PDA

Tam Sürümü Gör : STADDAN SORUMLU EMNİYET AMİRİNİ KINIYORUZ

KürsatSandal
28.09.2009, 02:08
Bizim için hafta güzel baslamıstı beşiktası inonude yenmiştik.Ve uzun bir aradan sonra kendi evmizde kasımpasa maçı var.Biz KAPALI KALE olarak maç için hazırlıklara basladık.Bayraklar, davullar ve pankartlarımız 1 hafta boyunca bunlar için ugrastık didindik!!Ve pankartları hazırladık,bayrakları diktirdik stada saatler once gidip bayrak davul pankart hepsini koyduk.Maçtan once takımı meşalelerle dısarıda karsıladık ve stada girdik.Girdigimizde bayraklarımıza el konmuş davul alınmış ve bizi surekli rahatsız eden emniyet mensupları!!!!Pankartları bile zorla astık.Ve 38 de yaktıgımız yıldız sacanlara MEŞALE diyerek bizi tehdit eden emniyeti kınıyorum...Hepinizi emniyete alırım adam olum lan xxxxxxxxxxx diyen zihniyeti kınıyorum...Bize PKK lı muamelesi yapan polisleri kınıyorum..Burdan 5 kişiiyi almassam hepinizi alırım ceza yazarım diyen zihniyet olamaz..Biz tribünlerin renklenmesi,ruhsuzluktan kurtulması için ugrasıyoruz ama harcadıgımız emeğin,zamanın, ve paranın boşa gittigini görmekteyim.Arkadaslar emniyet ve yönetim ne yapmaya çalısıyo artık bende bilmyorum.Kuzey üstte ne yaptıgını bilmez iki grubuda kınıyorum..Ve bize adam gibi cıkın gidin yoksa tespit eder hepinizi ALIRIM diyen emniyete en güzel cevabı verdigimizi düşünüyorum.Stadı BİZ TERKETTİK OLAYLARIN DAHADA FAZLA BÜYÜYÜP kayserispora ve bize zarar vermemesi için biz kendi istegimizle terkettik ikin yarı stadı..Ve sonuç Boşa giden onca emek zaman ve para...emniYETER artık..

haso
28.09.2009, 02:14
olayı duydum bende
yönetimin haberi dahi olmamıs
veysel isminde üst düzey bir amirmiş dagıttıranda diger seylere el koyanda
hatta aynı kişi kulübünde il güvenlik kurulundan ve federasyondan ceza alması için rapor tuturacakmıs

Ayhan BAYNAL
28.09.2009, 02:25
Ben 38.dk. gösterinizi Ayakta alkışladım. Taraftarlık işte budur.
Tasvip etmediğim yönlerinizde var.
Ama + ve - yan yana koyduğumda + fazla.
Bence sizler işin kurulanı göre oynamıyorsunuz.
Yönetime, stat müdürüne pankart ve pankartta yazılanları bildiğim kadarı ile belirli bir süreden önce bildirmeniz ve izin almanız gerekiyor.
Eğer izin aldınız ve buna rağmen bu gerçekleşmedi ise konu başka.
Ama izin almadan bunu yaptı iseniz. Tabiki kural tersine işler ve sizler sıkıntıya düşürseniz.
Benim şahsi düşüncem oyunu kuralına göre oynamanız.
Burada birilerini protesto etsenizde etmesenizde bir şey fark etmez.
Bir sonrakine dilekçe ile izin isteyin ve hangi şeylere hangi izinleri alamadığınızı bizimle paylaşın bizlerde sizlere yardımcı olalım.
İstanbulda bir çok takım (GS, FB, BJK) bu kuralı işletiyor ve deplasman takımının pankartlarını almıyor. Çünkü 24 saat önceden izin alınması gerekiyor. Hali ile deplasmandan gelenler maç günü şehirde olduğu için bu hukuki haklarını yaplaşımıyorlar.
Bu konuda Serdar Erbaşı ve istanbuldaki Kasist çok dert yandığınığın biliyorum.

KürsatSandal
28.09.2009, 02:30
ayhan abi aldık ama zorla bu amir kimse çok kıl bir adam dedigim dedik diyo baska bişe demiya biz 1 haftadır stad muduruyle gerekli yerlerle irtibattaydık ama bize yapılan çok kötüydü bu gun gercekten haketmedik biz hatta stada gittigimizde federasyon temsilcisiyle sohbet etme imkanı bulduk adama anlattık böle böle dediki davul pankart dedi her yerde var o ikna etti hatta polisleri yoksa yine hiç bişe aldıramıoduk stada her seyi kuralına gore yapmaga çalıştık ama haketmedigimiz ve bizimde istemedigimiz olaylarlarla karsı karsıya kaldık

fatihburak
30.09.2009, 00:08
stadın boş kalmasını ve tirübünleri tiyatro seyircisi olmaya yönlediren zihniyetler utansın. yönetim ise tribüne taraftarlar için organizasyon yapmak yerine medyaya çıkıp taraftarı eleştirmesini bilir. bana göre tribünlerin boş kalması ve şehirde kayserispora sahip çıkılamasının sorumlusu yönetimdir.. umarım en kısa sürede ellerini taşın altına koyup bu sıkıntıyı giderirler.

Muratt
01.10.2009, 18:21
Bu adamın harbiden Kayseripor ile bir derdi olduğu belli. Daha önce de zorluk çıkaranlar oluyordu ama bu az muhterem emniyet amiri işi iyice abarttı.

Geçen haftalardada benzeri uygulamalar ile taraftarı çileden çıkarmıştı. Yönetimin de bu işe bir çare bulması gerek. Türker Horoz sahip olduğu Güvenlik Şirketi sayesinde eminim ki Emniyet ile iyi ilişkiler içindedir. Onunla bu konuyu bir konuşma fırsatınız olsa keşke...

CEPSERVİS
01.10.2009, 20:38
maça gitmiyorum strese girmiyorum.

LEVENT ŞEKER
01.10.2009, 21:36
Hep aynı senaryolar yaşanıyor,cumhurbaskanının hemserısıyız sözde!!!!:((

omer633
02.10.2009, 00:57
inşallah hiç bir işe yaramayan kayseri emniyeti güçlük çıkarmaz çok pankartlarımızı içeri almadılar kayseri emniyetinin gücü bir trafikteki yolcuya yeter birde takımını desteklemeye gelen taraftara yeter başkada bir işe yaramazlar inşallah bu şehri yönetmeye layık olmayan insanlardan kurtuluruz biraz siyasi yazdıgım özür dilerim ama bunlarda kayserimizin gerçekleri bu mesajı maçtan önce yazmıştım birde mesaj aldım siyasi mesaj yazmayın diye bu şehirde taraftar istenmiyor

mgurses
02.10.2009, 12:41
Hasekiye oy vermiş biri olarak şöyle düşünüyorum; bu işlerin tek sorumlusu Hasekidir. O da bilmiyor mu taraftar bilinci yaratmayı ve kulübe eşik atlatmak için taraftarın Eskişehir, Bursa ya da Trabzon gibi talepkar bir güç olması gerektiğini?

Fakat güçlü, bilinçli taraftarı arkasına alan takım bir kaç sezon zirveye oynadıktan sonra performansı düşürürse bu sefer stres yaratır, sorumlular aranır gün olur devran döner şehirde Hasekiye karşı kamuoyu oluşmasının fitilini ateşler.

Olay budur. Siyaset böyle bir riske girme der.

CILGINCA38
02.10.2009, 15:29
Hep aynı senaryolar yaşanıyor,cumhurbaskanının hemserısıyız sözde!!!!:((

Cumhurbaskaninin hemserisi olmamiz bize torpil olmasi gerektigi anlamina gelmez.. Adil davranmasi lazim o insanin.. Bizde her seyde, biseyleri firsat bilmemeliyiz.. Herseye ragmen ben inaniyorum.. Biseyler degisecek yakin bi zamanda.. ;)

Peşindeyiz
02.10.2009, 16:34
Tamamen rezaletti.
1- Emniyet'in bu tutumu
2- Kayserisporumuzda ki oyun anlayışı beni futboldan soğuttu.

Sırf yıldızsaçan yaktılar diye 5 kişi 1650 TL para cezası aldı, yazık değil mi bu arkadaşlara ?

Millet istediği yerde meşale yakıyor, davulunu pankartını sorunsuz sokuyor hatta polis dövenler(tasvip etmiyorum) bile var, ceza almıyorlar. Birde Kayseri'deki uygulamaya bak.

Aynı Emniyet Amiri Kayserispor Klübününde ceza alması için TFF'ye rapor gönderecekmiş.

haso
16.10.2009, 03:04
15 Ekim 2009

Kayseri'ye meşale cezası!

Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulu, Kayserispor-Kasımpaşa maçında kurallara uymayan 4 taraftarı para cezasına çarptırdı.

http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm745021.jpg
Edinilen bilgiye göre, İl Spor Güvenlik Kurulu, Kayserispor-Kasımpaşaspor maçında, tribünlerde yasak olmasına rağmen meşale yaktıkları için haklarında polis tarafından tutanak tutulan B.E.İ (19), M.K (23), M.Y (19) ve B.G’ye (16) bin 680’er lira para cezası verdi.
Ayrıca bu taraftarlar, 6 ay spor müsabakalarından men edildi.

Basi göge ermistir heralde
emniyet müdür yardımcısının
adam 4 tane yıldız sacan icin tribünü bosaltmıs
kimseyi takmam baska sehirler beni ırgalamaz ben oldukca gerekirse bu stadı yıkarım demis.
haksız yere bu cocuklar pastalara takılan yıldız sacan mesale diye gösterilip kılıf uydurulmus
adam ayrıca kayserispor kulubude ceza alsın diye ugrasacam demis.
ne ayaktır kyseride görev yapıp adam nasıl Kayseri alehine görev yapar anlamıyorum.
bu adamın memleketi nere aceba.

bu arkadaslara sahip cıkalım
davul,pankart ve tezehuratlarda hicbir stadyumda yasak olmayan herseyi yasaklayanda bu amirmis.il spor guvenlık kurulu baskanı buymus heralde.
valiye
gerekirse abdullah gül e bu amiri sikayet edelim.
tayinini alsınlarda kurtulalım
davulumuzada sokalım adam gibi taraftarlık ta yapalım.

haso
16.10.2009, 03:17
kayseride görev yapıp
kayseri taraftarıyla ugrasan,her fırsatta birseyler bahane edip ceza kestiren,
ali kıran bas kesen,kimseyi takmayan
taraftara durmadan sorun cıkaran,tribunlerden sogutan
ıl spor guvenlık kurulu baskanı
kayserı emnıyet mudur yardımcısı veysel aydogdu ymus

cumhurbaskanı abdullah gule sikayet icin
hemserilerine soyle boyle yapiliyo diye damardan girersek ilgilenir:D

cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr

fax=0312 47013 02

yada direk mesaj yazmak icin

http://cankaya.gov.tr/sayfa/iletisim/cumhurbaskanina_yazin/

kayseri valiligi
http://www.kayseri.gov.tr/mesaj.asp?islem=msjformstd&kimex=kayseri@kayseri.gov.tr&catxid=68&ekrantip=true&ayrica=&menu=etc&fx=icerik&dbx=icerik&tx=posix&asx=T.C.%20Kayseri%20Valiliği%20&basx=İletişim

ARKADASLAR TEPKIMIZI KOYALIM
YAZIKTIR YAV 38.DK SOVUNDA HEMDE KOTU NIYET YOKKEN 2 YILDIZ SACAN ICIN 1680 TL CEZAMI OLUR.

Turan ÖZTÜRK
16.10.2009, 03:29
rеisi cumhurla оlacak iş dеğil bu abi yönеtim artık nе yapacaksa yapsın alsın şu stadı bеlеdiyеdеn gün gеlеcеk bugün maça gеlеn taraftara üstе para vеrеcеklеr ki gеl dеstеk çık diyе taraftarın cеvabı şöylе оlacak ; paran başında paralansın NAH gelirim !

haso
16.10.2009, 03:34
rеisi cumhurla оlacak iş dеğil bu abi yönеtim artık nе yapacaksa yapsın alsın şu stadı bеlеdiyеdеn gün gеlеcеk bugün maça gеlеn taraftara üstе para vеrеcеklеr ki gеl dеstеk çık diyе taraftarın cеvabı şöylе оlacak ; paran başında paralansın NAH gelirim !
yonetimin almasini degil padisahinmizin oyuncagindan usanip
41 kere acilis yapip,etini sutunu iyice yiyip ondan sonra vermesini beklicez.yonetime kalsa hemen alirlar.
diger konuda
stadi yonetim alsa bile bu amir oldugu muddetce stad kimde olursa olsun bu adam taraftarlik yaptirmaz.amaci oturarak mac izlettirmek.
yonetiminde gucu yetmiyor sanirim.valiye sikayet etmisler duydugum kadariyla ama birsey cikmaz.
abdullah gulun kulagina giderse bir lafi yeter.
yada abdullah gulun duyma olasiligi bu amirin kulagina giderse oda yeter.

Turan ÖZTÜRK
16.10.2009, 03:40
pеk bişеy çıkmaz ama dеniyеlim yinеdе bakalım nоlacak hadi rеisi cumhur güldür yüzümüzü hep sen güldün birazda biz gülek :p

haso
16.10.2009, 03:51
pеk bişеy çıkmaz ama dеniyеlim yinеdе bakalım nоlacak hadi rеisi cumhur güldür yüzümüzü hep sen güldün birazda biz gülek :p
valla ben yazdim
abdullah baba ilgilen su adamla biktik futboldan sogduk dedim:D
2 yildiz sacana 1600 ceza kestirmis dedim
davulu sokmaz,pankarti sokmaz dedim
kimseyi takmiyor olaya el at dedim:p

http://cankaya.gov.tr/sayfa/iletisim/cumhurbaskanina_yazin/

Turan ÖZTÜRK
16.10.2009, 04:08
aynеn abi bеndе vеrdiğin linktеn yоlladım baya damardan girdim еlinizi vicdanınıza kоysun bukadar parayı nasıl ödеsinlеr lütfеn bizidе GÜLdürün falan :p

kaka_leite
16.10.2009, 09:00
arkaşlar bugün stadda maça gitmiyorsam bunun tek sorumlusu var,ne tolunay ne takım ne de başka bişey sadece PADİŞAHLIK YÖNETİMİ OLAN BELEDİYE.... YAZIKLAR OLSUNNNNN...

emir19.77
16.10.2009, 12:19
Türkiyede hiçbir stadta merdiven boşluğuymuş,davulmuş,pankartmış uğraşan yok.
ist.takımlarını geçin,eskişehirin,bursanın maçlarına bakın,merdiven boşluğunu bırakın stadlarda iğne atsan düşecek yer yok.
Ama Kayseride yıllardır bir gelenek olmuş (kötü bir gelenek) polis baskısının en fazla olduğu yer.Neden böyle bunu anlamak zor.ama şu sebeplerden olabilir bence;
1-siyasetin güçlü olmasından dolayı,yukarılara disiplinli görünme vs. yönünden yalakalık yapmak
2-Mevcut siyasi görüşe karşıt bir görüş mensubu olunmasından kaynaklanan kasıtlı yapılan şeyler,sizin iktidarınız bana birşey yapamaz,siz kim oluyorsunuz gibi düşüncelerle ben kendi borumu öttürürüm anlayışı... yani iktidara karşı diş göstermek

ancak görünen o ki ikinci düşünce daha ağır basıyor gibi.
işin dahada kötü yönü şehrin ileri gelenlerinin buna göz yumması

seyirciye yapılan bu hareket asla kabullenemez,ve yapanların yanına kar kalamaz.

TALAS38
16.10.2009, 15:07
Yazıklar olsun böyle çakallara bizle uğraşan bizi istemeyen ne kadar insan varsa....
Diyecek söz bulamıyom yasak olmasa tüm küfürleri sayacam kendilerini ne sanıyorlar bunlarya kim bunlar adam mı yaa.!!
Sonra da stada tarafatr gelmiyor diyorlar gelmez tabi böyle olduğu sürece gelmez..
Tpkimizi koymalıyız

TALAS38
16.10.2009, 15:15
Şikayetimizi yazdım herkes yazsın

Peşindeyiz
16.10.2009, 16:40
Şikayet edecekseniz Özhaseki'yi şikayet edin, herşey onun başının altından çıkıyor. O amirde emir kulu. Özhaseki Padişah, sıkı yönetim ilan etti.

haso
18.10.2009, 01:02
Vali protestoları durdurdu!

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında Bursaspor'un Denizlispor'u 3-2 yendiği maçın ardından Atatürk Stadı'nın önünde toplanan Denizlisporlu taraftarlar, yönetimi ve futbolcuları protesto etti.

Denizlisporlu futbolcuların çıkacağı kapının önünde toplanan taraftarlar, ''En büyük taraftar, futbolcular sahtekar'', ''Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın'', ''Yönetim istifa'' şeklinde sloganlar atarak, tepki gösterdi.

Protokol çıkışındaki bu protesto gösterisini gören Denizli Valisi Yavuz Erkmen, taraftarların yanına giderek sakinleştirmeye çalıştı.

Erkmen, burada yaptığı konuşmada, ''Ben de üzüldüm. Yine de takımımıza sahip çıkacağız. Bu takım bizim takımımız. Hep birlikte ne gerekiyorsa onu yapacağız'' dedi.

Taraftarların, deplasmanlara gidecek otobüs bulamadıklarını, Denizli'de hiçbir kurumun kendilerine bu konuda sahip çıkmadığını ifade etmeleri üzerine Vali Erkmen, taraftarlara 1 otobüs temin etme sözü verdi.

Vali Erkmen'in konuşmasının ardından taraftarlar, sakinleşerek takım lehine sloganlar atmaya başladılar.

Öte yandan, stadın önünde toplanan Denizlispor taraftarları, daha sonra stattan çıkmaya başlayan Bursaspor taraftarlarını tebrik ederek, başarılar dilediler.

adamlarin valisine bak otobus veriyor
bizim emniyet amirinin yardimcisi ve valimizde taraftari sogutmaya dagitmaya tribunlerden kacirmaya calisiyor
ya bize niye boyle vali emniyet amirleri gelmez
hep artistler,istanbulda,doguda boru otturemeyenler gelir kayseride agalik yaparlar

fatihburak
18.10.2009, 01:51
bu yapılanların emniyete birileri tarafından yapılması istenmiştir diye düşünüyyorum. bumlar kayseriden başka bir yerde uygulanmıyor. sonra stada taraftar gelmiyor, destek az oluyor diye şikayet ediyorlar...

Peşindeyiz
18.10.2009, 04:49
bu yapılanların emniyete birileri tarafından yapılması istenmiştir diye düşünüyyorum. bumlar kayseriden başka bir yerde uygulanmıyor. sonra stada taraftar gelmiyor, destek az oluyor diye şikayet ediyorlar...

Mehmet Özhaseki

omer633
19.10.2009, 10:42
fuhuşla mücadele etmezler günlük faili meçhul olaylar olur zanlılar bulunmaz üç tane yavrumuz kayboldu bir ayı geçti daha bir haber yok sözde kayseri huzur şehri işlenen suçlar basına aksedilmiyor yoksa kayseride her türlü olay oluyor bunda suçlular emniyetinden tutda valisine belediye başkanına kadar bütün üst düzey yetkililerdir dün maça kapalı kaleli arkadaşların arkasında girdim bir polis anırıp duruyor açılsanıza lan diye bunu sıkıyorsa istanbulda yapsınlar bu adilerin gücü mazlum vatandaşa yeter maça gelen bir avuç insana yeter şundanda eminim bu işin içinde hasekininde sindirme politikası var yönetimdende bir şey beklemeyin onlarda koltuklarını kaybetmekten korkuyorlar

haso
21.10.2009, 21:05
biraz once show haberde kayseri valiligi onunde yasana bir olayi gosterdi.

olay :sehit yakinlari ve gaziler valilik onunde toplanip,son gunlerdeki gelismelere tepki gosterip valiyle gorusup madalyalarini iade edeceklermis.

ama orda toplanan yaklasik 50-60 kisiye izin verilmedi,
ve bu konuyla alakasina gelince
orda sehit yakini ve tekerlekli sandalyedeki gazi ile diyaloga giren kisi,kasimpasa macinda tribunu dagitan ve cocuklara ceza kestiren il spor guvenlik kurulu baskani emniyet amiri yardimcisi o amirdi.

diyalok ise soyleydi

sehit yakini:biz valiyle gorusecez,madalyalarimizi iade edecez biz terosrist muamaelesi goruyoz

amir:bu olay icin izniniz yok,derhal dagilin burdan

sehit yakini:ne izini biz valiyle gorusmek istiyoruz,gosteri yapmiyoruz,biz gaziyiz,sehit yakinlariyiz

amir:beni ilgilendirmez burdan dagilin,karsilik vermeyin guvenlik gucu kullanmak zorunda kaliacam,subeye alirim sizi.

sehit yakini:sen git o guvelik gucunu dogudaki teroristlere kullan,bu oturan gazi mayinda ayaklarini kaybetti,beni tehtidmi ediyorsun ubeye alirim falan

amir:tehdit falan etmiyorum izin vermiyorum,dagilin burdan,fazla konusma

sehit yakini:boyle konusamasin bana,git doguda konus boyle

amir:sanami soracam

itis kalkis falan...
kameralara ragmen bu kadar olur, ama amirin kameralardan dolayi pek ileri gidememesinden yuzune yansiyan sinir belliydi.sehit yakinida zaten songunlerdeki olaydan gerilmis,ters konusuyordu,amirde ayni sekilde cevap veriyordu.
ama buna ragmen ayni mactaki tavir buralar benden sorulur tavri aynen gazi ve sehit yakinlarina karsida vardi.hemde valilik kapisinda.demek ki sade macta degilmis bu tavir.
isteyen show haberin tekrarinda izleyebilir

gaziköylü0038
21.10.2009, 23:03
şehit ailelerinin madalyayı iade etmesi çok yerinde doğru bunlarınki şov değil

38AhmetK.K
21.10.2009, 23:12
Yaziklar olsun böyle amire. Bunu amir yapanin ben taaa....

haso
22.10.2009, 03:23
ayni sehit yakinlarinin haberi star tv de gosterdi
haberin baslangici soyleydi
kayseri emniyet amir yardimcisiyla gaziler tartisti.
ayni sivil amirdi.

yav hadi stadyumda genclere burasinin agasi biziz yapiyorsunuz
bari bu vatana bacagini kolunu veren adamlara racon kesmeyin
son gunlerdeki yasananlar adamlari zaten bitiriyor
insallah tayin olurda hem taraftar hem sehir kurtulur..

CILGINCA38
22.10.2009, 18:34
ayni sehit yakinlarinin haberi star tv de gosterdi
haberin baslangici soyleydi
kayseri emniyet amir yardimcisiyla gaziler tartisti.
ayni sivil amirdi.

yav hadi stadyumda genclere burasinin agasi biziz yapiyorsunuz
bari bu vatana bacagini kolunu veren adamlara racon kesmeyin
son gunlerdeki yasananlar adamlari zaten bitiriyor
insallah tayin olurda hem taraftar hem sehir kurtulur..

Onlarin ahi yerde kalmaz.. Elbet yüce Rab'bim onunda cezasini verir.. ;)

Tony
22.10.2009, 23:39
kürttür kesin bu adam bizle bu kadar uğraştığına göre Türk olamaz

haso
23.10.2009, 02:33
http://images.iha.com.tr/i//2009/10/21/maintopheadline/IHA_20091021_71657.jpg (http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=93070&cid=11)

http://kayserihaber.com.tr/boyutlandir.asp?path=C%3A%5Chome%5Ckayserihaber%2E com%2Etr%5Chttpdocs%5Chaber%5Fresimleri%5Cgazi%2Ej pg&Width=300 Teröristleri neredeyse resmi törenle karşılayan Türkiye Cumhuriyet temsilcileri, tepki için madalyasını iade etmek isteyenleri gözaltına almakla tehdit etti. Dağdan inen teröristlerin törenle karşılanması ve ilk sorgularının ardından serbest bırakılmasına tepki gösteren Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eski Başkanı Mete Kurt, Devlet Övünç Madalyası’nı iade etmek isteyince Valilik önünde gergin anlar yaşandı. Emniyet yetkilileri ile Kurt’a destek olmak için gelen gaziler, şehit yakınları ve sivil toplum örgütü temsilcileri arasındaki gerginliğin artması üzerine, Emniyet yetkilisi grubu gözaltına almakla tehdit etti.
Kandil Dağı’ndan ve Mahmur Kampı’ndan Türkiye’ye gelen 35 kişi için adeta devlet kurumları seferber edilmiş, adeta terör örgütü mensupları resmi törenle karışlanmıştı.
Bu bayram havası Türkiye’de tepki selini de beraberinde getirdi. Yaşananlara tepkisini dile getirmek isteyen Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eski Başkanı Mete Kurt, Devlet Övünç Madalyası’nı Cumhurbaşkanlığı’na iade etmek için harekete geçti. Kurt’a gaziler ve şehit yakınlarının yanı sıra Türk Eğitim Sen, Türk Tarım Orman Sen, Atatürkçü Düşünce Derneği, Dadaloğlu Derneği, Bilgi Yurdu örgütlerinin temsilcileri de destek verdi. Emniyet güçlerinin yoğun önlem aldığı gözlemlenirken, bir gazinin aracının Valilik otoparkına park ettirilmemesi yaşanacak gerginliğin habercisi gibiydi.
Mete Kurt Valilik binasına kendisine destek veren şehit yakınları ve gazilerle geldi. Direkt olarak Valilik protokol girişine yönelen Mete Kurt ve arkadaşları emniyet yetkilileri durdurdu. Emniyet Müdür Yardımcısı Veysel Aydoğan’ın Valiliğin bir kamusal alan olduğunu belirterek, her hangi bir faaliyete izin vermeyeceğini belirtmesine Kurt, “Faaliyet yapmıyoruz, halıda beklemiyoruz. Teröristlere böyle demediniz” şeklinde karşılık verince, tansiyon bir anda yükseldi.
Tartışmaları Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk başta olmak üzere Mete Kurt’a destek vermek üzere gelen şehit yakınları ve gaziler de katılınca, Emniyet Müdür Yardımcısı Veysel Aydoğan’ın tavrı da sertleşti.
Aydoğan, Güvenlik Şube ekiplerini göreve çağırınca, Ali İhsan Öztürk, “bizi Güvenlik Şube ile mi tehdit ediyorsunuz! Güvenlik Şube gel beni al.” diye çıkıştı.
Aydoğan ise, “gerekirse alırız” dedi..
Yaşanan bu gerilim ardından Mete Kurt, Ali İhsan Öztürk ve bir gazi içeri girerken, emniyet güçleri Veysel Aydoğan’ın talimatı ile gazi ve şehit yakınlarını Valilik Protokol girişinden uzaklaştırdı.
Valilik önündeki otoparkı terk etmeyen vatandaşlar, tepkilerini burada da sürdürdü. Oğlu Yılmaz Uçar’ı 1994 yılında şehit veren Şehit Babası Mehmet Uçar’ın “Oğlumun emanetini iade edeceğim” diye noktaladığı sözleri ise çevredekilerin yüreğini kabarttı.
Yaşanan onca gerginliğin ardından Vali Mevlüt Bilici yerinde olmadığı için görüşemeden dışarı çıkan Mete Kurt, Valilik Bahçesi’nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Bundan sonra bu süreci yürütenlerin GAZİ’si olmak yerine Aziz milletimin gazisi olma demokratik hakkımı kullanıyorum” dedi.

kayserihaber.com.tr

http://http://img43.imageshack.us/img43/2267/boyutlandircak1gy5p.jpg (http://img43.imageshack.us/i/boyutlandircak1gy5p.jpg/)http://img43.imageshack.us/img43/boyutlandircak1gy5p.jpg/1/w650.png (http://g.imageshack.us/img43/boyutlandircak1gy5p.jpg/1/)]

SHOW tv haber ve STAR tv haber de cikan haber bu

arkasi donuk gri takim elbiseli olan VEYSEL isimli stadyumdan sorumlu,il spor guvenlik kurulu baskani,kayseri emniyet amir yardimcisi

kasimpasa macinda 38.dk showu yapildi diye butun tribunu dagitan amir

bu haberde de basrolde,burdada insanlari goz altina almakla tehdit ediyor,ben buralarin kraliyim edalari burdada suruyor
insallah biran once kayseriden tayini alinir

insallah Abdullah gul bu haberi izlemistir

stadyumda surda burda genclere racon kesince dikkat cekmez
ama bu vatana ayagini feda eden gaziye kesersen

Allah ayagini dolastirir ve basinin dikkatini ceker.

Dusunun bunlari valilik onunde basinin onunde gazilere yapmis

kasimpasa macinda,o curcunada iki yildiz sacani bahane edip okadar cezlar kestirmesi,500 kisiyi dagitmasi gayet normal geldi artik.
Allah bilir baska nasil davrandi ordaki taraftarlara.
gaziye herkesin onunde boyleyse
taraftara daha nasil davranmistir
ondan sonra tribunlerde tezehurat yok,taraftar yok hepsi seyirci deniyor
istersen seyirci olma,adam otur dediginde oturma,dagil dediginde dagilma
gazilere yapildigi gibi
guvenlik sube alin bunlari.............

yada gazilerin yaninda basin olmasa bu makamda ve mevkideki,emrindeki guclerle istedigi yaparim diyen kisinin nasil davranacagini dusunebiliyormusunuz.

taraftar neyse hadi dokunmaz.
ya bu gazi gece yatinca kimler icin ayagimi feda etmisim dememismidir.

http://http://img18.imageshack.us/img18/1364/boyutlandircarctc3t.jpg (http://img18.imageshack.us/i/boyutlandircarctc3t.jpg/)http://img18.imageshack.us/img18/boyutlandircarctc3t.jpg/1/w650.png (http://g.imageshack.us/img18/boyutlandircarctc3t.jpg/1/)

alayina38
24.12.2009, 19:57
boyle dallamarin yuzunden davul mavul alinmiyor dememkki yuh be tabi ses cikmaz ilham yok

NOHYB38
25.12.2009, 01:33
....................................

aLaYıNa gİdEr!!
26.12.2009, 22:37
norbyb38 mhp ye ulkuculere ıftıra atmakta ne oluyor akıllı ol durduğun yerde rahat dur ...

haso
25.05.2010, 13:53
http://holigan.com.tr/images/2010_05_25/koltuk-kiranlar-6-ay-maca-giremeyecek-..-2010-05-25_m.jpg

Vali Yardımcısı Mehmet Polat başkanlığında toplanan kurul, Kayserispor'a 38 bin TL para cezası verdi.

Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulu, maçta koltuk kırıp sahaya fırlatan 2 kişinin 6 ay maçlara girmemesini yasakladı, 1144 TL'de para cezasına çarptırdı.

Vali Yardımcısı Mehmet Polat başkanlığında toplanan kurul, Kadir Has Stadı ve Atatürk Spor Sitesi dış sahada oynanan karşılaşmalarda sezon boyunca belirlenen sayının altında özel güvenlik görevlisi bulunduran Kayserispor ve Erciyesspor'la Bayanlar Basketbol Ligi'nde yer alan Panküp Şekerspor'u cezalandırdı. Kurul en alt limiti uygulayıp Kayserispor'a 38 bin 200, Erciyesspor'a 11 bin 400, Panküp Şekerspor'a da 4100 TL para cezası verdi.

Kurul, 9 Mayıs'da Kadir Has Stadı'nda oynanan Kayserispor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında koltuk kırıp sahaya atan 30 yaşındaki Hasan Ergüler ve 24 yaşındaki Bilal Zurnacı'ya 1144 TL para cezası ve 6 ay spor müsabakalarından men cezası verdi.

Hürriyet

buyrun yine ceza.hadi taftari kacirmak istiyorsunuz anladim
Kayserispora bu cezalar niye.kendi sehrinde bir vali yardimcisi ve emniyet mudur yardimcisi kulubun takimina cezalar yaziyor

kinadigimiz mudur resimde oturan gozluklu olan soldaki
bir mactan sonrada
federasyon temsilcisinede soylecem kayserispora ceza gelmesi icin demisti
taraftar gibi kulupte bu adamla belada
bu adamin tayini cikip gitmeden ne taraftar nede kulup rahat etmeyecek
baska sehir varmidir aceba kendi il guvenlik kurulu,kulubun takimina cezalar yazan
baska sehirlerde valilik para yardimi yapar bizde ceza kesiyor
yaziklar olsun

LiDeR
25.05.2010, 13:55
Kesin Sivaslıdır bu amir..

Emreg38
25.05.2010, 18:14
Bu konu eskimi boku cıkmış bu nasıl iş stadda renk menk hic bişey yok

KS38ERC38
25.05.2010, 19:10
kelesini ucuracan bu serefsizin

KürsatSandal