Tam Sürümü Gör : Amatör maçta 4 bin taraftar
Amatör maçta 4 bin taraftar
Süper Amatör Küme'de mücadele eden Göztepe, yaklaşık 4 bin taraftarı önünde yaptığı maçta Şirinyer'i 1-0 yendi
Alsancak Stadı'nda yapılan maçta, Göztepe, 71. dakikada Enver'in attığı golle Şirinyer'i 1-0 mağlup ederek, 3 maçta 9 puana ulaştı ve gruptaki liderliğini sürdürdü.
2002-2003 sezonunda yer aldığı Süper Lig'den düşmesinin ardından, geçen sezon da Üçüncü Lig'de bu acıyı yaşayan sarı-kırmızılı takımı Alsancak Stadı'ndaki maçta taraftarları yalnız bırakmadı.
Kadrosunda bir Brezilyalı, bir de Makedon futbolcu bulunduran Göztepe, Şirinyer maçını da 1-0 kazanarak, liderliğini devam ettirdi ve iddiasını ortaya koydu.
batıkan_develi
19.10.2007, 18:34
işte taraftar helal olsun
BİZ:D:D kafaya oynayan takımı boş stada oynatıyoz:O
anti_ist_38
19.10.2007, 19:19
helal olsun adamlar dustugu gıbı cıkacakk....
Zor Biraz Amatörden Süper Lige Çıkmak Nekadar Zaman Alır
gercekten güzel bir taraftarlık ornegi
KAYSERİLİ_KİZ
19.10.2007, 19:52
helal olsun taraftarın hası hangi ligde olursan ol kaçıncı sırada olursan ol skor ne olursa olsun her daim yanında Tebrikler allah her takıma nasip etsin amatörde bu kadar taraftarı varsa ligde olsa .......
Zor Biraz Amatörden Süper Lige Çıkmak Nekadar Zaman Alır
Oftaş?
göztepe gibir takımın bu dutumda olmasın çok üzüldüm süper lig cıkarlar inş
adamlarin seyircisi var bizimki gibi cekirdek citmio ya
Oftaş?
GençlerBirliği Oftaş Hangi Tarihte Amatörde Oynadı ve Amatörden Süper lige Çıktı
2001 Tarhinde 3.Lige Düştüler ve 6 sene içinde Süper Lige Çıktılar ve Bunun Nedeni İse Gençlerbirliğinin Takımı Alması ve Pilot Takım Olmasının Büyük Payı vardır Göztepenin Durumu Çok Zor ve Süper Lige çıkması Bugün itibariyle her şey mükemmel gitse 7 yıl sürecek sence bu süre kısamı
batıkan_develi
19.10.2007, 20:48
GençlerBirliği Oftaş Hangi Tarihte Amatörde Oynadı ve Amatörden Süper lige Çıktı
2001 Tarhinde 3.Lige Düştüler ve 6 sene içinde Süper Lige Çıktılar ve Bunun Nedeni İse Gençlerbirliğinin Takımı Alması ve Pilot Takım Olmasının Büyük Payı vardır Göztepenin Durumu Çok Zor ve Süper Lige çıkması Bugün itibariyle her şey mükemmel gitse 7 yıl sürecek sence bu süre kısamı
göztepeyi alan şirketin hesabı gazetede yazanlara göre oftaşı alıp oftaşla göztepeyi birleştirip göztepeyi en kısa yoldan 1. lige çıkarmak
işte bu işlem olursa 2 yıl içinde göztepe 1. ligde
Belkide Daha Kısa Süre Bu Şekilde Olursa Adam Oftaşı Alır Adını Göztepe Diye Değiştirir Al İşte Göztepe Süper Ligde Tabii Bu İşin En Kestirme Yolu Ama Buda Zor Sezon Başında Ülker Grubu Oftaşı Alacaktı Olmadı
bunlar inşallah geri döner.
bıktık seyircisiz oynayan takımlardan...kasımpaşa, istanbul bb,oftaş ve ankara inşallah ligden düşerde taraftarı olan takımlar gelir. utanmya başladım valla. bu takımların maçı tvde olunca elin gavuru izlerde rezil oluruz diye korkuyorum:(
Helal olsun böyle bir seyirciye. Amatör takimi felan dinlemeyip maça yoğun ilgi gösteriyorlar.
Süper lig takimlarin seyircisi biraz örnek alsin.
YAKAMOZ_38
19.10.2007, 22:28
bizim taraftar görse izlesede bu maçı utansa biraz adamalr matörde bile 4 bin kişiye oynuyo
HERZAMAN
19.10.2007, 22:37
ya bende dedim allah ala kayseride bi amatör maçta sandım
açtımki göztepeymiş kardeşim göztepeyse 4 bin taraftar az gelmiş dünya bilyo göztepeyi yaa inşalah süperlige en kısa sürede dönerler çünkü tarfatarıyla hak ediyolar
ibrahim1299
19.10.2007, 22:58
amatore düssek bile terkedenler kahpe olsun die bir soz varya...helal olsun goztepeli taraftara......tebrikler
LEVENT ŞEKER
19.10.2007, 23:16
helal olsun adamlar aynen sunu dıyor amatore dussen bıle terkedenler kolpa olsun
http://www.youtube.com/watch?v=EwP4hUkrA74
Başka Söze Gerek Varmı Bu Arada 4 Bin biletli Seyirci Maçlarında 7 Bine Yakın Seyirci Deil TARAFTAR Vardı !
Golü de bizim Enver atmış :clapping:
http://img149.imageshack.us/img149/7495/19102007006rl1.jpg
helal olsun adamlara taraftarlık budur işte
Cörekdere38
20.10.2007, 18:16
insallah cikarlar
bugün erciyesin maçında bile yoktu bu kadar taraftar...o kadar kampanyaya rağmen:(
anti_ist_38
20.10.2007, 21:54
ya taraftar onlar bız taraftar degılız seyırcıyızz...
holigan_38
20.10.2007, 22:49
ya bende dedim allah ala kayseride bi amatör maçta sandım
açtımki göztepeymiş kardeşim göztepeyse 4 bin taraftar az gelmiş dünya bilyo göztepeyi yaa inşalah süperlige en kısa sürede dönerler çünkü tarfatarıyla hak ediyolar
evet bencede turkıyenın en ıyı taraftarına sahıp takımlarından bırı kesınlıkle hak etmıyor bulundugu bu konumu ınsallah en kısa zamanda gerı donerler superlıge ankara ıst beledıye kasımpasa gıbı takımlar duser cunkı bu takımların taraftarları yok denecek kadar az ank gucu harıc ankarada
anti_ist_38
21.10.2007, 10:47
adamlarda seyırcı yok taraftar var...
cAgAtAy38
22.10.2007, 13:10
http://www.youtube.com/watch?v=Z6hVWdl74uI
Adamlara helal olsun bizim stad da 20.000 kisi olsa boyle atmosfer yok
bunlar inşallah geri döner.
bıktık seyircisiz oynayan takımlardan...kasımpaşa, istanbul bb,oftaş ve ankara inşallah ligden düşerde taraftarı olan takımlar gelir. utanmya başladım valla. bu takımların maçı tvde olunca elin gavuru izlerde rezil oluruz diye korkuyorum:(
Lanet olsun ki Kasımpaşa'nın taraftarı Kayserispor'dan daha fazladır.
şunu unutmayın seyirci değil taraftar.Onlarda öyle bişey varki Hacemmisi,ninesi , genci, yaşlısı stada gidiyo deli gibi destekliyo. Şu an olimpiyat stadında olduğu için böyle oraya ezikler bile seyirci çekemiyo.
düşünün Aynı semtin insanısınız , birbirinize bağlısınız ve 200 metre ötede bi şenlik bi maç var onlarda oolay aynen böyle.
Oftaş,İstanbul konusunda sonuna kadar haklısın , Hadi Oftaşı da geç de bu belediyelerin hizmet vereceği parayı kulübe yatırması çok aptalca ... milletin şu anda senin benim vergimle İstanbul için bi takım süper ligde banane,sanane hatta İstanbul'dakine ne yahu...:uzgunum:
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.