PDA

Tam Sürümü Gör : Protesto ediyoruz!!

CILGINCA38
19.10.2009, 14:59
Makukula Pepe'ye özendi!

Kayserispor, Galatasaray’ın yenilmezlik unvanına son veren Ankaragücü’nü dün seyircisi önünde 3-0’la dize getirirken karşılaşmanın 24. dakikasında ortalık karıştı.
Sarı kırmızılı ekibin Zaire asıllı Portekizli golcüsü Ariza Makukula, Ankaragücü’nden Koray Çölgeçen ile girdiği ikili mücadelede rakibini önce itti, ardından da hızını alamayarak tekmeledi.

Takım arkadaşlarının yerde kaldığını gören Ankaragücü futbolcular, büyük bir öfke içinde Makukula’nın üzerine yürüdü. Kayserisporlu oyuncuların da araya girmesiyle kısa bir süre saha içinde arbede yaşandı.

İki takım futbolcularının sakinleşmesinin ardından hakem Fırat Aydınus’un Makukula’yı oyundan atması beklenirken cebinden sarı kart çıktı. Portekizli yırtarken, Koray da tekme yediği için sarı kartla cezalandırıldı. Real Madrid’li Pepe’yi anımsatan tekmesiyle maçın kahramanı olan Makukula, kırmızı görüp oyundan atılmaktan kurtuldu.

10 maç ceza almıştı

LA Liga’da 21 Nisan 2009’da oynanan ve Real Madrid’in Getafe’yi 3-2 yendiği karşılaşmanın 87. dakikasında rakip takım kaptanı Casquearo’yu yerde tekmeleyerek kırmızı kart gören Madrid ekibinin Portekizli stoperi Pepe 10 maç ceza almıştı. Olayların hemen ardından pişman olduğunu dile getiren Portekizli yıldıza İspanya Futbol Federasyonu acımamıştı.

19.10.2009
Kaynak : Hürriyet

Artik su gazetecilerede tepki gösterme zamani.. Mesela bu Hurriyet'teki haberi yapan Oktay Ensari!! Ya Pepe kim abi ya, ki bizim Maku ona özensin.. Bizim oyuncularimiz bizim icin degerlidir, ve onlara bizim destek oldugumuzu göstermenin tam zamanidir simdi.. Zaten adam haberinde sallamis.. Dedigim gibi maci izlemeden yorum yaptigi ap acik belli..

Hep bir agizdan, ama topluca küfür etmeden güzel bi sekilde herkes bi mail yazsin..
Oktay efendinin mail adresi kayseridha38@hotmail.com
Takimimiza ve oyuncularimiza sahip cikma, destek olma zamani!!

batuhandan
19.10.2009, 15:07
Arkadaşlar konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum, bende böyle bir konuya dikkat çekmek istemiştim. Bu yazarın Makukula yı haber yaparak kamuoyu oluşturma çabası içinde olduğu ve Ankaragücüne karşı alınan haklı galibiyete gölge düşürdüğü düşüncesindeyim.

Bende kendimce bir araştırma yaptım, bu yazarın ofis numarasına ulaştım. Bizzat arayarak teessüflerimi ilettim.

533 649 68 88

Makukulanın Kayserispor için ne kadar önemli bir oyuncu olduğu ortada iken böylesi tahrik edici bir haber hiç şık olmamıştır.

Kınıyorum

Valentino
19.10.2009, 15:24
İki takım futbolcularının sakinleşmesinin ardından hakem Fırat Aydınus’un Makukula’yı oyundan atması beklenirken cebinden sarı kart çıktı. Portekizli yırtarken, Koray da tekme yediği için sarı kartla cezalandırıldı. Real Madrid’li Pepe’yi anımsatan tekmesiyle maçın kahramanı olan Makukula, kırmızı görüp oyundan atılmaktan kurtuldu.

Açıkcası bu haberi okuduğumda bir Ankaragücü sempatizanı gazeteci yazmış kendi penceresinden bakmış aklınca haksızlığa uğradıklarını anlatmaya çalışıyor demiştim.
Bu haberi yapan Oktay Ensari denen zat üslubuyla kalitesini ortaya koymuş.Bu ve bunun gibi şekli şemali belli olmayan sözde gazetecileri kulüp sınırları içine sokmayan Kayserispor yönetimini tebrik ediyorum.

haso
19.10.2009, 15:31
adammi?
bu sahismi?
arpa var yirmi?
arpa yi versek susar mi?
futbolun f sinden anlarmi?
memleketi MARDIN mi?
kayserispor la ne alakasi var?
ne gibi cikar pesinde ?
amaci ne ?
o numaradan arayip burda yazilamayacaklari soylesek akillanirmi?
bu mardinlinin kayserispor la alakasi ne?
kayserispor la alip veremedigi ne?
neden devamli camur pislik atiyor?
bu gibi sahsiyetler kayserili olmadigi halde neden kayseride adam yerine konuyor?

KyS_ToTTi
19.10.2009, 16:07
Valla bende Trabzonlu bir yazarın işidir dedim baktılar Kayserispor ve Makukula iyi gidiyor bunların tekerine çomak sokmak için böyle mide bulandırıcı bir kıyas yapmışlardır dedim ama bu memlekette para kazanan birisinin böyle bir haber yaptığını duyunca şok oldum başkası yapsa bu kadar zoruma gitmezdi bu memleketin ekmeğine hıyanet eden bu tip kişiliksiz şahısların topunun Allah belasını versin kazandıkları para haram olsun.

CILGINCA38
19.10.2009, 16:29
Oktay Ensari Hürriyet'in Kayseri temsilcisi oldugu icin bu adami hedef gösterdik.. Fakat Ensari arkadaslarimizdan birine ulasmis ve kendinin sucu olmadigini ve bu haber Istanbul Spor servisinden aldiklarini aciklamis.. Arkadasimiz bu haberin yanlislarla dolu oldugunu belirtmistir.. Bu haberi artik Ensari'mi yapti, hatasinimi kapatmaya calisiyor bilemeyiz ama neticesinde takimimizin sahipsiz olmadigini anlamaya baslayacaklarinin ilk adimi atilmistir..

Tepkisiz kaldica basimiza cikarlar.. Her defasinda tepkimizi gösterip takimimiza destek cikmaliyiz.. Bu baslik altinda bundan sonraki protesto edecegimiz habercileri, haberleriyle birlikte toplayalip, hangi sekilde protesto edecegimizin kararini alalim.. Artik birlesme zamani!!

CILGINCA38
19.10.2009, 17:59
Abicim, konuyu okursan yazdim zaten.. Ensari ben degilim demis, ama bu ne kadar dogru orasini bi Allah bilir.. Ensari degilse bile o Hürriyet gazetesine haberi ucurmustur, ve bi dahakinede Ensari'de, diger Hürriyet calisanlarida biraz daha dikkatli olup, ayaklarini denk alirlar.. ;)

Protestonun dozajina gelince adama sövecek degiliz, küfür etmeyelimde dedik.. Amac güzel bi sekilde protestomuzu yapip, bizimle ugrasilmayacagini bildirip tekrar evin yolunu tutmak.. :) Bizler icin ne sularla dolu tankerlere, ne de göz yasartici gazlarada gerek var..