideceklerin,düşünenlerin söyleyecekleri şeyler var.

batuhandan
22.09.2009, 12:03
Ziya evet İzmirdeyim geçici bir süre biliyorsun, ama fark etmiyor Kasist üyesiyim ve nerde olsa giderim maça :D

Trenle gideceğiz kardeşim, Aliağada oturan bir arkadaş daha vardı. Onunlada temasa geçeceğim, Om kim ? Ben tanıyormuyum ?

Muhtemelen maç cumartesi olur, cumartesi sabah Ege Treni ile gideriz, yada cuma akşamı 9 eylül treni ile açıkçası bu maç saatine bağlı biraz.

Katılımın yüksek olması için elimizden geleni yapalım arkadaşlar, ben kendi adıma her türlü fedakarlığa hazırım.

Kayseriden Harun kardeşim, Yozgattan Tansel kardeşim, adapazarından Ahmet Aygün kardeşim, istanbuldan Mesut kardeşim ve niceleri bu maça gelecekler bundan hiç şüphem yok.

Sizlerde takımımıza destek olun, bir avuç Eskişehir taraftarına rezil etmeyelim takımımızı...

Samil38
22.09.2009, 12:17
Süpersiniz Samet'cim hadi bakalim umarim gelen çok olur. Önümüzdeki iki maçi alirsak bayagi bir yol kat etmis oluruz

kaka_leite
22.09.2009, 12:23
arkadaşlar burdan beraberce gideriz vagonlardan toplu bilet alırız gırgır şamata olur ben varım...

Ziya DİNÇSOY
22.09.2009, 13:05
Ziya evet İzmirdeyim geçici bir süre biliyorsun, ama fark etmiyor Kasist üyesiyim ve nerde olsa giderim maça :D

Trenle gideceğiz kardeşim, Aliağada oturan bir arkadaş daha vardı. Onunlada temasa geçeceğim, Om kim ? Ben tanıyormuyum ?

Muhtemelen maç cumartesi olur, cumartesi sabah Ege Treni ile gideriz, yada cuma akşamı 9 eylül treni ile açıkçası bu maç saatine bağlı biraz.

Katılımın yüksek olması için elimizden geleni yapalım arkadaşlar, ben kendi adıma her türlü fedakarlığa hazırım.

Kayseriden Harun kardeşim, Yozgattan Tansel kardeşim, adapazarından Ahmet Aygün kardeşim, istanbuldan Mesut kardeşim ve niceleri bu maça gelecekler bundan hiç şüphem yok.

Sizlerde takımımıza destek olun, bir avuç Eskişehir taraftarına rezil etmeyelim takımımızı...
naptın sen ya om diye biri yok.(zaten öm o) özel mesajın ilk harfleri :O

eger ki maç akşam 9 da olursa sabah 7 de ki trene binelim.17-18 gibi oluruz eskişehirde(dedigin üzere)
ama yok maç 18-19-20 den birinde olursa akşam 7 de binelim.gerçi o zaman baya bi boş vaktimiz oluyor ama olsun eskişehiri gezeriz:)
(maç 11de bitti 11bucukda çıkardılar bizi nasıl dönecez izmire,tren var mı o saatte ? )
tren iyidir ya uyuya uyuya gideriz.

evet aliagadayım diyen bir arkadaş vardı.ama tabi gelir,gelebilir mi orasını bilemiyorum.

haydi arkadaşlar,forumdaşlar herkes lütfen zorlasın sınırlarını yapalım güzel birşeyler.:shake2::yes:

BÖRTECINE 38
22.09.2009, 14:03
arkadaslar eskisehirde biletler öyle ucuz olmaya bilir es es 2.ligde oynarken bile bilet fiyatlari 10 liradan fazlaydi ona göre tedbirli gidin :) , simdiden eskisehire gidecek arkadaslarimizin yolu acik olsun insaallah es es deplasmanindan 3 puanla döneriz .

Darkness38
22.09.2009, 16:04
kayseriden org olsa kapalı kaleden

Peşindeyiz
22.09.2009, 16:32
Bizde Gazi ile gideceğiz Kayseri'den.. Başka gelecek arkadaş varsa irtibata geçsin. Ayhan Aydın, Osman Topuz, Mustafa Lafçı, ve tanışık olduğumuz arkadaşlar bir ses verin :)

batuhandan
22.09.2009, 17:55
:D Ömer falan zannettim :D

Eskişehirden gece 12 gibi 9 eylül geçiyor, onunla döneriz. İstanbul ve Ankara gibi şehirlerden gelecek arkadaşlar içinse nerdeyse her saat tren var. Eskişehir İstanbula 3 saat, Ankaraya ise 1.5 saat uzaklıkta tren ile.

Biraz önce Unifan rumuzlu mustafa arkadaşım ile görüştüm, onunda kafilemize katılma durumu var. Ayrıca bilet fiyatı sadece 10 lira.

Eskişehirde medcehemist rumuzlu üyemizde Eskişehirde yaşıyordu, oradaysa mutlaka gelecektir. Onunlada temas kurmaya çalışıyorum.

Arkadaşlar Eskişehir maçı bizim için önemli bir eşik, lütfen takıma destek olunuz... Deplasmanda Yalnız Bırakmayalım...

Ziya DİNÇSOY
22.09.2009, 18:14
anladım.
süper-lüks-pulman-yataklı filan diyor ama bilemiyorum nasıldır fiyatı:O

http://www.neredennereye.com/demiryolu/9-eylul-expresi/57/

RooT
22.09.2009, 21:24
Yarın bi organizede biz başlatalım inşALLAH ilgili arkadaşlar bana ulaşırlarsa sevinicem.

38AhmetK.K
22.09.2009, 22:32
haydi insallah cok güzel organizasyonlar olur. Kapali Kaleden büyük bir organizasyon bekliyorum, insallah yüksek bir katilim gerceklesir

koramaz38
23.09.2009, 03:31
ah birde su organizasyonlar iyi günde degilde kötü günde olsa..

aLaYıNa gİdEr!!
23.09.2009, 13:16
haydi insallah cok güzel organizasyonlar olur. Kapali Kaleden büyük bir organizasyon bekliyorum, insallah yüksek bir katilim gerceklesir

ahmetcim gelde gidelim su eskişehire :D

Mad_Chemist
23.09.2009, 14:30
Mac ayın 4 ve pazar günü. Bende insaşşah sizin yanınızda olacağım. Eskişehirde yasıyorum

mehmetgazi
23.09.2009, 14:31
Kayseri-Eskişehir Eskişehir-Kayseri

Otobüs Bilet Fiyatları

Süha Turizm 40TL Gidiş 18.30-21.00 (1 Gün Önceden) Geliş 22.30-00.00 (Maç Günü)
Kent Turizm 35TL Gidiş 21.00(1 Gün Önceden) Geliş 23.30(Maç Günü)
Sefer Süresi 7.30 saat

Tren
Seferler ve Fiyatlar

Doğu Ekspresi
Sefer Günleri;Pzts-Sl-Çrş-Prş-Cm-Cmts-Pzr
Gidiş 05.16 Varış 16.52
Geliş 13.15 Varış 00.23
Tek Gidiş 17.00 TL [TAM] 13.75 TL [ÖĞRENCİ]
Gidiş-Geliş 27.50 TL [TAM]

Güney Ekspresi
Gidiş 04.06 Varış 16.00
Sefer Günleri;Pzts-Sl-Prş-Cmts
Geliş 04.34 Varış 15.54
Sefer Günleri; Pzts-Çrş-Cm-Cmts
Tek Gidiş 19.25 TL [TAM] 16.50 TL [ÖĞRENCİ]
Gidiş-Geliş 33.00 TL [TAM]

Ziya DİNÇSOY
23.09.2009, 14:38
ee gazi maç 10-11 de bitti.
geliş treni öglen 1 de.napcaksınız o kadar saat eskişehir sokaklarında :)

Mad_Chemist
23.09.2009, 14:41
Mç bileti 10 tl olacağı konusunda emin olmayalım arkadaşlar. Eskişehirde maç bilet fiyatları 15 altında olmaz sanırım. Maç haftası gelince zaten fiyatlar belli olacaktır ama 15 tl benim tahminim.

Kayseriden trenle gelecek arkadaşlar için hatırlatmam olacak doğu ve güney eskpresleri genelde rötar yapan trenlerdir. Özellikle güney ekspresi. Ancak yine maç saatine yetişirler. zaten tren garı yakın stada hemen yürüyerek stada ulaşılabilir tren garından.

İzmirden gelecek arkadaşlar bir gün önce gece binip gün gelebilirler eskişehire tren ile. Tren bilet fiyatları bakmadım ama yine 15 tl civarı sanırım izmirden.

Başka sorusu olab varsa bildiğpim konularda cevaplayabilirim.

mehmetgazi
23.09.2009, 14:43
ee gazi maç 10-11 de bitti.
geliş treni öglen 1 de.napcaksınız o kadar saat eskişehir sokaklarında :)

Sabaha Kadar Tren Garını İnletiriz :D

TALAS38
23.09.2009, 15:47
Kayseriden de gidenler olmalı bence çook ityi olur ve eskişlehirliler tarafatr nasıl olur görsün bakalım..
Artık tüm deplasdmana gitmek lazım

Tim
23.09.2009, 16:01
bizim organizasyon hazır...gidiyoruzzzz

38AhmetK.K
23.09.2009, 16:57
ahmetcim gelde gidelim su eskişehire :D
eskisehirde bulusalim türk havayollari sagolsun, ama sabah okula yetisirmiyim bilmiyorum :D

batuhandan
23.09.2009, 21:01
Boşver okulu :) Kayserimizden kıymetli değil ya :D

aLaYıNa gİdEr!!
24.09.2009, 10:30
eskisehirde bulusalim türk havayollari sagolsun, ama sabah okula yetisirmiyim bilmiyorum :D

bsver okulu once kayserispor :D

haso
24.09.2009, 21:57
Kayseriden de gidenler olmalı bence çook ityi olur ve eskişlehirliler tarafatr nasıl olur görsün bakalım..
Artık tüm deplasdmana gitmek lazım
çılgınlar araç kaldırmayı düşünüyomuş
olmazsa ufak araçla gideceklermiş

Turan ÖZTÜRK
24.09.2009, 22:06
bi aksilik çıkmazsa bеndе gitmеyi düşünüyоrum :) hayırlısı nеysе о оlsun

Alper MUTLU
24.09.2009, 23:58
gelcem

batuhandan
26.09.2009, 12:10
Maç pazar saat 15 te.

38AhmetK.K
26.09.2009, 13:02
15te olmasi iyi gencler sabah okula gitcek :D

CILGINCA38
26.09.2009, 15:44
Maç pazar saat 15 te.

Aaaagh agh.. Simdi orda olmak ve bu maca gitmek vardi..
Artik Fener macinda gorusucez hayirlisiyla.. :)

aLaYıNa gİdEr!!
26.09.2009, 16:14
oo zaman cok güzel oldu ins eşkişehiirdeyiz !!!

kaka_leite
26.09.2009, 17:04
bende pazar sabahı Kütahyadan maç için Eskişehire geçeceğim ;)

JACK SPARROW
26.09.2009, 18:29
Kayseri'den gelirken tren kullanmamanızı öneririm arkadaşlar.
Mavi tren dışındakiler hem kalitesiz hem de uzun saatler rötar yapıyorlar.
Bu maça ben de geleceğim inşallah...
O maça kadar saçma puan kayıpları yaşamazsak katılım daha da fazla olacaktır.
Eskişehir'in Galatasaray ile yapacağı maçtan puan çıkaramayacağını hesaplarsak maçın önemi daha da artıyor.

mmd
28.09.2009, 12:20
Organizasyon yatacak mı ne :) inşallah yatmaz

Ziya DİNÇSOY
28.09.2009, 16:41
batuhandan kardeşim ben seni cuma öglen yada akşama dogru kesin ararım.(sende arayabilirsin tabi :))

maç pazar 15'te.cumaertesi akşam 7de tren vardı galiba ona binsek iyi olur.sabah 5-6 gibi filan orada oluruz.madchemisti ararız gezeriz eskişehir sokaklarında :)

baya baya uzun bir zaman olacak gezmek için.keyfi değil zorunluluk :D

fatihburak
28.09.2009, 23:58
ben eskişehirde yaşayan bir kayserispor taraftarıyım, umarım geçen sene olduğu gibi tribünde on onbeş kişi olmayız. çevre illerde yaşayan kayserispor taraftarlarıda gelirse iyi olur. eskişehir hakkında öğrenmek istediğiniz veya herhangi bir yardıma ihtiyacı olan olursa beklerim...

3838
29.09.2009, 10:17
Kapalı Kale den organizasyon var.

mmd
29.09.2009, 10:26
İstanbul'dan kimler geliyor?Gelecek varsa birlikte gidelim...

Mad_Chemist
29.09.2009, 13:24
Eskişehir Maçına gelmeyi düşünen bütün arkadaşların dikkatine,

Gönül isterdiki bu mesajı sizinle paylaşmayayım ancak Eskişehire burada madur kalmamamınız için şimdiden haber vereyim. Eskişehirsporun son maçı olan Gaziantep maçı 25 tl gibi bir fiyatta oynandı. Bu demek oluyor ki bizim maçımızda 25 tl olacaktır. Eskişehire gelecek arkdaşlarımız bu sebeple temkinli gelemelerini öenmle rica ediyorum. İsterimki yeter ki siz gelin paranız çıkışmazsa ben karşılarım diyeyeym ama öğrenciyiz malum. :)

Eskişehire gelecek arkadaşlar için bir başka açıklamam olacak. Beraber yemek yeyip sohbet edecebileceğimiz bir mekanda buluşacağız. Daha karar vermedin mekanın neresi olacağına bakınıyorum. Karar verince bu konuya yazarım. O mekanda buluşuruz. İstanbul ekibi, izmir ekibi ve kayseri ekibi.

Son olarak iletişim zaafiyeti yaşamamak adina Eskişehire gelecek arladaşlar özel mesajla telefon numaralarımızı birbirimize verir isek daha sorunsuz bir orgnizasyon olur diyorum..

Muratt
30.09.2009, 00:08
Beraber yemek yeyip sohbet edecebileceğimiz bir mekanda buluşacağız. Daha karar vermedin mekanın neresi olacağına bakınıyorum. Karar verince bu konuya yazarım. O mekanda buluşuruz. İstanbul ekibi, izmir ekibi ve kayseri ekibi.

Valla o kadar çok mekan var ki aklıma gelen bir kaç tane yer var Med_Chemist. Sana tavsiye edebileceğim en güzel yerlerden biri Palmiye.

Ayrıca Adalar Migros' un üzerinde Gondol Cafe var. Tavsiye Edilir... :thumbup::p

Keşke bende gelebileydim. Off Offf...

fatihburak
30.09.2009, 00:12
gondol cafe kapandı. ama adalar da gondol gibi bir çok cafe var....

Muratt
30.09.2009, 00:21
gondol cafe kapandı. ama adalar da gondol gibi bir çok cafe var....

Eee ayrılalı 1.5 yıl oldu. görmüyoorum 1.5 senedir Eskişehir' i. Kusuruma bakmayın artık arkadaşlar :)

batuhandan
30.09.2009, 09:35
KASİST Grubu İzmir Ekibinin Dikkatine:

3 Ekim cumartesi akşam saat 21:00 da 9 Eylül Treni kalkmaktadır, Bu Trenle gidilmesi sabah Eskişehire varış açısından daha mantıklı görünmektedir. (sabah saat 10)

Dönüş için ise maçtan sonra 19:41 de Karesiye binilerek sabah 6:15 te Basmane Garda olabiliriz.

Bence maçın 15 te olması gayet iyi oldu, 15 te başlayan maç 17 de bitecek. Bizim çıkmamız, bir yudum su içmemiz ve gara gitmemiz zaten 19 u bulacaktır.

KASİST Grubu İstanbul Ekibinin Dikkatine:

İstanbul Ekibi için İstanbuldan Kalkış vakti Haydarpaşa dan Eskişehir Ekspresi ile sabah saat 07:10 olarak belirlenmiştir. Öğlen 11 de Eskişehire inecek arkadaşlarımızı İzmir Ekibi karşılayacak ve buluşmanın ardından Mad Chemist nickli arkadaşımızın belirlediği bir cafeye giderek sohbet edip birşeyler yiyebileceğiz.

Bugün akşama Kadar Ana sayfada Programın açıklanması için girişimlerde bulunacağız.

CILGINCA38
30.09.2009, 11:17
Toplam kac kisi gidiyo bellimi?

batuhandan
30.09.2009, 11:34
Şu an 17 kişiyiz, İnş sayı daha da artacaktır. Ancak Her Kayserispor taraftarının biraz daha özverili ve fedakar olması gerekmektedir.

Kendinizi futbolcu kardeşlerimizin yerine koyun, ben şahsen konuştuğum iki oyuncumuzdan da aynı isteği duydum.

Aydın diyorki; Deplasmanda bir tek taraftar bile görsem kendimi mutlu hissediyor ve sahipsiz bir takımda oynamadığım kanısına varıyorum. Bu ısınırken oynayacağımız maçta bana artı motivasyon oluyor ve daha istekli oynuyorum.

Evet KASİST grubu üyesi arkadaşlar, durum bu hepinizi istisnasız maça bekliyoruz.

Birde bu seyahati sadece maç olarak düşünmeyin, o kalabalıkta tanışma kaynaşma ve hoş vakit geçirmeler inanın bir hafta etkisinde kaldığınız güzel hatıralar olarak belleklerinizde yer bulmakta.

Bunun bir çok örneğini beraber maça gittiğimiz kardeşlerimiz anlatabilir ;)

Haydi Eskişehire, Haydi 3.lüğe...

Ziya DİNÇSOY
30.09.2009, 11:49
ben seni arayacagım :) (inş)

cumaertesi akşama dogru 6gibi filan konakta buluşuruz.(ulan iyi mi geçen kayboldum kordonun sonuna kadar gittim(mişim),arkadaşlar sevincin orda beni bekliyorlar,ben karşıyakaya yaklaşmışım,arabayla geldiler aldılar beni:O

kıbrıs şehitleri caddesi çok hoş,ama orda da kayboldum :gulme:

saat kulesini bulurum ama(heralde),

CILGINCA38
30.09.2009, 13:15
Bunada sükür.. GS macinda 8 kisiydik, BJK'da 10.. Eskisehirde 17.. Damlaya, damlaya göl olacak bi ara insallah..

Gün gelecek her deplasmanlara bi kac kisiyle degil, otobusler dolusu gidecegiz insallah..

haso
30.09.2009, 13:33
Bunada sükür.. GS macinda 8 kisiydik, BJK'da 10.. Eskisehirde 17.. Damlaya, damlaya göl olacak bi ara insallah..

Gün gelecek her deplasmanlara bi kac kisiyle degil, otobusler dolusu gidecegiz insallah..
sıradan bir genclerbirligi deplasmanına 5000 kişi gitmiştik
o heycan sehirde olmalı ki gidilsin
insallah ama emniyetinden basınına,belediyesine herkes el birligiyle taraftarı tribünden sogutma adına herseyi yapıyolar

Muzaffer
30.09.2009, 13:43
insallah ama emniyetinden basınına,belediyesine herkes el birligiyle taraftarı tribünden sogutma adına herseyi yapıyolar,

Padişahın istediği oluyor işte. Tiyatro gibi stad yapıldı, taraftara her türlü zorluk çıkarılıyor.

CILGINCA38
30.09.2009, 14:15
insallah ama emniyetinden basınına,belediyesine herkes el birligiyle taraftarı tribünden sogutma adına herseyi yapıyolar

En son genclerbirligi deplasmaninimi diyosun?

METİN
30.09.2009, 16:34
KASİST EKİBİ SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ.
ALLAH İŞİNİZİ GÜCÜNÜZÜ RAST GETİRSİN.

batuhandan
30.09.2009, 16:35

Ekim 28 ;)

O Tarihten sonra olacakları sen bile hayal edemeyeceksin, aklın-fikrin sınırlarını zorlayacak hareketler bekliyoruz.

İşte o zaman 17 kişi değil 17 otobüs gideceğiz. Öylemiiiii????

Muratt
30.09.2009, 16:43
Ekim 28 ;)

Sevgili Batuhan hayırdır? Bu tarihin bilmediğimiz bir özelliği mi var? :)

CILGINCA38
30.09.2009, 18:16
Ekim 28 ;)

O Tarihten sonra olacakları sen bile hayal edemeyeceksin, aklın-fikrin sınırlarını zorlayacak hareketler bekliyoruz.

İşte o zaman 17 kişi değil 17 otobüs gideceğiz. Öylemiiiii????

Öyleeeeeeeeeeeeeeeeeee.. Insallah be ya.. Daha dur ne hareketler olacak, ne olaylar yasanacak, ne sehirlerde iz birakilacak.. :D

Sevgili Batuhan hayırdır? Bu tarihin bilmediğimiz bir özelliği mi var? :)

Evettttt!! Ben geliyorum, ben! Memlekete dönüyorum daha ne olsunnn.. :D

Muratt
30.09.2009, 18:33
Hadi dört gözle bekleyelim bizde o zaman Çılgınca. Şimdiden Allah Yol açıklığı versin.

CILGINCA38
30.09.2009, 18:47
Hadi dört gözle bekleyelim bizde o zaman Çılgınca. Şimdiden Allah Yol açıklığı versin.

Sagol be.. Daha 4 hafta var ama böyle seyler duyunca eve gidip bavullarimi hazirlayasim geliyo..

M_G
30.09.2009, 18:59
hollanda nın nesı meshurdu
gelirken bos gelme
kendim icin degil
forum ahalısı icin :whistling:

CILGINCA38
30.09.2009, 19:04
hollanda nın nesı meshurdu
gelirken bos gelme
kendim icin degil
forum ahalısı icin :whistling:

Sari kizi.. Yani inekleri.. :D :D
Kac tane isten? Kurban'a yetistiririm.. :dpac:

Muratt
30.09.2009, 19:40
Sagol be.. Daha 4 hafta var ama böyle seyler duyunca eve gidip bavullarimi hazirlayasim geliyo..

4 hafta mört hafta kardeş. Biz de daha ona da çok var :(

mehmetgazi
30.09.2009, 20:39
Batuhan Abi Dediğin Olaya 28 indemi Başlıyoz??

Tim
30.09.2009, 21:28
arkadaslarla araba kiralayıp gidecektik kasımpasa macından sonra bu takımı izlemeye gidilmez diye karar verdik...bundan sonra maca falan da gitmem gidenlere hayırlı yolculuklar yolları acık olsn

haso
30.09.2009, 23:31
En son genclerbirligi deplasmaninimi diyosun?
yok ya cok önceden bahsediyorum
kayseriden o sıradan maca 90 otobüs hareket etmişti
otobüsleride belediye vermişti
şimdi belediye ancak stadı kiralıyo maclarda 3 saatligine

batuhandan
01.10.2009, 11:03
Batuhan Abi Dediğin Olaya 28 indemi Başlıyoz??

Eveet Mehmetcim, O gün dediğimiz olay için Vira Bismillah diyeceğiz ;)

Hemde duayen taraftarımızın gelişine denk getirmiş olacağız.

Bu arada Fener maçında Kayserideyiz ;)

batuhandan
01.10.2009, 11:04
arkadaslarla araba kiralayıp gidecektik kasımpasa macından sonra bu takımı izlemeye gidilmez diye karar verdik...bundan sonra maca falan da gitmem gidenlere hayırlı yolculuklar yolları acık olsn

Herkesin bir şansa daha ihtiyacı vardır, beni dinlersen vazgeçme ;) Geldiğine pişman etmeyecek oyuncularımız söz verdiler...

mehmetgazi
01.10.2009, 11:38

Kim ki Bu Duayen Taraftarımız?? :D

M_G
01.10.2009, 11:41
ne oluyor yaa
ayın 28 inde ne oluyor
futbolcular söz vererek mi oynuyor o zaman her mac öncesi söz alalım futbolculardan

CILGINCA38
01.10.2009, 12:18

Noluyo ya? Bu sefer ben bile anlamadim..

batuhandan
01.10.2009, 12:24
ne oluyor yaa
ayın 28 inde ne oluyor
futbolcular söz vererek mi oynuyor o zaman her mac öncesi söz alalım futbolculardan

Yahu adamlar AA ya konuşmuş duymadın mı, Eskişehir i yeneceğiz ve kendimizi taraftarımıza affettireceğiz diyor. Tolunay hoca bile 3 puan almaya gidiyoruz demiş.

Rıza ise GS maçından daha zor bir maç olacak diyor.

batuhandan
01.10.2009, 12:25
Noluyo ya? Bu sefer ben bile anlamadim..

:gulme:

Sen gel herşeyi öğreneceksin, değilmi Mehmetcim ;)

CILGINCA38
01.10.2009, 12:28
:gulme:

Sen gel herşeyi öğreneceksin, değilmi Mehmetcim ;)

Bak hele böyle seyler yapmayin.. Bi de hele.. :)
28'indemi Kayseriye geliyonuz mac icin? Valla bilmiyom aklima baska bisey gelmiyo..

M_G
01.10.2009, 12:29
Yahu adamlar AA ya konuşmuş duymadın mı, Eskişehir i yeneceğiz ve kendimizi taraftarımıza affettireceğiz diyor. Tolunay hoca bile 3 puan almaya gidiyoruz demiş.

Rıza ise GS maçından daha zor bir maç olacak diyor.
yok sana degildi o söz futbolculara idi
kasımpasa macından oynanan oyunu gördükten sonra umut felan kalmadı bende
hatta kasımpasa macında tribünde olan herkes takımdan sogumus yorumlardan bunu anlıyorum

futbolcular söz versede olur olmasada cıksınlar FUTBOL OYNASINLAR
yenilseler bile en azından oynadık kaybettik derim

mehmetgazi
01.10.2009, 13:08
Bak hele böyle seyler yapmayin.. Bi de hele.. :)
28'indemi Kayseriye geliyonuz mac icin? Valla bilmiyom aklima baska bisey gelmiyo..

28 inde Çok Güzel Şeyler Olacak :D:D:D

Değişim Başlıyor....

CILGINCA38
01.10.2009, 13:28
28 inde Çok Güzel Şeyler Olacak :D:D:D

Değişim Başlıyor....

Heeee, anladim ben.. Evet cok güzel seyler olacak.. Meraklansin herkes.. Yeni sezona, yeni seyler ve acayip yeniliklerle baslayacagiz insallah.. Ben umutluyum, herkeste umutlansin..

38fatih38
01.10.2009, 15:42
1.sayfadaki resimde KAYSERİSPOR atkısnı tutan 3. kişiyim arkadaşlar geçen yılki deplasman maçıydı şimdi es es maçı bileti 25tl bilginize

goh4bu
01.10.2009, 19:16
bursadan birader ve çocuklar ile birlikte özel aracımızla maça gidiyoruz....

Muratt
01.10.2009, 19:19

Allah yol açıklığı versin sizede. Hadi baya bir kalabalık olacaksınız inşallh.

batuhandan
01.10.2009, 20:29

Tebrikler Kardeşim, Taraftarımızdan işte böyle güzel hareketler bekliyoruz. Sayımız bir(1) de olsa orada yalnız değilsiniz mesajı vermek bence en önemlisi...:flowers:

Muratt
01.10.2009, 20:37
Batuhan bu akımı başlattığın için seni de Tebrik Etmek Gerekiyor Sanırım. :) Bu arada ayın 28 i ile ilgili olarak sende mi bişey demiycen :)

haso
01.10.2009, 20:45
kapalı kale otobüs kaldırıyormus
detaylı bilgisi olan varmı

3838
01.10.2009, 20:55
2 otobüs deniyor

Tim
01.10.2009, 21:22
2 otobüs deniyor
deneme sürüşü mü yapılıyor insallah su kaynatmaz :p

Muratt
01.10.2009, 21:28
Tim var mı bir gelişme senin bildiğin...
Kapalı kale den var mı organizasyon?

RooT
01.10.2009, 21:41
Tim var mı bir gelişme senin bildiğin...
Kapalı kale den var mı organizasyon?

Var yarın açıklancak otobüs ücreti.

Muratt
01.10.2009, 21:53
Root: Demiş ki;
Var yarın açıklancak otobüs ücreti.

Sevgili Root. Dilerim emekleriniz Zayii Olmaz. Bedenen olamasak da ruhen yanınızdayız...

Kayserispor TV
01.10.2009, 23:10
İstanbuldan bi organizasyon var mı ben de gelmei dusunuyorum

3838
02.10.2009, 10:22
Evet Kapalı Kale 2 otobüs pazar sabaha karşı yola çıkacak.

Otobüs ücretleri 25-30 tl olarak düşünülüyor.

Tekrardan tebrik ediyorum kendi çabalarıyla otobüs tutmak,biletleri almak,hiç kimseden birşey talep etmeden deplasman yapmak Türkiyede birçok grubun harçı değil.

Bakalım çılgınlar38 gelecekmi,şimdilik hiç ses yok.

Mad_Chemist
02.10.2009, 12:37

Evet İstanbuldan da organizayon var. İletişim ve detaylı bilgi için Batuhandan arkadaşımızdan özel mesaj yolu bilgi alabilirsin.

Kapalı Kalye de teşekkür ediyoruz bu güzel çalışmalarından dolayı

CILGINCA38
02.10.2009, 15:19
Helal olsun.. Haydin hep birlikte maca.. Yalniz degiliz!!

fatihburak
02.10.2009, 16:00
böyle orgaznizasyonlar olup tribünde ses getirecek kalabalık olsun ben eskişehirde yaşayan bir kayserispor taraftarı olarak sadece eskişehir değil istanbul, ankara, bursa vb gibi deplanmanların hepsine giderim... umarım yönetim bunun için yapılan oluşumlara destekler...
HEP KAYSERİSPOR. TEK KAYSERİSPOR

Peşindeyiz
02.10.2009, 16:54
30 tl yol parası 25 tl bilet + 10 tl'de harcamalara gitse 65 TL'ye Eskişehir deplasmanı.

İddaa ediyorum Türkiye'de hiç bir taraftar grubu bu paraya otobüs kaldıramazdı.
Tebrik ediyor ve Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Kapalı Kale + Kasist ; Kayserispor tribünlerinin geleceğidir. Sahip çıkmak gerekir.

batuhandan
02.10.2009, 19:43

Arkadaşım İstanbul KASİST taraftar grubu haydarpaşadan sabah 7.10 daki Eskişehir Ekspresi ile münferit olarak Eskişehire hareket edecek ve Eskişehirde Kayserispor taraftarı olarak İzmir-Kayseri ve Yozgattan gelecek arkadaşlarımız karşılayacaklardır.

Gelmeyi düşünen kardeşlerimize saygıyla duyurulur.

3838
02.10.2009, 23:29
Helal olsun.. Haydin hep birlikte maca.. Yalniz degiliz!!

Sende gel :D

CILGINCA38
02.10.2009, 23:33
Sende gel :D

Biliyosun az kaldi.. ;)
Ondan sonra icerde, disarda her yer Kayseri!! :D

karizmatix
03.10.2009, 01:44
İnşaallah sesimizi duyurursunuz orda. Şimdiden rastgele. Allah'a Emanet Olun!

ALi38K.K
03.10.2009, 09:07
Evet Kapalı Kale Eskişehir Macında Da Takımı YaNLız Bırkmıyor.YoL Ücreti 25 TL Olarak Belirlendi Bu Gün 16.00--18.00 saatleri arasi Onay Sinemasının BuLusuyoruz(DetayLi Bilgiyi Bulusmada Öğrene BiLirsiniz.)GeLMeK İSteyen Tüm arkadsalara KAPİMİZ ACIK.
Gelmek isteyen arkadslar Bu numaradan İsimLerini Yazdıra BİLİRLER...0506 791 05 16

çerkez
03.10.2009, 10:33
bende ankaradan gelecem burdan ankara üzerinden gecerken binerim otobüse büyük ihtimalle bi aksilik olmaz ise

Ziya DİNÇSOY
03.10.2009, 11:31
bu akşam çuf çuf..

'raydan çıktık' :)

batuhandan
03.10.2009, 11:37
bende ankaradan gelecem burdan ankara üzerinden gecerken binerim otobüse büyük ihtimalle bi aksilik olmaz ise

Çerkez Tansellerde geliyor Ankaradan, istersen onlarlada iletişim kurabilirsin.

Ben Ziya ve seçkinde Tren biletimizi aldık, cumartesi akşam saat 21 de izmirden hareket ediyoruz.

İçimde güzel hisler var inş kazanacağız ;)

KraleX
03.10.2009, 12:04
Bize ayrılan kısım hakkında bilginiz varmı ?

3838
03.10.2009, 12:07
bize ayrılan yer 1000 kişi civarında.

RooT
03.10.2009, 12:24
Yanlışınız var.Stad 10-12 bin kişilik %5 uygulandığına göre 600 kişilik en fazla deplasman tarafı.

mehmetgazi
03.10.2009, 12:33
Yanlışınız var.Stad 10-12 bin kişilik %5 uygulandığına göre 600 kişilik en fazla deplasman tarafı.

Eskişehir Atatürk Stadı 18.700 Kapasiteli

Bununda %5 Kontenjanı 935 Kişi Yapar.

RooT
03.10.2009, 12:37
Eskişehir Atatürk Stadı 18.700 Kapasiteli

Bununda %5 Kontenjanı 935 Kişi Yapar.

Yanlış bendeymiş.Neyse güzel deplasman olacak:)

Ziya DİNÇSOY
03.10.2009, 12:49
100-150 kişi olsak yeter.

çerkez
03.10.2009, 13:15

Ben Ziya ve seçkinde Tren biletimizi aldık, cumartesi akşam saat 21 de izmirden hareket ediyoruz.

tanseli tanımıyorum sende tel varsa bana özel at ben ulaşırım

mehmetgazi
03.10.2009, 14:13
http://i33.tinypic.com/rjmckx.jpg

Yeni Pankart :D

Alper MUTLU
03.10.2009, 14:16

dostum ben de kuzenlerimle gelicem. şu an bilecikteyim yarın 10 treniyle gelicez. kontak kurmak için numara falan lazım. nasıl yaparız merkezde mi buluşuruz stadın önünde mi?

RooT
03.10.2009, 14:17
gerçekmi bu pankart.

batuhandan
03.10.2009, 14:26
dostum ben de kuzenlerimle gelicem. şu an bilecikteyim yarın 10 treniyle gelicez. kontak kurmak için numara falan lazım. nasıl yaparız merkezde mi buluşuruz stadın önünde mi?

Alpercim Bilecikten 10 da geçen tren Haydarpaşadan sabah 7 de kalkan tren sanırım, Eskişehir Ekspresi zannediyorum.

Arkadaşlarımızda o trende olacak, bizler o treni inş Eskişehir garda karşılayacağız.

Eğer bu trende iseniz size telefon numaramı gönderiyorum, Eskişehir garda bize katılın. Çok mutlu oluruz...

batuhandan
03.10.2009, 14:39

Pankart gerçek, bu sabah tamamlandı. Şu an Zeytin Reklamcılık ta, yetiştirebilirlerse Eskişehir deplasmanında açılacak. Ancak yetişmez ise (aklıma getirmek istemiyorum) maalesef fener maçına kalacak :(

Ama güzel oldu ;)

Alper MUTLU
03.10.2009, 14:42

gökhan zana benzemiş

JACK SPARROW
03.10.2009, 15:35
Pankart çok güzel.:)

Muzaffer
03.10.2009, 15:39
Hakkaten pankart güzel olmuş :)
Maku coşarsa bu pankarta es-es in işi tamam.

38AhmetK.K
03.10.2009, 15:46
Hulkukula: "Heyt varmi yan bakan" :D

aLaYıNa gİdEr!!
03.10.2009, 16:13
pankart güzel olmus emeği gecenlerden allah razı olsun !!

haso
03.10.2009, 18:19
eskisehir macına kayseri dısından gelecekler için yalnızca kayserispor kampanyasında dagıtılan posterlerden getirilecekmiş.
ilker abi ve sadık abi kapalı kale ile beraber eskişehire gideceklermiş
poster isteyenler kapalı kalenin otobüsünden temin edebilirler
yukardaki pankartta güzel olmus yapanlaraın eline saglık

Alper MUTLU
04.10.2009, 10:09
yola çıkıyoruz; orada görüşmek üzere

y_d_yazici
04.10.2009, 11:20
eskişehire giden sarı kırmızı sevdalıları Allah yolunuzu açık etsin kazasız belasız gider ve gelirsiniz inşallah desteğinizle 3 puan bizim olur.

RooT
04.10.2009, 13:12
Bizimkiler sokaklarda geziyolarmış

y_d_yazici
04.10.2009, 13:21
acaba kaç kişi varız eskişehirde? bilen varsa bilgi verebilirmi

RooT
04.10.2009, 13:32
Maç başlayınca telefonla irtibaata geçecem maçtan öncede ararım bilgi veririm.

alayina38
04.10.2009, 13:45
aslanlar yikin orayi gelin bursalilar övünüp duruyor manisayi yikmislar anca manisayi yikar onlar gösterin Kayserimin gücünü heyytt varmi be bizizm gibisi alayina isyan neco iyi bagir haa muhahaha

alayina38
04.10.2009, 13:46
kac kisisiniz arkadaslar ortalama?

RooT
04.10.2009, 15:07
60 kişi kadar Kapalı Kaleli eskişehir sokaklarında yakalşık 40 kişide münferit gelirse 100 ü zorlarız gibi geliyo.Hiç bir sorunlar karşılaşmamışlar yüzleri kara çıkmasın umarım 3 puanla dönerler.

Bu arada maçı nerden dinleyebiliriz.

y_d_yazici
04.10.2009, 22:22
100 den fazla gibi görünüyorlar. helal olsun hepsine cengizhan 40 kişiyle çin sarayını bastı bizim aslanlarda 100 kişiyle es esi basıp geldiler helal olsun helal

Alper MUTLU
04.10.2009, 22:36
mükemmel bir gündü. resmen dağıttık eskişehiri de eskişehirspor'u da. ayrıca bana verdiği sözün arkasında duran MAKUKULA'nın gadasından gıdık gıdık alır, yaradanına gurban olurum. kapalı kale harici kasist olarak 20 kişi vardık. gelen dostların ayaklarına sağlık. özelikle tansel ve gratel'e(klon tansel) özel teşekkürlerimi bildiririm.

JACK SPARROW
05.10.2009, 02:57
Gece saat 2.30 sularında Eskişehir Tren Garı'na indiğimden beri hâla ayaktayım, hâla uykusuzum.
Yazımı yazdım, fotoğrafları da rapide yüklüyorum şu anda ve yarın okulum da var:)
Kayserisporumu çok seviyorum, süper bir gün yaşadık.

KraleX
05.10.2009, 03:24
Deplasmandan daha yeni ayak bastım evime. Çok güzel bir deplasmandı. Es es li taraftarlar sandıgımız gibi cıkmadı. 90 dk bizi izlemekle, dinlemekle yetindiler ve her ezilen takımın taraftarı gibi onlarda küfüre basladılar.

Takım hic güzel oynayamadı. Golden sonra 80 dk defans yapıldı. Yinede yendik tebrikler.

Bu arada " Kayseri'nin Gadasını alayım " ne demek istedigimi deplasmana giden arkadaslar anlar (:

Y_S_N.38
05.10.2009, 11:04
en cokta eşşek kısmanda bozduk...... dilleri tutuldu walla cıt cıkmadı xD

mmd
05.10.2009, 11:29
Çok güzel deplasman oldu.Herkesin ayağına sağlık...
"KAYSERİSPOR AŞKI" bambaşka

Mad_Chemist
05.10.2009, 13:29
Güzel bir organizasyondu en güzeli de eğlenceliydi :)

Kasist grubuna ve kapali kaleye teşekkürler :D

Ziya DİNÇSOY
05.10.2009, 14:09
gittik-gezdik-gördük-kazandık-geldik.

gayet güzeldi her şey.

CILGINCA38
05.10.2009, 14:35
Kac kisiydiniz?

Ziya DİNÇSOY
05.10.2009, 14:57
aslında önemi yok 'sayı' gibi basit bir niteliğin.ama sordun söyleyim bari 75-80 kişi vardık.

bunlar istanbul-izmir-bursa-bilecik-sakarya-kayseri gibi şehirlerden geldi.

nicel olarak harikaydı.6 farklı şehirden geldik maç için.

var mı huleyn daha ötesi :)

Ziya DİNÇSOY
05.10.2009, 15:04
http://img10.imageshack.us/img10/5672/84351061784443944180595.jpg

kendimi afişe etmek istemiyorum :O

haso
05.10.2009, 15:06
kapalı kale ve kayseriden gidenler yaklasık 60-70 kisi civarıymıs
görüstügüm daha dogrusu görüsemediklerimin sesleri gitmis
90 dk destek olup galibiyetteki pay sahibi olanlara tesekürler

Mad_Chemist
05.10.2009, 15:28
http://img29.imageshack.us/img29/2948/65869853.jpg

http://img40.imageshack.us/img40/4659/66898981.jpg

http://img29.imageshack.us/img29/6716/71363832.jpg

http://img3.imageshack.us/img3/5180/57113940.jpg

http://img194.imageshack.us/img194/3539/15351701.jpg

http://img198.imageshack.us/img198/359/51326264.jpg

http://img3.imageshack.us/img3/4145/28841254.jpg

http://img198.imageshack.us/img198/1853/62204286.th.jpg

http://img198.imageshack.us/img198/361/57013609.jpg

http://img198.imageshack.us/img198/8315/50121927.jpg

http://img198.imageshack.us/img198/1721/11931701.jpg

Alper MUTLU
05.10.2009, 22:38
ziya sen zaten afişeydin. =)

batuhandan
05.10.2009, 22:40
Hayatımda unutamayacağım ender deplasmanlardandı, Tanselden gratenine, alperinden-arzu hanıma,gaffaarından-fatihine,ahmetinden-selimine,seçkininden-serhatına, mustafasından-bıdılığa :) Ziyaaaa yı unuttum :D

Hepsine çok teşekkür ederim.

Müthiş bir gündü...

Alper MUTLU
05.10.2009, 22:41
Hayatımda unutamayacağım ender deplasmanlardandı, Tanselden gratenine, alperinden-arzu hanıma,gaffaarından-fatihine,ahmetinden-selimine,seçkininden-serhatına, mustafasından-bıdılığa :) Ziyaaaa yı unuttum :D

Hepsine çok teşekkür ederim.

Müthiş bir gündü...

bağırıp çağırmamışız ya; arada katılmışız tezahüratlara ondan da ender olabilir hacı.

RooT
05.10.2009, 22:59
bağırıp çağırmamışız ya; arada katılmışız tezahüratlara ondan da ender olabilir hacı.

Alınmaya gerek yok .Eleştiri sadece orda olmanız bile yeter

JACK SPARROW
05.10.2009, 23:05
Alper Abi Makukula'nın sana formayı verme anını izledim:)
Bir kez daha seni ve Makukula'yı tebrik ettim.
''Makukula=Mr. Goal''

Alper MUTLU
05.10.2009, 23:06
Alper Abi Makukula'nın sana formayı verme anını izledim:)
Bir kez daha seni ve Makukula'yı tebrik ettim.
''Makukula=Mr. Goal''

nerde izledin paşam? bi ben izleyemedim =)

JACK SPARROW
05.10.2009, 23:11
nerde izledin paşam? bi ben izleyemedim =)

Alemin Kralı Murat Abimiz Kayserispor Tv'ye atmış hemen sağolsun, orada izledim.

Alper MUTLU
05.10.2009, 23:19
sağolsun izledim ben de şimdi.

batuhandan
06.10.2009, 10:44
Kasist üyesiyim, Eskişehirde küfürlü tezahüratlar hariç bütün tezahüratlara sesim kısılıncaya kadar katıldım. Arkadaşlarım benden daha iyiydi :) Hepsi seslerinin yettiği kadar takımlarını desteklediler. Ayrıca o tribünde asla ayrım yapmadık bir bütündük. Ellerini vicdanına koyan her kapalı kale üyesi bunun böyle olduğunu söyleyebilecek cesarete sahiptir.

Ayrıca gelen her arkadaşımıza teşekkürü bir borç biliyoruz, mesele Kasist yada Kapalı kale meselesi olmamalıdır.

Muzaffer
06.10.2009, 11:12
Kasist üyesiyim, Eskişehirde küfürlü tezahüratlar hariç bütün tezahüratlara sesim kısılıncaya kadar katıldım. Arkadaşlarım benden daha iyiydi :) Hepsi seslerinin yettiği kadar takımlarını desteklediler. Ayrıca o tribünde asla ayrım yapmadık bir bütündük. Ellerini vicdanına koyan her kapalı kale üyesi bunun böyle olduğunu söyleyebilecek cesarete sahiptir.

Ayrıca gelen her arkadaşımıza teşekkürü bir borç biliyoruz, mesele Kasist yada Kapalı kale meselesi olmamalıdır.

Hayırdır batuhan? bi aksilikmi oldu yoksa?
Birde HULKUKULA pankartı açıldımı?

Ziya DİNÇSOY
06.10.2009, 12:03
kasist ve kapalı kale alt kimliktir.

üst kimliğimiz Kayserisporluluktur :)

batuhandan
06.10.2009, 12:13
Hayırdır batuhan? bi aksilikmi oldu yoksa?
Birde HULKUKULA pankartı açıldımı?

Yok bizim açımızdan bir aksilik yoktu ama Kapalı kaleden kardeşlerimiz sitemde bulunmuşlar, üzüldüm.

Hulkukula bugün öğlen baskıdan çıkyor maalesef, yetişmedi es es e Artık diğer deplasmanlara :D

ALi38K.K
06.10.2009, 12:27
Yok bizim açımızdan bir aksilik yoktu ama Kapalı kaleden kardeşlerimiz sitemde bulunmuşlar, üzüldüm.

?????

RooT
06.10.2009, 13:28
kasist ve kapalı kale alt kimliktir.

üst kimliğimiz Kayserisporluluktur :)

aynen olay sadece bundan ibaret.Kendi evimizde bu sorunu yaşıyoruz bari deplasmanda olmasın.

Ziya DİNÇSOY
06.10.2009, 14:03
tribünde böyle bir şey yoktu zaten.

forumda gördüm ilk kez.

kapalı kaleli dostlarla beraber bagırdık,sevindik(olması gerektigi gibi)

ortada hiç bir şey yok.

her şey tıkırında.

bir başka deplasmanda görüşmek üzere.

(ulan arkadaş biz kendi fotografımızı sansürlüyoruz,saolsun arkadaşlar boy boy fotograflarımızı koyuyor.la havle :p:O)

Mad_Chemist
06.10.2009, 16:01
tribünde böyle bir şey yoktu zaten.

forumda gördüm ilk kez.

kapalı kaleli dostlarla beraber bagırdık,sevindik(olması gerektigi gibi)

ortada hiç bir şey yok.

her şey tıkırında.

bir başka deplasmanda görüşmek üzere.

(ulan arkadaş biz kendi fotografımızı sansürlüyoruz,saolsun arkadaşlar boy boy fotograflarımızı koyuyor.la havle :p:O)

Ya iyi de sen demedin mi resimleri siteye yükle diye :D

mmd
06.10.2009, 16:09
Bu maça gelen bütün kardeşlerimden Allah razı olsun.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
Özellikle bizi organize eden, maddi-manevi hertürlü fedakarlıkta bulunan Batuhan abiye, orada bizleri karşılayan Gaffar ve Recep Abi, hoşsohbetleri ile bizleri yalnız bırakmayan
Ziya, Serhat, Seçkin Abi, Tansel Abi, Ahmet Abi, Alper Abi, Arzu Abla, Ahmet, Enes'e,
büyük özveride bulunup taa Kayseriden gelen ve 90 dakika takıma destek veren Kapalı Kale'ye, maç öncesi yanımıza gelip bizlerle sohbet eden Süleyman hurma ve Tolunay Kafkas'a, maçta varını yokunu ortaya koyan futbolculara sonsuz teşekkkürler...

CILGINCA38
06.10.2009, 18:29
Bu maça gelen bütün kardeşlerimden Allah razı olsun.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
Özellikle bizi organize eden, maddi-manevi hertürlü fedakarlıkta bulunan Batuhan abiye, orada bizleri karşılayan Gaffar ve Recep Abi, hoşsohbetleri ile bizleri yalnız bırakmayan
Ziya, Serhat, Seçkin Abi, Tansel Abi, Ahmet Abi, Alper Abi, Arzu Abla, Ahmet, Enes'e,
büyük özveride bulunup taa Kayseriden gelen ve 90 dakika takıma destek veren Kapalı Kale'ye, maç öncesi yanımıza gelip bizlerle sohbet eden Süleyman hurma ve Tolunay Kafkas'a, maçta varını yokunu ortaya koyan futbolculara sonsuz teşekkkürler...

Bu da noktasi olsun bu konunun.. Seninde yüregine, emegine saglik.. ;)

Viaggio
09.10.2009, 12:39
Bu baslikta benim pismanlik basligim olsun, yorumlari okuyup okuyup üzüleyim niye gitmedim diye :(

Emegi gecen herkese tesekkürler. Eskisehir'de bizleri cok güzel temsil ettiniz.

mehmetgazi
10.10.2009, 15:31
http://img185.imageshack.us/img185/9215/dscf4444s.jpg

http://img260.imageshack.us/img260/6255/dscf4458.jpg

http://img29.imageshack.us/img29/6084/dscf4459n.jpg

http://img39.imageshack.us/img39/1719/dscf4468.jpg

KraleX
10.10.2009, 16:03
Resimlerde güzel cıkmısız (: