PDA

Tam Sürümü Gör : Hala Unutamadım Unutamam da!

kslibooo38
16.10.2009, 01:29
Konuyu açmamda ki amaç başınızdan geçen ilginç unutamadığınız ve forumda paylaşmak isteyebileceğiniz olay ya da olayları anlatmanız için açtım(her konu olabilir forumun kuralları içerisinde)...Bazılarınıza saçma gelebilir ama bir coğumuzun yaşadığı dikkat çekici bir olayı coğumuz merakla okuyacaktır dikkatini cekecektir...Belki ibretle belki gülerek kahkaha atarak belki yuhhh beee bu da olurmu derdirtecek ne varsa acı tatlı garip şaşırtıcı ne geçtiyse başınızdan ya da tanık olduğunuz herşey olabilir...Konu eğer değer görürse forum üyelerince mutlaka vazgeçilmez başlıklardan biri olacak kanımca...
Saygılarımla...

kslibooo38
16.10.2009, 12:06
Konuyu açmamın asıl amacı kısa filmime bir sinopsis arayışım...Gecensene 3 kısa film cekmiştik...Birinde Kayserispor ve Erciyesspor Taraftarlar Derneği nde çekim yapmıştık...Geçen sene ankgücü-gs macı burda oynanacağı gün cekmiştik...Olaylar falan çıkmıştı kapalı kaleyle çılgınlar arasında...Çekimlerde baya bi zorluk çıkmıştı...Şuanda bir sinopsis arayışındayız ama halaaa bulamadık...Varsa aranızda kısafilm sever fikir verebilir sinopsis konusunda...

kslibooo38
16.10.2009, 12:22
http://www.vidivodo.com/241187/etki gecen sene çektiğimiz kısa film...izlemek isteyen varsa 5 dakikalık kısa filmdir...Dierlerinide facebook a attık ama facebook tarafından kaldırılmıştı filmleriz...

KraleX
16.10.2009, 16:14
Bir kayserispor filmi cekersen cok güzel olur (: Cektiğimiz cileleri vs vs (:

Peşindeyiz
16.10.2009, 16:20
Madem böyle bir yeteneğin var Kayserispor'umuza yapsana kısa bir film hemso :)

miles
16.10.2009, 21:53
Konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama aklıma unutmadım antep maçı gelir

Hayatımda polis ve jopla bi kez karsı karsıya kaldım o da Kayserispor sayesinde oldu.

Hangi yıl olduğunu unuttum ama Kayserispor ile Gaziantepspor ligde kalma mücadelesi veriyor ya antep düşecek yada Kayseri son maçlardan biri Kayseride kritik maç
Türkiyede futbolu takip eden herkesin bildiği iki isim Kompela ve Colulibaly Gaziantep'de oynuyor
Eski stadda erciyes trubunu önünde ısınıyorlar ikiside yedek seyircilerden biri Colulibaly'e laf attı Colulibaly size koyacak Kayseri şimdi dedi Colulibaly tribune döndü Kayserispor kalesini gösterip bir elini yumruk yapıp diğeri elini yumruk yaptığı eline vurarak(yapması kolay anlatması zormuş :) yani kısaca biz koyacağız size dedi eliyle.

Hareketi kompelada gördü uyardı ama ne fayda bu hareketi gören Erciyes tribunundeki tüm seyirci çıldırdı ellerinde ne varsa paralar su şişeleri kolalar saha ya yağıyor yağmur gibi antepli oyuncular kaçtılar kapalı trubun önüne orda ısnıyorlar kapalıda seyircilerde ellerinde ne varsa onların üzerine atmaya başladı sonunda tüm oyuncular soyunma odasına kaçtı
Bunların peşi sıra su an galatasarayda oynayan ayhan akman yeni parladığı sıralar cok iyi oynuyor son dakkalarda Kayseriye golu attınca taraftar iyice zıvanadan cıktı.
Maç bitti erciyes kale arkasından cıktık cıkışa doğru gidiyorum arkamdan bağırışlar duyuyorum bir döndüm arkama baktım polis jopları havaya kaldırmış sanki haçlı ordusuna saldırır gibi polisler taraftara doğru koşuyor joplardan kaçan yüzlerce insanda bizim üzerimize doğru koşuyor arkama bakmamla önüme bakıp koşmam bir oldu ama eski stadda erciyes trubunun arkasında uzun sürgülü kapı kapalı.
bamyacıoğlu kapalı salonun ordaki kapı 2-3 kişi gececek kadar acık binlerce kişi kapı ile polis arasında sıkışıp kaldı nefes alamayanlar yerlerde sürünenler var yardım edin diye bağıranlar yerdekilere el atalım dedik ama imkansız herkes kendi canın derdinde yere eğildiğin an kalkmana imkan yok korkuyla beraber yüzlerce kişi en az 5 metre uzunluğundaki sürgülü demir kapıyı bir itmeye başladı kapı sanki plastik yada kağıt gibi L şeklinde eğildi o kapının eğiliş halini hiç unutamam biz ortada kaldığımız için jopdan kurtulduk ama bizim arkamızdakiler baya nasibini aldı joplardan kapı eğildikden sonra herkes kendini caddeye attı ama arkadakiler ile yerdekilerin baya canı yandı.Ayhan akmanı ne zaman görsem hep o maç aklıma gelir o gün bu gündür de nefret ederim ayhandan

Sezon sonun da Kayserispor ligden düştü averajla.Bir önceki sezon son maçta vanspor antepi yenmiş ve ligde kalmıştı hatta maçdan golu attıkdan sonra vanlı oyuncular anteplilere sarılıyordu şike oldu her hali ile ortadaydı o maçta.o sezon son maçta antep vansporu 3-0 yenip averajla ligde kaldı vandan bir önceki sezonunun diyetini almıştı.Kayseri o zaman şuanda olduğu kadar fedarasyon üzerinde etki olmadığı için eli kolu bağlı lige veda etmişti

gaziköylü0038
16.10.2009, 22:17
karagümrük erciyesspor şampiyonluk maçı 4-1

kslibooo38
17.10.2009, 00:46
Madem böyle bir yeteneğin var Kayserispor'umuza yapsana kısa bir film hemso :)

Aklımda var senaryosu falan herşeyi hazır ama düşündüklerimi reele geçirmem için baya sağlam sponsorlara ihtiyacım var...Sınıf arkadaşlarımla üstesinden hayli hayli geliriz...Olay bizim tribünde dikkatimi çeken bi kişi üzerinde ve maç sonun da yaşananlar ile alakalı...Senaryo nun tamamı kafamda zate asıl herşey orda...Herkesin izlediğinde memnun kalacağı bi film emin olabilirsiniz ama ne söyleyebilirim ki kıt imkanlarla biz anca kısa film ödevlerimizi zor çekiyoruz...Ödevlerimize bile anca bi kamerayı bulmak için İletişim fakültesine 3 gün boyunca sabahtan gidiyoruz belki alırız diye ya zar zor alıyoruz ya da camera kiralamak zorunda kalıyoruz...Adamlarda haklı kolay kolay vermiyorlar...Birinde öğrenciye vermişler adam göle düşürmüş İletişim fakültesinin elinde bulunan en iyi camerayı(sony dsr 250)...Sonuçta öğrenciyiz malum anca :DD::D

38AhmetK.K
17.10.2009, 01:24
erciyesspor 1 rize 1 90+7 :(

EaZy38
17.10.2009, 01:32
hayatimda unutamadigim ve beni cok ama cok üzen bir mac
erciyes rize maci
kac gün aglamistim bir bilseniz...

kslibooo38
17.10.2009, 01:49
Arkadaslar sadece futbol deil futbol dısında da yasadıgınız ya da tanık oldugunuzz bir olay falan varsa onlarda olabilirr...

FANATİK38
17.10.2009, 10:49
Kayserispor-Trabzonspor maçı 6-5 biten yine anotherday anlattığı maç İst.Beldiye son dakika gölüyde Samiyende süper liği yitirdiğimiz maç Kayserisporun 3-0 yendiği Bakırköy maçı Kayseri-Sakarya maçı Gökanın atıp liğde kaldığımız maç. Benim için özel maçlar.

ali38_38
17.10.2009, 10:52
4.Sınıfdayken tanık olduğum ilginç bir olay
Arkadaşlarla esenyurt semtinin sokaklarında gezerken bir araba hızla önümüzden geçti sallamıyım ama en az 100 vardır hızı ve 3-5 sn sonra büyük bir ses duydum araba aynı hızla gelen otobüse çarpmıştı biraz ilerimizde olan olay yerine gittik işte çevreden insanlar falan geldi sonra polisler geldi adamın suratı haşat olmuştu acayip bişeydi ya polis sordu bişeyin varmı diye adamın arabamı kurtarın sözü beni çok şaşırtmıştı halada anlam veremem adam ölüyorki sonrasını görmedim belkide ölmüştür ve arabamıı kurtarın diyor içinde çoluğu çocuğuda var
araba insan hayatından dahamı önemli ? sorusu geldi aklıma

M_G
17.10.2009, 11:21
99 senesinde istanbuldayız
bir kayserili bir gölcüklü birde istanbullu arkadas geziyoruz
istanbulu arkadasın evinde kalıyoruz
araba ile cok feci kaza yaptık arana hurdaya cıktı
bizim burnumuz bile kanamadı ALLAHA COK SÜKÜR
ben kayseriye gölcüklü arkadasda memleketine gitti
aradan 2 gun sonra merkez üssü gölcük olanbüyük istanbul sakarya kocaeli depremi oldu

biz o gün araba ile kaza yapmasak aksam gölcüge gidecektik 2 gun orda kalcaktık ve depremde orda olacaktık
kalacagımız evde yıkıldı 2 kisi öldü maalesef

biz istanbuda kaza yapmasak belki bizde o evde ölecektik

Darkness38
17.10.2009, 12:23
kayseri4-antalya4

kslibooo38
17.10.2009, 13:27
Arkadaşlarla esenyurt semtinin sokaklarında gezerken bir araba hızla önümüzden geçti sallamıyım ama en az 100 vardır hızı ve 3-5 sn sonra büyük bir ses duydum araba aynı hızla gelen otobüse çarpmıştı biraz ilerimizde olan olay yerine gittik işte çevreden insanlar falan geldi sonra polisler geldi adamın suratı haşat olmuştu acayip bişeydi ya polis sordu bişeyin varmı diye adamın arabamı kurtarın sözü beni çok şaşırtmıştı halada anlam veremem adam ölüyorki sonrasını görmedim belkide ölmüştür ve arabamıı kurtarın diyor içinde çoluğu çocuğuda var
Bunda traji komik bi olay var...Güsel fikir...Kaza falan hepsini ayarlarazzz...Çekilebilir...Çok saol Ali...Bunu biraz süslerim sonra hocaya sunarım...
99 senesinde istanbuldayız
bir kayserili bir gölcüklü birde istanbullu arkadas geziyoruz
istanbulu arkadasın evinde kalıyoruz
araba ile cok feci kaza yaptık arana hurdaya cıktı
bizim burnumuz bile kanamadı ALLAHA COK SÜKÜR
ben kayseriye gölcüklü arkadasda memleketine gitti
aradan 2 gun sonra merkez üssü gölcük olanbüyük istanbul sakarya kocaeli depremi oldu

biz o gün araba ile kaza yapmasak aksam gölcüge gidecektik 2 gun orda kalcaktık ve depremde orda olacaktık
kalacagımız evde yıkıldı 2 kisi öldü maalesef

biz istanbuda kaza yapmasak belki bizde o evde ölecektik

Bu da aslında baya iyi çekimi zor...Depremi efektlerle ayarlarızzzz ama efekt izleyenlere olayın duygusunu kacırtır...Biraz zor ama hocaya sunarım yinede bunu...

anti_ist_38
18.10.2009, 10:34
kayseri- sakarya macı ve kalecı senol :) hop hop senol top senol :):):):):) eskıler ıyı bılır

KyS_ToTTi
18.10.2009, 10:53
kayseri- sakarya macı ve kalecı senol :) hop hop senol top senol :):):):):) eskıler ıyı bılır

Siyahla Yeşil :gulme:

ibrahim1299
11.01.2010, 20:01
Burda yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum...Özellikle Ali38_38 e...Çünkü Ali' nin yazdığı olay üzerine çektik filmi tabi bazı kısımlarını değiştirdik ve eklemeler yaptık...Ama filmin konusunu değiştirmedik...Ali' nin yazdığı olayda bir erkeğin arabasına kızlardan daha çok önem vermesiydi bizde onun üzerine bunu çektik...izlemek isteyen varsa facebook ta bu linkte:

http://www.facebook.com/video/video.php?comments&v=107222322623199

ali38_38
11.01.2010, 20:58
Helal be ibrahim güzel oynamışsın :D

38AhmetK.K
11.01.2010, 21:07
bu olay zaten senin basindan gecmese sasardim :D

ali38_38
11.01.2010, 21:58
Bu daha binde biri ahmet hepsini anlatsam roman olur valla :D

ibrahim1299
12.01.2010, 15:36
Helal be ibrahim güzel oynamışsın :D

Eyvallah saolasın Ali:))

KyS_ToTTi
12.01.2010, 15:49
Eyvallah saolasın Ali:))

Dostum Brad Pitt halt etmiş senin yanında yeni çalışmalar var mı bir Holigan filmi çevirsen Kayserisporla ilgili bir filmde olabilir yada Kayseri-Sivas olaylarında esinli bir film de :) ama birilerinin elinden tutması lazım

ibrahim1299
12.01.2010, 15:56
Dostum Brad Pitt halt etmiş senin yanında yeni çalışmalar var mı bir Holigan filmi çevirsen Kayserisporla ilgili bir filmde olabilir yada Kayseri-Sivas olaylarında esinli bir film de :) ama birilerinin elinden tutması lazım

Saolasın hacım...Aklımda dediğin gibi holigan film senaryosu falan var ama şuan için bizim onu bu şartlarda çekmemiz çook zor:))

ali38_38
12.01.2010, 15:57
Başımdan geçen çok ilginç holigan sahneleride var ibrahim istersen anlatırım :D:D

ibrahim1299
12.01.2010, 16:12
Başımdan geçen çok ilginç holigan sahneleride var ibrahim istersen anlatırım :D:D

İnşallah ortak kısmette varsa öyle bi film sana uğrarım kesin:))

M_G
12.01.2010, 19:51
benim konu ne oldu yaw:)

ibrahim1299
12.01.2010, 20:02
benim konu ne oldu yaw:)

Hepsini diğer grup elemanlarıyla konuştuk ama kolay ve çekebileceğimiz en az masrafsızı Ali nin yazdığıydı...Sana da çok teşekkür ediyorum ayrıca yardımcı olmaya çalıştığın için...Mehmet Gazi senmisin M_G ?

M_G
12.01.2010, 22:19
yok ben mehmet gazi degilim

38ölümüne38
13.01.2010, 19:20
Guzel olmuuuss...ama cok komiiikkk...^^

METİN
14.01.2010, 10:26
bu takımda unutulmayacak çok şey var. bir örnek samet aybaba sene 90 lar.. ve bu zamandaki temsilcileri....... anladınız siz onları.........

Tim
14.01.2010, 16:24
ikiside cok güzel olmus özellikle ''etki'' tam karizma olmus ordaki kücük cocukta cok tatlı digerindede mimikler falan cok güzel olmus komedi olanında...
''etki'' de calan müzik ile diger komedi olan videoda calan sarkıların ismi ne ?

Tim
14.01.2010, 16:27
ikiside cok güzel olmus özellikle ''etki'' tam karizma olmus ordaki kücük cocukta cok tatlı digerindede mimikler falan cok güzel olmus komedi olanında...
''etki'' de calan müzik ile diger komedi olan videoda calan sarkıların ismi ne ?
muzik: metallica...turn the page :)
digeri yazmıyor fransızca gibi olan magazada calmaya baslayan sarkı onun adı ne:helpsmilie:

ibrahim1299
14.01.2010, 18:51

Eyvallah teşekkürler TimCahill...

Mağazada çalan müzik sanırım "Issız Adam" filminin müziklerinden biriymiş...Öğrenince yazarım buraya...

ibrahim1299
14.01.2010, 18:54
Guzel olmuuuss...ama cok komiiikkk...^^

Eyvallah saolasın 38ölümüne38...:)

Tim
14.01.2010, 19:30
Eyvallah teşekkürler TimCahill...

Mağazada çalan müzik sanırım "Issız Adam" filminin müziklerinden biriymiş...Öğrenince yazarım buraya...
michel fugain...une belle histoire
müzik secimlerinizde gercekten harika olmus