Tam Sürümü Gör : Yalnızca Kayserispor Kampanyası Destekleniyor !
http://i.ekolay.net/i/0928/kayseri-taraftar-ic1_3135_334.jpg
Kayseri'de "Yalnızca Kayserispor" başlığı altında dağıtılan iki sayfalık bildiride Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi üç büyükleri tutanlar eleştirildi.
Üzerinde Kayserispor logosu bulunan bildiride, "Kayseri'de yaşayan bir Kayserilinin ne gibi ortak noktası olabilir İstanbul takımıyla. Bu İstanbul takımlarını tutanlar Galatasaray Lisesi mezunumu? yoksa Kadıköy doğumlumu? Veya Beşiktaş çarşısında mı ekmeğini kazanıyor?" denildi.
"Yalnızca Kayserispor" başlığıyla kaleme alınan ve Kayserispor-Kasımpaşa maçında stat önünde ve içinde dağıtılan aynıca stada asılan bildiride, şu ifadelere yer verildi:
"Kayseri'de yaşayan bir Kayserilinin ne gibi ortak noktası olabilir İstanbul takımıyla. Bu İstanbul takımlarını tutanlar Galatasaray Lisesi mezunumu? yoksa Kadıköy doğumlumu? Veya Beşiktaş çarşısında mı ekmeğini kazanıyor? Neden bir İstanbul takımı, Kayseri'de ceza maçlarını oynarken stat doluyor da, Kayserispor'un maçlarında ilgi olmuyor. İstanbul takımlarını tutan kişiler, o takımın stadında kaç kere maç izlediler, tesislerini bilirler mi?. Bir kısım taraftar da birinci takımım şu, ikinci takımım Kayserispor yalanının arkasına sığınanlardır. Artık sigarayı bırakır gibi bıraktım. Yalnızca Kayserisporluyum demenin zamanı geldi de geçiyor. Hadi formamızı giyeyim, atkımızı takalım, Kayserisporumuza sahip çıkalım. Hadi Kayserilim, kendi şehrinin değerlerine sahip çık. Çocuklarımız artık doğuştan İstanbullu değil, Kayserili, Kayserisporlu doğsun."
Alıntı : http://spor.ekolay.net/haber.asp?PID=2633&HaberID=649098
fatihburak
28.09.2009, 22:52
kayseride atkı ve forma ile tirübüne gelmekmi hiç zannetmiyorum ben eskişehirde yaşayan bir kayserispor taraftarıyım burada vali, milli eğitim müdürü bile forma ve atkılarla maçlara gidiyor. Eskişehirde bağırmamak, kayseride bağırmak suç sanki. Bunun içinde yönetimin organızasyonlar düzenlemesi lazım.. Destek kısmını genç arkadaşlarımızın omuzuna yükleyerek ve onları takımı destekledikleri için suçlu gibi göstermekle bu iş olmaz.
KyS_ToTTi
29.09.2009, 08:44
Kayseri İstanbul'a karşı!
Kayserispor'un önceki gün berabere kaldığı Kasımpaşa maçında dağıttığı bildiriler olay oldu.
“Yalnızca Kayseri” başlığı altında yayınlanan bildiride şunlara yer verildi: “Kayseri’de yaşayan bir Kayserili’nin ne gibi ortak noktası olabilir İstanbul takımıyla. Bu takımları tutanlar Galatasaray Lisesi mezunu mu? Kadıköy doğumlu mu? Beşiktaş çarşısında mı ekmeğini kazanıyor? Formamızı giyelim, atkımızı takalım, Kayserispor’a sahip çıkalım. Kendi şehrinin değerlerine sahip çık.”
Fanatik
KyS_ToTTi
29.09.2009, 08:44
Ulusal olarak genelde olumlu tepki var ama şehirde hiçbir hareket yok :(
Ulusal olarak genelde olumlu tepki var ama şehirde hiçbir hareket yok :(
Dur oda gelecek, bu kampanya ve digerleri ebedi sürerse, bunlarin meyvesini toplamaya baslariz.
CILGINCA38
29.09.2009, 10:18
Aslinda etkisi varmi yokmuyu arastirmak icin basta bi anket yapilmaliydi.. Kampanya sonrasinda bi anket daha yapilip sonuclarin karsilastirilmasi gerekirdi.. Etkisinin olup, olmadigi ve yüzde oranini burdan cikarabilirdik..
Insallah ise yarar.. Insallah beyinler degisir, insallah herkes bi gün sadece Kayserispor'luyum der.. Gerci bizler Kayserispor'lu olmayi ayricalik olarak görürken, sonradan olunmaz öyle dogar insan derken, simdi baska takimi tutanlar ne kadar Kayserispor'lu olur oda beni düsündürmüyor degil hani..
Muzaffer
29.09.2009, 11:48
Hollanda KS Derneği Başkanıy la dün telefonda bi görüşmem oldu.
Dediği aynen şu "Kayserispor logosunu görenler kılını kıpırdatmadı, sadece huırma yardım etti, hiç bir yerden destek görmedik, kimse bize destek vermedi bu çalışmadan dolayı" dedi.
Kampanyayı destekliyorum. Bir dernek başkanı bunları düşünüp yapmak için birşeyler yapıyorsa, şehrin önde gelenleri PADİŞAHımızda artık birşeyler yapsın!!!
CILGINCA38
29.09.2009, 12:45
Beklemeyelim ondan, bundan biseyler.. Hurma'yi begenmeyenlere soruyorum iste simdi, bu yazidan sonra.. Adam baska bi memleketli ama bizim ekmegimizi yiyor, bizim icin calisiyor diye elinden geleni yapiyor bu takimi bi yerlere getirmek icin.. Ve o bile insanlar yeterince desteklemiyor diye üzülürken, bizim kendi insanimiz telini bile oynatmamis, bizim insanimiz destek vermemis.. Belediye baskanimiz hani neresinde bu projenin? Stadi bari versede artik, nasilsa kendi yagimizda kavrulmayi basarmisiz biz..
Muzaffer
29.09.2009, 12:56
Sadık bey gitmiş her işi kendi yapmış dediğine göre. Stadda, çocuk esirgeme kurumundan gelen çocukları bile kendisi getirip kendisi uğrulamış. Yöneticilerin hiç biri ilgilenmemmiş. Hiç biri gelip karşılamamaış yada uğurlamamış.
Anlatılanlar çok vahim. Kayseride futbol biraz zor geçinir. "Ekmek var yinni?" desen herkes toplanır ama görüldüğü gibi bu tür durumlarda kimse yardım etmiyor. Çünki bir çıkar yok ortada bir kar elde edilmiyor.
CILGINCA38
29.09.2009, 13:17
Ne Sadik beymis.. Bebelerin biletlerinidemi o kendi cebinden karsilamis? Ya da getirdigi cocuklari oraya aldirma yetkisini ona kimler vermis.. Gene birisiyle bi isbirligi icinde olmasi gerekir sonucta.. Akil var mantik var, biraz düsünsek bu islerin tek basina olmayacagini bizde düsünebiliriz.. Sen o isin basina gecer, ben yaparim dersen, 40 kisi düsmez o isin pesine.. Kayseri'de isler böyle.. Yöneticilerde sonucta olayi yönetmek icin ordadir, gelen hangi bir ziyaretciyle bu insanlar ayni anda ilgilensin ki sonucta? Her isin basina bi sorumlu getirilir, o görevini tamamlamaya bakar.. Sorunun bu olmamasi lazim..
Asil sorun insanlarin gelmemesi.. Muzaffer abininde dedigi gibi, insanlarin bi cikari yok, onun icin gelmiyorlar.. Ve ya yeterince zevkli, eglenceli bulmuyorlar.. Aslinda bunlarin arastirilmasi ve insanlarin eksik buldugu tarafa egilmesi ve ortak zevklerine göre biseylerin organize edilmesi gerekir.. Bana göre posterlede olacak is degil.. Belki olurdu, ama bu cok daha profesyonel ve cekici bi sekilde olsaydi.. Eger bu kampanya bundan ibaret ve devami yoksa, isimiz gene yas..
Ne Sadik beymis.. Bebelerin biletlerinidemi o kendi cebinden karsilamis? Ya da getirdigi cocuklari oraya aldirma yetkisini ona kimler vermis.. Gene birisiyle bi isbirligi icinde olmasi gerekir sonucta.. Akil var mantik var, biraz düsünsek bu islerin tek basina olmayacagini bizde düsünebiliriz.. Sen o isin basina gecer, ben yaparim dersen, 40 kisi düsmez o isin pesine.. Kayseri'de isler böyle.. Yöneticilerde sonucta olayi yönetmek icin ordadir, gelen hangi bir ziyaretciyle bu insanlar ayni anda ilgilensin ki sonucta? Her isin basina bi sorumlu getirilir, o görevini tamamlamaya bakar.. Sorunun bu olmamasi lazim..
Asil sorun insanlarin gelmemesi.. Muzaffer abininde dedigi gibi, insanlarin bi cikari yok, onun icin gelmiyorlar.. Ve ya yeterince zevkli, eglenceli bulmuyorlar.. Aslinda bunlarin arastirilmasi ve insanlarin eksik buldugu tarafa egilmesi ve ortak zevklerine göre biseylerin organize edilmesi gerekir.. Bana göre posterlede olacak is degil.. Belki olurdu, ama bu cok daha profesyonel ve cekici bi sekilde olsaydi.. Eger bu kampanya bundan ibaret ve devami yoksa, isimiz gene yas..
dediklerin ne anlamda anlamadım,yapılan seylere kulp bulma anlamındaysa
bende görüstüm benzer seyleri duydum
hurma haric herkes yapılsında kim yaparsa yapsına gitmis
sorun ziyaretci veya cocuklar degil
o cocukların oraya geldiginden cogu yöneticinin suan bile haberi yoktur,adamlar umursamıyormus
yöneticiler fazla bulasmıyormus,kısacası işten kacıyolar mesai harcamak istemiyolarmıs
hurma,mamur kulüp calısanları,kapalı kaleden bazı arkadaslar calısıyormus birde cılgınlardan cocuklar sehirde dagıtıyormus.
CILGINCA38
29.09.2009, 15:13
dediklerin ne anlamda anlamadım,yapılan seylere kulp bulma anlamındaysa
bende görüstüm benzer seyleri duydum
hurma haric herkes yapılsında kim yaparsa yapsına gitmis
sorun ziyaretci veya cocuklar degil
o cocukların oraya geldiginden cogu yöneticinin suan bile haberi yoktur,adamlar umursamıyormus
yöneticiler fazla bulasmıyormus,kısacası işten kacıyolar mesai harcamak istemiyolarmıs
hurma,mamur kulüp calısanları,kapalı kaleden bazı arkadaslar calısıyormus birde cılgınlardan cocuklar sehirde dagıtıyormus.
Seninkide benim dediklerime kulp uydurma anlamindami bende onu anlayamadim.. Ben sana yapmamistir demedim, ama bu görevi üstlenmistir, ya da ona vermislerdir dedim.. Kendi basina yapti degil, Hurma, Mamur birileri ona bu yetkiyi vermistir..
Yöneticileride anlamak lazim dedim sadece.. Adamlarin kendi isleri var bi yandan, bi yandan oraya gelmisler yönetici vasfiyla orada bulunuyorlar.. E bir isede 10 kisi bakmazki.. Sadik baskan o ise görevlendirilince, digerleride baska bi isin pesindedir.. Büyük bi is yeri olarak kabul edelim orasinida.. Calisiyorsanda öyle büyük bi sirkette, kendi is yerini göz önünde bulundur.. Yöneticilerin nerde böyle bisey yaptigini gördün?
Ha yapilmasinda sakinca varmiydi? Hayir yoktu, yapsalar güzel bi davranis olurdu ama yapmamislar diyede asip, kesemeyiz..
Varsayimlarla yola cikmayalim.. Yapiyormus, ediyormusla olmuyo.. Bi de bunu diger taraftan dinlemek lazim eger mahkemesini kuracaksak burda.. ;) Yardim edenlerin ellerine, yüreklerine saglik, etmeyenlerinde cani sagolsun napalim.. Biz kendi yagimizda kavrulmayi iyi bilenlerdeniz nasilsa.. :)
Taraftarlar olarak bizler de destek olup şehri havaya sokmalıyız yönetime seslenip icraat yapmalarını sağlamalıyız kuru kuruya olmamalı..
Teşekkürler Sadık başkana ve Hurmaya inş. herkes onlar gibi olur dşünür ama bunlar yetmiyor daha çok şeyler yapmalıyız..
@cılgınca38
sadece bu konuda degil her konuda yöneticiler ne yapıyor ki
hersey mamur hurmanın sırtında
yöneticiler ancak yöneticiyim dese
CILGINCA38
29.09.2009, 17:56
@cılgınca38
sadece bu konuda degil her konuda yöneticiler ne yapıyor ki
hersey mamur hurmanın sırtında
yöneticiler ancak yöneticiyim dese
Onlarin degerini bi de begenmeyenler bilse sorunun büyük bi kismi cözülmüs olacak.. Her Yöneticininde kendine göre bir görevi var.. Hepsi birden ayni ise kosturamaz, bunuda bizim anlamamiz lazim.. Su anda kimisi Antalya'da tatilde, kimisi isinin basinda filan yani.. :)
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20091002/yalnizca_kayserispor_kampanyasi.html?ref=satb1#yor umlaroku
kayserispor her maçını boş tribünlere oynarken
kayseride oynanan galatasaray ankarağücü maçının kapalı gişe oynanması çok tuhaf gerçektende umarım kayserililer kendi takımını destekler
kampanya kayseriliden ama golü bursali bi yorumcu atmis
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.