PDA

Tam Sürümü Gör : Gökhan Ünal: Bunaldım, Gidebilirim

develideportivo
20.10.2007, 12:47
Gökhan Ünal: Bunaldım, gidebilirim
http://www.ntvspor.net/Images/21069.jpghttp://www.ntvspor.net/Images/21068.jpg
Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal, son günlerde hakkında çıkan eleştirilerden dert yandı. "Son 15 günde yaşananlardan sonra ciddi ciddi yurt dışına gitmeyi düşünüyorum" diyen Gökhan, İspanya'dan teklifler aldığını ve bu tekliflere sıcak baktığını söyledi.

NTVSPOR - Güncelleme: 00:52 TSİ 20 Ekim 2007 Cumartesi

Transfer sezonunun gözde isimlerinden olan ve büyük kulüplerin ısrarlarla istemesine rağmen Kayserispor'da oynamayı tercih eden Gökhan Ünal, NTV Spor Servisi'nden Levent Demirkay'ın sorularını yanıtladı.

Golcü futbolcu, "Milli formayı giydikten sonra hakkımda bazı dedikodular çıktı. Kafa olarak A Milli Takım'da bir türlü rahat olamadım. Son 15 günde yaşananlardan sonra ciddi ciddi yurt dışına gitmeyi düşünüyorum" diye konuştu.

A Milli Takım'daki performansınla eleştirildin. Neler söyleyeceksin?

Oynadığımız iki milli maçtan sonra, hakkımda bazı kötü yorumlar çıktı. Sonuçta milli takımın seviyesi çok farklı, istediğiniz oyunu oynayamayabilirsiniz. Kulüp takımında yaşadığın rahatlığı belki milli takımda yakalayamazsın. Ben bunu bir türlü yakalayamadım. Kafa olarak bir türlü rahat olamadım.

Peki kafanda neler var? İstanbul'da oynamak, Avrupa'da oynamak?

Öncelikle bizim basınımız futbolcuları çok yıpratıyor. Sonuçta biz de insanız. Gol kaçırmayı ya da kötü oynamayı biz de istemeyiz. Son 15 günde yaşadıklarımdan sonra ciddi ciddi yurt dışına gitmeyi düşünüyorum. Orada böyle bir baskı yok. Yurt dışında kendimi gösterebileceğime inanıyorum, sonuçta bu kapasiteye de sahibim.

Sezon başında yurt dışından teklif var mıydı?
Evet sezon başında vardı. Ancak olmadı, kulübüm izin vermedi. Ama kulübümün de artık kolaylık sağlayacağına inanıyorum.

Peki tercih ettiğin bir lig var mı?

Şuan İspanya'dan birkaç teklif var. Ben de İspanya'yı istiyorum. Futbol oynama açısından İspanya bana cazip geliyor.

mustang
20.10.2007, 13:08
Gökhan ispanya'ya git eger gideceksen orası süper bir lig senin için en hayırlısı olsun

emre_38_ks
20.10.2007, 13:15
Gokhan Evet Ispanya Ligi Tam Sana Gore..bizler Senin Hep Yukseklerde Oldugunu Gormek Isteriz..uc Buyukler Denen Takimlara Gidip Zafer Biryol Burak Gokhan Gulec Vs Gibi Oldugunu Gormek Uzer Bizi..sezon Sonunda Avrupa Ya Mutlaka Git Bence ..bizi En Iyi Sekilde Temsil Edeceginden Suphem Yok..gogsumuzu Kabartacaksin Bundan Eminim...

Müh.Volkan
20.10.2007, 13:18
gökhan ünal gitmek istemesi doğal böyle bir ülkede..
fakat yerine oturacak bir oyuncu yok bizim takımda,keşke ilhan parlak gitmeseydi de biz de
yolun açık olsun gökhan,diyebilseydik..

VK38
20.10.2007, 13:20
tuncay avrupada yapamiosa gökhan top toplar

mustang
20.10.2007, 13:22
Medya tuncayı çok abarttı ve gittiyi takım çok kötü gökhan inanıyorum ki avrupada çok başarılı olur

Erkan
20.10.2007, 13:25
transfer dönemine daha var gökhancım şimdiden başlama
şöle transfer dönemine 2-3 hafta kala yap şu açıklamaları o zaman değerin dah çok artar;)
Süleyman hurma barcelona ile bi görüşsün anlaşırsanız oraya git...
henry'i seviyon zaten,süper bi ikili olursunuz..

superluxsick38
20.10.2007, 13:29
Ne diyelim inşallah pişman olmassın (pişman olanları çok gördük).

İspanyadan hangi takım istiyormuş acaba?

buraqh
20.10.2007, 15:02
Miili takımdaki performansınla eleştirildin kayserispordaki performansıyla ilgili eleştirilsen haklısın gökhancım gitmekte ama sen yurtdışına gittiğinde yine çağıralacaksın milli takıma yinede kendi düşüncelerin kendi kararın umarım hayallerine kavuşur ispanyada bizleri gururlandırırsın.

your_azrail38
20.10.2007, 15:17
Gökhan kesinlikle İspanya'da başarılı olur fakat Tuncay gibi düşmeye aday gösterilen takıma giderse kötü olur.....Yolun açık olsun bize iyi para kazandır ama...

Roy Keane
20.10.2007, 15:57
transfer dönemine daha var gökhancım şimdiden başlama
şöle transfer dönemine 2-3 hafta kala yap şu açıklamaları o zaman değerin dah çok artar;)
Süleyman hurma barcelona ile bi görüşsün anlaşırsanız oraya git...
henry'i seviyon zaten,süper bi ikili olursunuz..

Belki de dememiştir böyle. Basının rezilliği gözönünde bulundurulursa belki de Gökhan böyle sözler sarfetmedi.

Bir arkadaşımız yukarıda İlhan Parlak yazmış da Alaattin İlhan Parlak'tan kat be kat üstün bir futbolcu. Hem de has Kayserili. Sürekli oynatılırsa faydalılığını hepimiz göreceğiz de Mehmet Bulut hoca onu ısrarla yedek bırakıyor.

Volcanic Mount
20.10.2007, 16:55
KAYSERİ SPOR A para kazandırıp gidecekse uğurlar olsun,

kendi için gidiyorsa yolu açık olsun!!!

Fatih Y.
20.10.2007, 17:05
Artık Sana Hiç Kimse Hedefimiz Var Takımda Kal Demez Galiba Gökhan

VK38
20.10.2007, 17:10
daha topuzda gider bide gitmeyecez diolardi bunlar bizim icin deilya dolarlar icin kalio kimi kandirionuz ugurlar olsun

ali38_38
20.10.2007, 17:17
güle güle gökhan zorla tutmuyoz :clapping::clapping:

Kapadokyalı
20.10.2007, 17:48
maç çıkışı gökhanla taraftarlarımız arasında tartışmalar falan yaşandı malesef.gökhanın aklında kayseri falan yok artık.gitmesi en hayırlısı

Roy Keane
20.10.2007, 17:52
Kaç sene kaldıkları ve Kayserispor'a yaptıkları hizmeti ne kadar çabuk unuttunuz? Biraz vefa... Adam giderken kaç milyon euro kazandıracak size. Daha da Gökhan'a kızıyorsunuz.

VK38
20.10.2007, 17:53
golcü defol la takimdan durma taraftarla tartisio ne alip veremedigin var bizle olum seni adam yapan biziz artistmi oldun simdi :wallbash:

ahmetg38
20.10.2007, 17:53

çok doğru burda ilk 11 de orda ne belli tuncaya döner ama bizde hak vermeli iyi oynadığında alkışladık kötü oynadığında da biraz kızalım bizde hak vermeli kendine baksın kaçırdığı gol saç baş yoldurdu öyle kolayına kaçacakl gol değildi :unsure:

Kapadokyalı
20.10.2007, 17:54
Kaç sene kaldıkları ve Kayserispor'a yaptıkları hizmeti ne kadar çabuk unuttunuz? Biraz vefa... Adam giderken kaç milyon euro kazandıracak size. Daha da Gökhan'a kızıyorsunuz.

iyide abi kimse kayseriden büyük degil.gökhan sıkıldı da biz patlayacagız nerdeysae sıkıntıdan ikide bir gidiyorum falan gibi sözlerinden gidecekse yolu açık olsun.yaptıklarını inkar eden namert olsun

Roy Keane
20.10.2007, 17:58
iyide abi kimse kayseriden büyük degil.gökhan sıkıldı da biz patlayacagız nerdeysae sıkıntıdan ikide bir gidiyorum falan gibi sözlerinden gidecekse yolu açık olsun.yaptıklarını inkar eden namert olsun

İkide bir gideceğim demesi konusunda en sonuna kadar haklısın zaten. Nitekim Gitmek isteyen topçuyu tutmayacaksın da zaten. Lakin medya o bir kez dese beş kez gideceğim demiş gibi gösterdiği için bu konuda da haklı olarak üstüne gidiliyor ziyadesiyle.

Kapadokyalı
20.10.2007, 18:02
gökhanın gazetede çıkan haberlerinin dışında gidecem diye yaptıgı röportaj benim hatırladıgım 4 oldu.kendisi bunu röportajlarında sürekli söylüyor yoksa biz zaten gazetelere aldırmıyoruz bile

k@yserili_boy
20.10.2007, 18:05
hayırlısı olsun ne dıyelım kral gonlun ne ıyıse o olsun

burak
20.10.2007, 18:07
bu arda Gökhan abi sagol tsk ederim yolun acik olsun süper lig de kalma suttgarta gitsin

mali38
20.10.2007, 18:42
gidiyosan git beee...sanki bulunmaz hint kumaşı. bi gol kralı oldu başımıza maradona kesildi mübarek havasından geçilmiyo... ama topuz öyle değil.sapına kadar kayserisporlu

bu satten sonra bundan hayır gelmez, devre arası inşallah iyi bir paraya yolaanır

Leo İglesias
20.10.2007, 18:45
olmaz böyle şey ne demek bunaldım,gidebilirim sen bu işten milyon dolarlar alıyorsun tabii ki baskıyı kaldırmak zorundasın tamam medya çok yüklenio ama bu yüzden böyle bişi yapmak çok saçma bu işin altında başka bahaneler var bu çok belli

anti_ist_38
20.10.2007, 18:46
napalım yolu acık olsun kulup acısındanda degerı dusmeden satılmalı bence kulube faydası olsun....

3838
20.10.2007, 18:46
İstanbul'a gitmesinde..İspanyada kendisini gösterir

LEVENT ŞEKER
20.10.2007, 19:01
falan filan forza milan ropartaj yalan

mali38
20.10.2007, 19:04

buda doğru...gökhan illaki gidecekse türkiyeden bi takıma gitmeli, yoksa kaybolur gider

Necati
20.10.2007, 19:21
gökhan ünal sen bizim herşeyimizsin nolur bizi bırakma

13
20.10.2007, 19:22
elbet bir gün gidecek ama var daha zamanı...

superluxsick38
20.10.2007, 19:40
Giderse başarılı olur bence, gitsin.

Bekliyoruz seni İspanyaya Gökhan Ünal.

batıkan_develi
20.10.2007, 19:47
istanbula gitmesinde nereye giderse gitsin
gitceği yerde eminim başarılı olcaktır

Necati
20.10.2007, 19:49
gökhan giderse bu sezon şampiyon olamayız bu yüzden gitmesin

ÜnSaL38
20.10.2007, 19:56
gökhan giderse bu sezon şampiyon olamayız bu yüzden gitmesin

biz bu şekilde tolunay hoca varken anca kafkasyada şampiyon oluruz tolunay varken küme düşmeyelim yeter ne şampiyonluğundan bahsediyosun

ahmetkaracaglar
20.10.2007, 20:38
Git Git Git de Gor......

YAKAMOZ_38
20.10.2007, 20:43
gökhan eninde sonunda gidicek bu takımdan kafasına koymuş valla yolun açık olsun giden gider bizim dünyamız her türlü döner futbolcular gidici kayserispor her zaman kalıcıdır

tartanay
20.10.2007, 21:03
kayserisporun puan kayıpları artarak devam ediyor...Bence de Gökhan artık yurt dışında oynamalı ve İspanya ligi ona yakışır ve kesinlikle başarılı da olur....

KaraKan
20.10.2007, 21:21
Kayserispor'dan direkt Avrupaya giderse gitsin sevinirim ama Gs'li Fatih gibi ben avrupaya gidiyorum deyip cüzzi bi ücretle yunan takımına transfer olup 3 ay sonra fb'ye döndügü gibi olmasında madem gidecek kulübe faydası olarak gitsin..

Muzaffer
20.10.2007, 21:24
İspanyada başarılı olacağına inanıyorum.
Kim bilir belki Villareal e gidebilir.

anti_ist_38
20.10.2007, 21:27
ıyı bı takıma gıtse...

kaizereis
20.10.2007, 23:19
bazıları tuncayı adam sanıyo
tuncayla gökhanı karşılaştırmam bile
gökhan bi kere adam tuncay gibi artistlik yapıp takımı yakan biri deil
gökhan avrupaya gidip göğsümüzü kabartsın
zaten takımdan sıkıldığı her halinden belli artık daha iyi bi ligde oynamak istiyor
bi 10m euro falan eder galiba :D

Fossa De Leoni
20.10.2007, 23:21
bye bye

oktay38
20.10.2007, 23:32
Gitsin bence de bu takıma fazla çünkü bu takımın başındakiler Gökhan'a göre küçük düşünüyor. Başka takımda olsa el üstünde tutulurdu ama bizim hoca oyundan alıyor. Mehmet ve Gökhan bu gidişle iyice takımdan soğuyacak.

Quaresmaa
20.10.2007, 23:47
oktay38
Gitsin bence de bu takıma fazla çünkü bu takımın başındakiler Gökhan'a göre küçük düşünüyor. Başka takımda olsa el üstünde tutulurdu ama bizim hoca oyundan alıyor. Mehmet ve Gökhan bu gidişle iyice takımdan soğuyacak.

aynen katılıyorum senın bu yazının aynısını bende yazdım ama millet bana yanlış düşünüyorsun demişti
takımdan bu iki isim soğutuluyor arkadaşlar
gitsin vallaa keşke portoya gitse bari porto çok ciddi bir teklif yapmıştı
başarılar kral

ahmetkaracaglar
20.10.2007, 23:53

Gokhan milli mac yorgunu ..Tabi cikacak...Herseyi bilir gibi konusmayin bide burda

oktay38
21.10.2007, 00:15
Bence de..

maho-38
21.10.2007, 00:50
suan form düsüklügü var gökhanda ama isterse gitsin söyle bi 6-7 millyona falan satarsak yerini dolduracak oyuncu aliriz o parayla

Erkann_38
21.10.2007, 00:54
Kral gitmez

koseficient
21.10.2007, 09:57
bence de gitsin... kayserinin adını avrupada duyursun
bunaldım demiş ya gökhan, tolunay hoca yüzünden ben de bunaldım maçlardan.

anti_ist_38
21.10.2007, 10:20
gıtmesıne gerek yokk sag bek aldıkmı takım duzelecek....

ahmetkaracaglar
21.10.2007, 12:45
biz sanki son 5 mactir sagbekten gelen ortayla gol yiyoruz yanlismi hatirliyorum sizce(gencelerbirligi,galatasaray,denizlispor,anka raspor,gaziantepspor)

ahmetkaracaglar
21.10.2007, 12:46
bunu tolunay hoca goremiyormu acaba herkes goruyorda..sagbeke ozel bi onlem almasi gerekmezmi

ibrahim1299
21.10.2007, 13:36

bence tam tersi bir durum::::: bence bu gibi durumlar icin futbolcuların ozelliklerine bakmak gerek cunku ingiltere liginin oyun anlayısı tuncayın oyun anlayısıyla kesinlikle uyusmayan bir lig cunku tuncay kosan ozellikle cok driping atan bir oyuncu zate one cıkmasının nedenlerinden biride bu bunu İngilterede yapamadı cunku ingilterede kosu yapmak yada ispanyada kosu yapmak icin o ligin ust duzey futbolcularından olmak lazım...mesela liverpool da oynayan oyuncular menchasterdde chealse de arsenal de oynayan oyuncular bunu yapıyo:İspanya liginde de bole mesele orda da messi ronaldınyo gibi dar alanı acacak cooookkk oyuncu var.Ha hepsi ronaldinho yada Messi kadar olacak oyuncu diil ama dar alanı acacak oyunculardır. tuncay o ligde Turkiyede yaptıgı gibi oyun oyanayacak oyuncu diil...Turkiyede yapıor cunku tuncaya karsı duracak fazla oyuncu yok ve genis alan cok...Ama İngilterede tuncaya ve tuncay gibilere karsı cok rahat oynayacak oyuncu cok vede İngiltere liginde genis alan bulmak cok zor....

Ha simdi GOKHAN ÜNAL a geldigimizde Gokhan ünal ispanyada kesinlikle tutar cunku Gokhanın oyun anlayısı bakımından İspanya cok hatta en musait liglerden biri...Cunku İspanyada forvet oyunculara atılanara paslar uzun paslar cok one cıkan olaydır ispanyada dikkat ettigimizde goller hep bu sekilde gelisir...Gökhan da zate en iyi ozelliklerinden biride bu oyun seklinin kendisine en uygun bir oyun oldugudur...Zate Gökhanda oyun anlayısı bakımından ara paslar la defansın arkasına iyi gecereek uzun paslarla top alarak gole giden oyuncu bunu hepimiz biliyoruz...Yani Gökhan İspanya ya giderse en iyi tercihi yapmıs olur...

.....ANTİ-BİZANS.... Gökhan eger gideceksen kesinlikle bizansa gitme...eger bizi az biraz seviyorsan gitme...

suvari
21.10.2007, 17:14
gökhan mücadele etmeyi sevmeyen kişiliğe sahip avrupada iş yapabilmesi için biraz daha fizik açıdan gelişmesi lazım yetenek var ama çalışma yeterli değil benim gördüğüm ikili mücadelelerde çok yerde kalıyor. Biraz çalışırsa avrupada oynar belki yine özelden kızacak mesajlar atarsın ama istanbul seni yer gördün 15 günde medyayı ve son yunan maçında attığın şutu yuhlayan taraftarı. sadece çalışma temponu arttırırsan hedeflerine ulaşabilirsin yoksa bu tempon yeterli değil.

38efe38
21.10.2007, 18:11
hatırladığım kadariyle, lig öncesinden bu yana, hatta İzmit'teki kamp zamanında Tolunay hoca ısrarla (!) sağ kanat oyuncusu istedi..
Ama, alınamadı.. Yada alınmak istenmedi..
O günden sonra 2 transfer yapıldı.. Pablo Avendano ve Saidou..
Ama, kanayan yara SAĞ KANAT...
Geçen sezon Uğur (Galatasaray) bu işi iyi yapıyordu..
Ama bu sezon bu sıkıntı giderilemedi..

zirveci38
21.10.2007, 18:30
GİDER AMA AĞLAYARAK DÖNMEK İSTER...
Türk futbolunun DEV ve ÜRETKEN olduğunu düşünen arkadaşlar yanılıyorlar.Ülkemizde Profesyonellik tam hazmedilemediği içindir ki bizim yurtdışına gönderdiğimiz oyuncu sayısı bir elin parmağı kadar bile yok ! Allayıp pullayarak gönderdiklerimiz de sonuçta AĞLAYARAK dönmek için can adıyorlar (!)... Biri müstesna : Tugay'ı biz YAŞLI diye bitirmek istedik, o bizlere inat gitti yıllardır İngiltere'de kralını oynuyor.
Gökhan Ünal iyi bir insan, iyi bir golcü.Ama çok duygusal...İki Milli maçta görev alan ve açıkçası hiç te başarılı olamayan Gökhan Ünal'ın "Bunaldım.Gidebilirim" demesi de zaten bundan kaynaklanıyor.
Herhangi bir maçta oyundan çıkması ise tamamen Teknik Direktörün görüşleriyle ve bunu en çok bilen tabii ki o olmalıdır.Gezinen,formsuz ve giderek dağılan oyuncusunu sahada daha fazla tutup tümden yitirmek istemez.

ibrahim_1966
21.10.2007, 19:13
Yapmayın be tutarsız olmayın lütfen. Daha dün adama kral diyenler bugün gidecek diye bulunmadık hint kumaşımı diyor. çok yanlış bi ileştri bence. Bana sorarsanız adam gideceğim diyorsa sonuna kadar haklı. hayatımda ilk kez deplasmana gittim gençler maçına. berabere kaldık üzüldüm. ama ondan daha fazla üzen ise GÖKHAN'a yapılanlardı. Bu adam bu yapılanları haketmiyor. Takımın en iyi 3 futbolcusundan birisi. Ama birileri maç çıkışı show yapmak için adama hakaret düzeyinde laflar ediyor. Ayıp ya valla ayıp. Adam elinden geleni yapsın, sonra gidin adama demediğinizi bırakmayın. Bunu yapanları kınıyorum. Ayrıca çok bağırmak istiyorsanız bu takımda bağırılması gereken çok adam var gidin onlara bağırın. neden Gökhan'a???????

ibrahim_1966
21.10.2007, 19:16
Gitsen bile, şimdiye kadar bu takıma kattığın çokşeyden dolayı sana minnettarım. Teşekkür ediyorum GÖKHAN ÜNAL. Kralsın sen....

Cilginlar_38
21.10.2007, 19:17
sallayan sallayana yav. nereye gönderiyonuz adami, daha sampiyon olacagiz aloooooooooooooooo..

niriye gidiyon gökhan.

oktay38
21.10.2007, 19:20
Keşke gitmese ama bence bu Kayseri'deki son sezonu.Zaten bir sene daha kalırsa 2008-2009 un ortasında bedava gider.

çerkez
21.10.2007, 19:23
gençler maçından sonra bir taraftarın kendisin biraz oynayn lan gibi terbiyesizce bir tabirde eleştirmesinde baya morali bozulan gökan ünalı abi sakinleştirdi bu gibi hareketlerle ancak oyuncularımızı kaybederiz hiçbir katkısı olmaz lütfen biraz sag duyulu olalım

ibrahim_1966
21.10.2007, 19:49
gençler maçından sonra bir taraftarın kendisin biraz oynayn lan gibi terbiyesizce bir tabirde eleştirmesinde baya morali bozulan gökan ünalı abi sakinleştirdi bu gibi hareketlerle ancak oyuncularımızı kaybederiz hiçbir katkısı olmaz lütfen biraz sag duyulu olalımKardeş bunu yapan insanların amaçları belli zaten. haketmiyor gökhan bunları

ibo_38
21.10.2007, 20:23
valla sen bilin gökhan inş pişman olacan bi karar vermezsin

F.K
21.10.2007, 20:37
Gökhan Ünal Ben Gitmek İstiyorum Derse Yönetim gerekni Yapar ama Dağa Bayıra Taşa Gökhanı Satmıyoruz Diye Yazdırıpta Sezon Ortasında Bu adamı Satarsa Yönetim Elin Adamı Küfür Eder

muptela_38
21.10.2007, 22:59
Gökhan Ünal Ben Gitmek İstiyorum Derse Yönetim gerekni Yapar ama Dağa Bayıra Taşa Gökhanı Satmıyoruz Diye Yazdırıpta Sezon Ortasında Bu adamı Satarsa Yönetim Elin Adamı Küfür Eder

:thumbup::thumbup:

bu hocanın futbolcusu olmak stemiyor olabilirmi??:wallbash:

realk@yseri
22.10.2007, 08:15
zaten son 1-2 maçtan beri gideceğini belli ediyor gençler maçında 0 değil -100 dü,hayatımda izlediğim en berbat gökhan dı,gökhanın bence yeri doldurulur ama mehmet topuzunki asla

Y@lçıN'Ks
22.10.2007, 11:47
Kral bizi bırakmaz inşallah,hiç bir yere gitmezsin İNŞALLAH bizim sana daha çok ihtiyacımız var senin yerinde topuzun yeride hiçbir zaman dolmaz........
Sizlerle HASS ARENADA yaşayacagımız daha çok başarılar var...

mefisto
22.10.2007, 11:53
vizyonu olmayan bi takımda oynaması hata olur. O gönlümüzün kralı ve bu hocayla bir hedefi dahi olmayan bir takımda star oyuncuyu tutamazsınız

ahmetkaracaglar
22.10.2007, 18:31
AMAN GIDECEKSEN YENI STADIMIZDA OYNAMADAN GITDE GOR..NTV yi DINLEMEDIN HERALDE YENI STAD YAPILDIGINDA BIRCOK OYUNCUNUN OYNAMAK ICIN CAN ATACAGI TAKIM OLCAK DIYOR..

superluxsick38
23.10.2007, 00:17
Gökhan şımarık bir futbolcu değil lütfen bu tip şeyler söylemeyin. Bu takıma hakkını inkar edemezsiniz hiçbiriniz.

Cilginlar_38
23.10.2007, 02:15
Kimlerin gerçek Kayserisporlu, kimlerin yalaka istanbullu oldugunu görebiliyorum bu konu`da.

Bastir Kral arkandayiz senin, iyi günde, kötü gündeeeeeeeee

pitbull_ahmet
23.10.2007, 10:23
Ne Krali Ne Padisahi Gardas Bu Takimdan Ne Krallar Gecti Ne Padisahlar Taraftar Futbolcuyla Oynamaz Taraftar Takimla Oynar Gidenin Yolu Acik Olsun Ama Bu Kapi Acildigi Zamanda Bidaha Kapanmaz

VK38
23.10.2007, 17:35
Kimlerin gerçek Kayserisporlu, kimlerin yalaka istanbullu oldugunu görebiliyorum bu konu`da.

Bastir Kral arkandayiz senin, iyi günde, kötü gündeeeeeeeee

abi cok haklisin gercek kayserisporlu gökhana deil renklere asikdir

Köln38
23.10.2007, 18:57
sayet gidecekse bir avrupa kulübüne gitmesini tavsiye ederim cünkü Istanbul takimlarinda yok olabilir bunun örnekleri cok. Kayserimizin Türk futbol tarihinde gol krali cikarmis olmasi gururlandirmistir bizleri.
gitmek istemesi icinde kizgin ve kirgin olmayalim bizleri ismini avrupadada basariyla duyuracaktir. gidersen yolun acik olsun KRAL......

LEVENT ŞEKER
23.10.2007, 20:15
gıdecekse gıtsın o kraldır her yerde kral olur ama ıstanbul takımlarına gıtmesın gecmısınıde unutmasın

mby38
27.10.2007, 09:53
defolsun gitsin

Muzaffer
27.10.2007, 10:15
Dünki anlaşılmaz yürüyüşünü sezon sonuna kadar devam ettirirsen bi yere gidemezsin gökhan.

Cilginlar_38
27.10.2007, 11:00
puuuuuuuuuh, size yaziklar olsun yav, gökhan düne kadar kral`di bugün sildiniz demek. vay beeeeeh vallaha yaziklar olsun.

gökhan abi arkandayiz sonuna kadar sen bizim kralimiz`sin.
aksini söyleyen zaten kayserisporlu degildir. kovun gitsin

Necati
27.10.2007, 14:05
defolsun gitsin

bunu yazdığın kişi kayserisporun golcü oyuncusu peki ya sen kimsin? kimsinde böyle bişey yazıyosun?

mali38
27.10.2007, 17:49
takıma yararı kalmadı gitsin, ama yinede yuhlamayalım çok emeği var bizde. saolsun, gittiği yerde daha başarılı olsun ama gitsin

serkan038
27.10.2007, 18:01
kimse merak etmesin gökhan böle gderse gökhanı kayseride kalır kimse almaz ona o parayı verende bi daha çıkmaz zaten

eğer gderse gttiği takımda asist yapan,gol kralı olmasında büyük katkısı olan mehmet topuz gibi biri olmayacağına göre başarılı olamaz..........ARKADAŞLAR BU ÜLKEDE HAKAN ŞÜKÜR EN PARLAK DÖNEMİNDE AVRUPAYA GTTİ AMA GTTİ TAKIMDA HAGİ YOKTU,EMRE YOKTU,OKAN YOKTU.. SONUNU GÖRDÜK

h_a_r_u_n_38
27.10.2007, 21:04
gokan unal gıdıyosa gıtsınn ama turkıyeden bı takıma gıtmesın yeter

Freestyle
28.10.2007, 02:16
Gökhan Ünal'in son iki sezonda attigi golleri silelim bakalim o zaman ligde kaçinci olacaktik. Kayserispor'un onda çok emegi oldugu gibi, biz de ona çok sey borçluyuz. Yorum yaparken bunu unutmayalim.

djbiem
28.10.2007, 09:49
Dünki anlaşılmaz yürüyüşünü sezon sonuna kadar devam ettirirsen bi yere gidemezsin gökhan.

sanki site gökhan kendiside başkan yaptığı yoruma bakale

benim mesajları niye silerseniz

Turkmania
28.10.2007, 13:26
GÜldÜrme Beni Gokhan 2 Macta Ulusal Basin Elestirdi Diye Hemen Kacma Planlari Yapiyorsunn Biraz Cesur Ol Bende Seni Iyi Bisey Bilirdim Demekkiistanbul Takimlarina Gitsen Naparsin Orda Herkes Elestiriliyorrr